Tomkowa 27.04.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Wiedziałam, wiedziałam :lol2::lol2: Broniłam Cię jak lwica :lol2: Pusiu, zawsze mogę na Ciebie liczyć! Osz Ty, a jak mówiłyśmy o abstrakcji w sali lustrzanej to obiecałaś, że zaserwujesz coś takiego, że... No i nie zaserwowałaś. Ale ja jestem cierpliwa. Jakbyś mieszkała bliżej to już byś miała nalot na piwniczkę i może pogoda by się w końcu na grilla zrobiła http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,24_wO_orig.gif Osz Ty, a byłaś już kolumną z cukierkami ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.04.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Pusiu, zawsze mogę na Ciebie liczyć! Osz Ty, a byłaś już kolumną z cukierkami ?? :D Melduję się zwarta i gotowa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.04.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Masz już ramkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Melduję się zwarta i gotowa:wiggle: Ja też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ania jak tu wroci to nas przegoni Ja?? Nigdy w życiu!! Powiemy, że dziabnęłyśmy sobie to jej pyszne winko Aniu zdrowko! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/musik/a022.gif Morawskie postawione Zdrówko!! Masz już ramkę? Mam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.04.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) No i o to chodziło. Właśnie sobie nalałam, pyyycha A dla Ciebie mam już prezent, bo z zamkniętego ciężko się pije http://www.godstoys.pl/content/Attachments/Product/49dba5d1-3331-4f02-9907-2ffa844182ea/Images/kochas-korkociag-do-wina-prezenty-warszawa2.jpg Dawaj zdjęcie ramki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) A ja jednak się nie napiję, szlag mnie zaraz trafi!! Podałam im wymiar wewnętrzny, a oni mi zrobili, ale zewnętrzny!! Jadę z granatem do nich z powrotem!! edit: zmieniam zdanie!! Piję!!! Trąba jerychońska ze mnie i źle przyłożyłam ramkę do płyty Granat poczeka na cięższe czasy :rotfl: Sylwia, otwieracz niemal taki, jak mój żywy w domu http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Dawaj zdjęcie ramki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać coś? Moim zdaniem próbki są bardziej błyszczące niż to, co dostałam.. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.04.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Widać, widać SUPER! Jaką masz szerokość, ja planuję 2 cm i nie wiem czy to nie za delikatnie. Pod koniec tygodnia powinnam wiedzieć czy mi panowie ładnie pospawają ramkę którą planuję, jak nie będzie tylko dokładana jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Daj spokój z tym czy się bardziej błyszczy czy nie, nie rama gra tutaj pierwsze skrzypce nie mogie się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Widać, widać SUPER! Jaką masz szerokość, ja planuję 2 cm i nie wiem czy to nie za delikatnie. Pod koniec tygodnia powinnam wiedzieć czy mi panowie ładnie pospawają ramkę którą planuję, jak nie będzie tylko dokładana jak Twoja. Szerokość z boku?? Moja ma 16 mm, a od frontu, to co przy tafli lustra, ma 6 mm. Płyta, na którą nakleję lusterka ma grubość 6 mm i martwię się, czy nie jest za cienka Daj spokój z tym czy się bardziej błyszczy czy nie, nie rama gra tutaj pierwsze skrzypce nie mogie się doczekać Dobra, nie marudzę Serce wali mi jak szalone, że mam to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.04.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Szerokość z boku?? Moja ma 16 mm, a od frontu, to co przy tafli lustra, ma 6 mm. Płyta, na którą nakleję lusterka ma grubość 6 mm i martwię się, czy nie jest za cienka Dobra, nie marudzę Serce wali mi jak szalone, że mam to zrobić Dasz radę, trzymam kciuki. http://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Tomkowa, uda Ci się. Zaczarujesz i będzie piękne. Tylko ja proszę tym razem na oblewanie lustra coś wytrawnego. Muskat dla mnie za słodki A jak już musi być troszkę słodkie.......... może masz Porto zadołowane To ja kieliszek poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Pesteczko, ten muskat to wino polosuche, czyli półwytrawne Absolutnie nie jest słodki. Muskat morawski może być wytrawny, półwytrawny, półsłodki i słodki. Wszystko zależy od zawartości cukru. Dla każdego coś dobrego Ale jak Pani życzy Porto, będzie Porto A dla tych, co nie lubią wzmacnianego, oddzielnie wino i oddzielnie brandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Uwielbiam kawałek melona zawinięty w plaster szynki i polany Porto. Muskat kojarzy miśię jednoznacznie, ale skoro tak, to piję Znasz może stronę Better Homes & Garden? Jest tam dział z planami ogrodów i dział z propozycjami nasadzeń pojemnikowych, a tu propozycje specjalnie do cienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.04.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Znam! Ale nigdy tam roślinek nie szukałam. Już biegnę!! Dzięki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-391006.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Żebyś mogła je pościągać w PDFach razem z opisami, musisz się zarejestrować na newsletter. Potem się wyrejestrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.04.2016 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 a ja dzis przy ukladaniu swoich, zeby sprawdzic na skuske - uszczerbiam jedno, tylko dym mi poszedl z uszu i nosa... na szczescie bedzie pod rama Kiedy kleisz?? czy bedziesz ramke zmieniac skoro jakis problem byl czy zostaje?? ja tez chce takie ikonki skad je brac??? chyba ze to tajemnica niezle sie dzis usmialam przez Was i te obrazeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Maniu, za klejenie chyba się wezmę w sobotę, żeby na spokojnie Ramka zostaje, bo wszystko z nią w porządku Z emotkami znalazłam TAKĄ stronę, ale jeszcze wszystkich nie sprawdziłam, i nie wiem, czy są takie fajne, jak ma Sylwia i Pusia. Może ujawnią źródło, bo ja też jestem ciekawa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-802676.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Boszzzzzzzzz jak się uśmiałam, z dylematów Ani, korkociągu i w ogóle Korzystam z różnych stron z emotkami - najlepiej wygooglować "emoty", wejść w grafikę - i do wyboru do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts