Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Właśnie doczytałam w twoim dzienniku Pusia o Panu Borsuku, Jebadełku i saunie ze śniegiem co to prawie jak orgazm :-) sama korzystałam z sauny przy zabawnej temperaturze -28 na północy Norwegii. Orgazmu nie było, ale ręka mi do klamki się przykleiła jak chciałam wrócić do środka :-)

Jebadełko gites :-) a skąd nazwa jeśli możńa jeszcze tak :offtopic: ?

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluję :)

U nas sezon mięsny w zasadzie dopiero się zacznie - razem z grillowym, w zimie mięso sporadycznie spożywamy.

Ale ostatnio odkryłam zarodki pszenne lub ryżowe do zagęszczania sosów oraz opanowałam do perfekcji moją panierkę (sezam+siemię lniane+ otręby owsiane+ zioła) eliminując tym samym raz na zawsze tartą bułkę.

ooo ciekawa jestem tego zagęszczania bo brzmi fajnie :-)

Karkówka nie lubi zbyt dlugo być na ruszcie, a mamy wszyscy tendencje do przeciagania i jest zelowka :-) Zawiniea w srebeko tez fajnie utrzyma sosyyy;-)

ooo ciekawa jestem tego zagęszczania bo brzmi fajnie :-)

Karkówka nie lubi zbyt dlugo być na ruszcie, a mamy wszyscy tendencje do przeciagania i jest zelowka :-) Zawiniea w srebeko tez fajnie utrzyma sosyyy;-)

Do zagęszczania kupiłam zarodki pszenne oraz otręby ryżowe z zarodkami ryżowymi - te zarodki brzmią okropnie, ale sa zdrowsze niż mąka.

Z mięchem z grilla to jest tak, że na początku imprezy wszystko jest ok, a potem coraz dłużej leży na ruszcie, coraz dłużej.