Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tyle jeszcze do sobotyyy ;) na pewno wyjdzie prześliczne

Szybko zleci :D Trzymaj kciuki Aniko :)

Aniu , ja też nie będę się nudziła przez weekend. Dopiero dzisiaj udało mi się kupić gąbkę i materiał na ławeczki. Już się nie mogę doczekać. :yes:

Ja też, oprócz lustra, będę bawić się w tapicera :) Zmieniam krzesła w jadalni!! ;)

Pusia! Ojacieniemoge!!! Ja tez za JD jestem :lol2:

Jak cos to w torebce swego przytacham, jak Tomkowa miec go nie bedzie :D

Bo Jacek wcale nie jest najlepszy, ja go lubie najbardziej, ale inną whisky też nie pogardzę :D

Hihihi :wiggle: tej galaktyce kocham bezgranicznie 3 facetów:

1. Mojego Męża

2. Sheldona Coopera

3. Jacka Danielsa

[ATTACH=CONFIG]354279[/ATTACH]

Skoro tak lubicie Jacka Danielsa, to na pewno wiecie, że to nie jest whisky, ale whiskey, czyli bourbon robiony z kukurydzy ;) Porównywanie go do prawdziwej whisky to, jak, przepraszam, nie chcę nikogo urazić, porównywanie wyrobów czekoladopodobnych do Lindta ;) Różnice w smaku, zapachu, klarowności są niewyobrażalne!! A ponieważ w swoim wątku, z uporem maniaka, krzewię kulturę picia wyłącznie dobrych, a często wybitnie dobrych ;) alkoholi, zaproponuję Wam coś naprawdę wyjątkowego :) Trunek, który leżakował w beczkach po sherry 12 lat :) Nie jest barwiony karmelem, ani filtrowany na zimno ;) Znajdziecie w nim smak cynamonu i imbiru. Gruszki i wanilii. Sherry, rodzynek i suszonych owoców :)

Szanowne Panie, gładka i kremowa whisky GlenDronach :) Specjalnie dla Was!! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-759125.gif

whisky.jpg

whisky1.jpg

UUU o Glendronach nie slyszalam, mój mąż jest fanem Glenfiddich'a. Ja za to Jacka Danielsa tylko ze schweppsem przełknę ;p wiem wiem wstydzioch :oops:

Tyle będzie najlepszych trunków, ilu ludzi o najlepsze zapytamy :) Żaden to wstydzioch lubić co się lubi.

Moją jedyną intencją jest dzielić się z Wami tym, co mam :) Z nadzieją, że kogoś zainspiruję ;)

Ania, ja w tej cenie................ lustro poproszę :o :wiggle:

Wyszłam na przemądrzałego zarozumialca, a zaraz okaże się, żem snob :lol2: Coś Ty, raz na rok kupuję za pół ceny, mam świetną metę :D

A do lustra mam chyba za cienką płytę :confused: Jutro chyba pojadę po grubszą

Edytowane przez Tomkowa

Tyle będzie najlepszych trunków, ilu ludzi o najlepsze zapytamy :) Żaden to wstydzioch lubić co się lubi.

Moją jedyną intencją jest dzielić się z Wami tym, co mam :) Z nadzieją, że kogoś zainspiruję ;)

Wyszłam na przemądrzałego zarhttp://forum.muratordom.pl/newreply.php?do=newreply&p=7134450ozumialca, a zaraz okaże się, żem snob :lol2: Coś Ty, raz na rok kupuję za pół ceny, mam świetną metę :D

A do lustra mam chyba za cienką płytę :confused: Jutro chyba pojadę po grubszą

Do takich trunków to ja mam na słabą głowę. U mnie to tylko T w takich gustuje.

Jeśli chodzi o płytę to tak myślała, ale nic nie mówiłam.