matkaleena 29.04.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Właśnie doczytałam w twoim dzienniku Pusia o Panu Borsuku, Jebadełku i saunie ze śniegiem co to prawie jak orgazm sama korzystałam z sauny przy zabawnej temperaturze -28 na północy Norwegii. Orgazmu nie było, ale ręka mi do klamki się przykleiła jak chciałam wrócić do środka Jebadełko gites a skąd nazwa jeśli możńa jeszcze tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.04.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Gratuluję U nas sezon mięsny w zasadzie dopiero się zacznie - razem z grillowym, w zimie mięso sporadycznie spożywamy. Ale ostatnio odkryłam zarodki pszenne lub ryżowe do zagęszczania sosów oraz opanowałam do perfekcji moją panierkę (sezam+siemię lniane+ otręby owsiane+ zioła) eliminując tym samym raz na zawsze tartą bułkę. ooo ciekawa jestem tego zagęszczania bo brzmi fajnie Karkówka nie lubi zbyt dlugo być na ruszcie, a mamy wszyscy tendencje do przeciagania i jest zelowka Zawiniea w srebeko tez fajnie utrzyma sosyyy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 29.04.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Nie próbowałam, ale mamy w planie prawdziwą wędzarnię ... Ja też, razem z grillem. Niestety nie w tym roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Jebadełko gites a skąd nazwa jeśli możńa jeszcze tak ? Nasi przyjaciele tak je nazwali, kiedyś podczas suto zakrapianej imprezy grillowej padło zdanie, że "można się na nim je.....nąć i tak se leżeć i leżeć ...." I tak już zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 29.04.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Nasi przyjaciele tak je nazwali, kiedyś podczas suto zakrapianej imprezy grillowej padło zdanie, że "można się na nim je.....nąć i tak se leżeć i leżeć ...." a to od tego! myślałam o czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Pusiu, ktoś mi wypominał wieloznaczność wypowiedzi o wrażeniach z sauna+zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 a to od tego! myślałam o czymś innym bo większość myśli, że od czegoś innego same świntuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Pusiu, ktoś mi wypominał wieloznaczność wypowiedzi o wrażeniach z sauna+zimno. Bo to było bardzo wieloznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2016 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 a to od tego! myślałam o czymś innym i ja glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 29.04.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 bo większość myśli, że od czegoś innego same świntuchy powierzchnię ma odpowiednią, tylko trochę twardo może być. Zresztą na samo leżenie też może być trochę*twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 musi byc twardo.. bo inaczej nie da sie tak sobie przeczytalam stronke wstecz... jeejjj ale bym zjadla sobie kiszke ziemniaczana z grilla i wszystko inne co wymienilyscie... u nas grillowanie juz od jakiegos czasu sie odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 powierzchnię ma odpowiednią, tylko trochę twardo może być. Zresztą na samo leżenie też może być trochę*twardo Ale mamy specjalny zestaw "pościelowy" do jebadełka: kołdra pod dupki, poduchy, koce do przykrycia, nawet podstawki pod piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 29.04.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Same zboczuchy i "koneserzy". Gdzie ja trafiłam http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_9p_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Same zboczuchy i "koneserzy". Gdzie ja trafiłam http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_9p_orig.gif No mówię Ci też na początku byłam w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 taa jasne, Pusia w szoku takim, ze teraz jak to mawiaja : "uczen przerosl mistrza" Pusia to uczen sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.04.2016 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Same zboczuchy i "koneserzy". Gdzie ja trafiłam http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_9p_orig.gif Trafiłaś idealnie http://www.geekstinkbreath.net/data/board-smilies/daz.gif Zboczuchy to ci w aureolkach, a koneserzy to ci z różkami. Albo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Stanowczo tak jest weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Trafiłaś idealnie Aniu to najtrafniejsza odpowiedź jaka mogła paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 29.04.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 a ja jak zwykle chciałam się wypowiedzieć a nie mam jak no to się wypowiem że nie mam o czym się wypowiedzieć - taka wypowiedź dla wypowiedzi. Jak typowy polak tylko nie próbuje udawać że się na czymś znam... z tego wynika ze chyba powinnam już iść spać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.04.2016 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 ooo ciekawa jestem tego zagęszczania bo brzmi fajnie Karkówka nie lubi zbyt dlugo być na ruszcie, a mamy wszyscy tendencje do przeciagania i jest zelowka Zawiniea w srebeko tez fajnie utrzyma sosyyy;-) Do zagęszczania kupiłam zarodki pszenne oraz otręby ryżowe z zarodkami ryżowymi - te zarodki brzmią okropnie, ale sa zdrowsze niż mąka. Z mięchem z grilla to jest tak, że na początku imprezy wszystko jest ok, a potem coraz dłużej leży na ruszcie, coraz dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts