AnikoPL 28.04.2016 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Tyle jeszcze do sobotyyy na pewno wyjdzie prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 28.04.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Aniu , ja też nie będę się nudziła przez weekend. Dopiero dzisiaj udało mi się kupić gąbkę i materiał na ławeczki. Już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Nie chce gin, nie chce wina...chce whiskyyyy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Nie chce gin, nie chce wina...chce whiskyyyy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif O dzisas - Ty też whiskowa???? Kocham Jacka .... Danielsa nie wiem czy lepiej pachnie czy smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Nie martwcie się kobitki, na bufecie postawiłam moje najlepsiejsze szklanki, więc i whisky będzie Kto wie, czy nie lepsza od Danielsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 O dzisas - Ty też whiskowa???? Kocham Jacka .... Danielsa nie wiem czy lepiej pachnie czy smakuje Pusia! Ojacieniemoge!!! Ja tez za JD jestem Jak cos to w torebce swego przytacham, jak Tomkowa miec go nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Kto wie, czy nie lepsza od Danielsa Bo Jacek wcale nie jest najlepszy, ja go lubie najbardziej, ale inną whisky też nie pogardzę ! Ja tez za JD jestem Hihihi tej galaktyce kocham bezgranicznie 3 facetów: 1. Mojego Męża 2. Sheldona Coopera 3. Jacka Danielsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Tyle jeszcze do sobotyyy na pewno wyjdzie prześliczne Szybko zleci Trzymaj kciuki Aniko Aniu , ja też nie będę się nudziła przez weekend. Dopiero dzisiaj udało mi się kupić gąbkę i materiał na ławeczki. Już się nie mogę doczekać. Ja też, oprócz lustra, będę bawić się w tapicera Zmieniam krzesła w jadalni!! Pusia! Ojacieniemoge!!! Ja tez za JD jestem Jak cos to w torebce swego przytacham, jak Tomkowa miec go nie bedzie Bo Jacek wcale nie jest najlepszy, ja go lubie najbardziej, ale inną whisky też nie pogardzę Hihihi tej galaktyce kocham bezgranicznie 3 facetów: 1. Mojego Męża 2. Sheldona Coopera 3. Jacka Danielsa [ATTACH=CONFIG]354279[/ATTACH] Skoro tak lubicie Jacka Danielsa, to na pewno wiecie, że to nie jest whisky, ale whiskey, czyli bourbon robiony z kukurydzy Porównywanie go do prawdziwej whisky to, jak, przepraszam, nie chcę nikogo urazić, porównywanie wyrobów czekoladopodobnych do Lindta Różnice w smaku, zapachu, klarowności są niewyobrażalne!! A ponieważ w swoim wątku, z uporem maniaka, krzewię kulturę picia wyłącznie dobrych, a często wybitnie dobrych alkoholi, zaproponuję Wam coś naprawdę wyjątkowego Trunek, który leżakował w beczkach po sherry 12 lat Nie jest barwiony karmelem, ani filtrowany na zimno Znajdziecie w nim smak cynamonu i imbiru. Gruszki i wanilii. Sherry, rodzynek i suszonych owoców Szanowne Panie, gładka i kremowa whisky GlenDronach Specjalnie dla Was!! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-759125.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.04.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 czekolady Lindta to akurat produkt czekoladopodony, pakują tam tłuszcze roślinne, przynajmniej w tych które można kupić u nas w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.04.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Dała Wam Tomkowa malutką lekcję Ale nie martwcie się Kobitki, burbony też bywają z klasą, hm.... oczywiście w swojej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 czekolady Lindta to akurat produkt czekoladopodony, pakują tam tłuszcze roślinne, przynajmniej w tych które można kupić u nas w sklepach No popatrz, oszukują nas na każdym kroku A jak jest z Wedlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 28.04.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Co do wywodu o Whisky http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifCo do krzesełhttp://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.04.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 wedel ten smakowy z nadzieniem też nadziany jest margaryną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Dała Wam Tomkowa malutką lekcję Ale nie martwcie się Kobitki, burbony też bywają z klasą, hm.... oczywiście w swojej klasie O fu, jestem obrzydliwie przemądrzała A Kobitki na pewno się nie martwią, bo znają mnie nie od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.04.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 milczę bo tu taka mądralińska się znalazła że hieeeeeeeeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 28.04.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 UUU o Glendronach nie slyszalam, mój mąż jest fanem Glenfiddich'a. Ja za to Jacka Danielsa tylko ze schweppsem przełknę ;p wiem wiem wstydzioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.04.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ania, ja w tej cenie................ lustro poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.04.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) UUU o Glendronach nie slyszalam, mój mąż jest fanem Glenfiddich'a. Ja za to Jacka Danielsa tylko ze schweppsem przełknę ;p wiem wiem wstydzioch Tyle będzie najlepszych trunków, ilu ludzi o najlepsze zapytamy Żaden to wstydzioch lubić co się lubi. Moją jedyną intencją jest dzielić się z Wami tym, co mam Z nadzieją, że kogoś zainspiruję Ania, ja w tej cenie................ lustro poproszę Wyszłam na przemądrzałego zarozumialca, a zaraz okaże się, żem snob Coś Ty, raz na rok kupuję za pół ceny, mam świetną metę A do lustra mam chyba za cienką płytę Jutro chyba pojadę po grubszą Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.04.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Płytę od ręki przycinają? Bo niecierpliwie czekam na finał ps. Ania i klej na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 28.04.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Tyle będzie najlepszych trunków, ilu ludzi o najlepsze zapytamy Żaden to wstydzioch lubić co się lubi. Moją jedyną intencją jest dzielić się z Wami tym, co mam Z nadzieją, że kogoś zainspiruję Wyszłam na przemądrzałego zarhttp://forum.muratordom.pl/newreply.php?do=newreply&p=7134450ozumialca, a zaraz okaże się, żem snob Coś Ty, raz na rok kupuję za pół ceny, mam świetną metę A do lustra mam chyba za cienką płytę Jutro chyba pojadę po grubszą Do takich trunków to ja mam na słabą głowę. U mnie to tylko T w takich gustuje. Jeśli chodzi o płytę to tak myślała, ale nic nie mówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts