mmikka 23.04.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Aniu, będąc w LM, za jednym zamachem kup rurę do tańca, bo widzę impreza niezła się szykuje. Sylwia, ta Twoja abstrakcja mnie zastanawia, paw czy sztuka to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.04.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 To zależy co Tomkowa zaserwujehttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,025_jV_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Nareszcie widzę szare ściany, a nie jakieś żółtko Nie wieszać lizbońców be. Lustro wystarczy. Może by paniusia zmieniła kwiatki na stole? na jakieś jednakowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 W zestawie jeszcze abstrakcję na ścianie walnę Aniu, będąc w LM, za jednym zamachem kup rurę do tańca, bo widzę impreza niezła się szykuje. Sylwia, ta Twoja abstrakcja mnie zastanawia, paw czy sztuka to będzie To zależy co Tomkowa zaserwujehttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,025_jV_orig.gif Sylwia, cały zestaw biorę w ciemno Zaserwuję coś takiego, że już na sam NASZ widok powiedzą, że to wielka sztuka Kultura wysoka, połączenie baletu z operą, nie ma zmiłuj Nareszcie widzę szare ściany, a nie jakieś żółtko Nie wieszać lizbońców be. Lustro wystarczy. Może by paniusia zmieniła kwiatki na stole? na jakieś jednakowe? Paniusia była dziś tak zarobiona, że kwiatki przeniesione na jutro Będą bardzo jednakowe Postawiłam se kolumne obok i zrobiłam nowy rysunek A ponieważ szukam miejsca dla liścia, to może na tej kolumnie monsterkę strzelić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 23.04.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 No to jak patrzę na tą ścianę, to mi za pusto A jakie jeszcze masz krzesła? Bo Ty chyba jakiś magazyn krzeseł masz, co jakiś czas prezentujesz kolejne, ktore gdzieś tam sobie stało No i skoro często z niego korzystacie, to może znajdziesz jednak jakieś, np. z podłokietnikami? Lizbona raczej nie w tym miejscu edit: to było do ściany bez liścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 No i skoro często z niego korzystacie, to może znajdziesz jednak jakieś, np. z podłokietnikami? Przeszukałam wszystkie zakamarki i nie mam krzesła z podłokietnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2016 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Z kolumną lepiej niż z krzesłem, a lisbonki teraz nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Tu macz wazonów w jednej perspektywie oj biedna, się z nami masz a na wazon z monsterą na bufet? lub stół? paniusiuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 oj biedna, się z nami masz Ja chyba z tego wszystkiego barek na kółkach tam postawię Zlikwiduję wszystkie wazony, a zamiast nich będą karafki A cooler będzie pełnił swą właściwą funkcję I kieliszki pod ręką Źle będzie?? Dobrze będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Dobra a z innej beczki Kiedy docelowe lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kiedy docelowe lustro? We środę odbieram ramkę i wtedy przystępuję do montażu całości Nie chcę kleić luster nie mając ramki, bo w grę wchodzą milimetry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kolumna nie, krzesla nie sporo sie u Ciebie dzieje i bym nie kombinowala ale to jest moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kolumna nie, krzesla nie sporo sie u Ciebie dzieje i bym nie kombinowala ale to jest moje skromne zdanie. Mmeliska, a tak liczyłam, że powiesz barek tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ta Melisa i skromne zdanie dobre sobie ej a mnie się barek na kółkach marzy i to w pełni wyposażony tylko kto to później będzie wycierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.04.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ta Melisa i skromne zdanie dobre sobie ej a mnie się barek na kółkach marzy i to w pełni wyposażony tylko kto to później będzie wycierać? Trzeba robić tak żeby nie było co wycierać Tomkowa, wiem, że sie okupiłaś w pościel ale muszę. Ja ją zobaczyłam pomyślałam o Tobie . W L od 02.05. http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=59631 http://www.lidl.pl/catalogmedia/pl/article/274666/274666_18_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ej a mnie się barek na kółkach marzy i to w pełni wyposażony tylko kto to później będzie wycierać? No mnie też się właśnie marzy i kombinuję jak koń pod górę A jaki problem z wycieraniem? Jak wyposażenie jest stale w obrocie, to cały czas jest czysty Trzeba robić tak żeby nie było co wycierać Tomkowa, wiem, że sie okupiłaś w pościel ale muszę. Ja ją zobaczyłam pomyślałam o Tobie . W L od 02.05. http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=59631 Piękna! Może kupić córce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Sylwia spoko, dałabym radę tylko jak bym przytyła ulalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Sylwia spoko, dałabym radę tylko jak bym przytyła ulalala Pierwsze słyszę, żeby od lampki dobrego wina się tyło Naparsteczek naleweczki to też niedużo kalorii. No weź, barek to sama zdrowotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.04.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Sylwia spoko, dałabym radę tylko jak bym przytyła ulalala Zawsze chętne do pomocy, wtedy kalorie się rozłożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.04.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 No mnie też się właśnie marzy i kombinuję jak koń pod górę A jaki problem z wycieraniem? Jak wyposażenie jest stale w obrocie, to cały czas jest czysty Piękna! Może kupić córce? Kupuj, dla córci za pojedynczą 49,00, a satyna na gorące lato najlepsza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts