mania1220 01.05.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Sylwia, jak juz wiesz przez nowa rame nie zrobie lustra teraz bo mi brakuje bedziesz pierwsza Tomkowa zrob mi dobrze .... sciag ta cala wystawke barkowa i postaw ladna wystawke jak robilas na wizualkach ...please... barek do mnie nie przemawia, a jak juz koniecznie chcesz zostawic to te srebrne pucharki i czarne kielichy sciag, ladna flaszka i kielichy krysztalowe a do tego ksiazki, jakis kwfiotek...no wez pobaw sie i pokaz co wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.05.2016 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 [ATTACH=CONFIG]354594[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354595[/ATTACH] Aniu a czy mogłabyś dla mnie zrobić jedno zdjęcie takiej czarnej lampki do wina... proszę, proszę, wiesz, że ja na czarne mam schizę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.05.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 dzień dobry, piekne lustro, podziwiam i podglądam prawie codziennie . A ta ramka to skąd i z czego?i jaki jej koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.05.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 No to się podpinam do wszystkich pochwał wyszło naprawdę profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.05.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 dzień dobry, piekne lustro, podziwiam i podglądam prawie codziennie . A ta ramka to skąd i z czego?i jaki jej koszt? Acca, witaj http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/hej.gif Bardzo dziękuję za komplementa http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/wzruszenie1.gif Ramka, dzięki Vesi, została zamówiona w Leroy Merlin i kosztowała na ten wymiar lustra (120,8x90,8 cm), z całym oprzyrządowaniem, 160 zł Koszt całego lustra wyniósł 350 zł No to się podpinam do wszystkich pochwał wyszło naprawdę profesjonalnie Aniko, dziękuję bardzo!! Aniu a czy mogłabyś dla mnie zrobić jedno zdjęcie takiej czarnej lampki do wina... proszę, proszę, wiesz, że ja na czarne mam schizę... [ATTACH=CONFIG]354664[/ATTACH] Pusia, dziś wróciłam za późno i już ciemno Jutro w dobrym świetle spróbuję Tomkowa zrob mi dobrze .... sciag ta cala wystawke barkowa i postaw ladna wystawke jak robilas na wizualkach ...please... barek do mnie nie przemawia, a jak juz koniecznie chcesz zostawic to te srebrne pucharki i czarne kielichy sciag, ladna flaszka i kielichy krysztalowe a do tego ksiazki, jakis kwfiotek...no wez pobaw sie i pokaz co wyjdzie . Maniu, ale wcześniej też były kieliszki i karafki Kfiotek może tak, ale książki W jadalni będą talerze, szklanki i kieliszki http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/napoj1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.05.2016 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ja tylko chcialam zebys ustawia cos innego niz barek i pobawila sie U mnie tez ksiazki nie pasuja, mimo ze widzialam mase inspiracji na necie, wygladalo to pieknie, ale nie da rady. Koloru tez szukam bo tez mam za mdlo, za srebrno, ale narazie nic w domu nie mam. Moja piekna niebieska durnostojka niestety zlala sie z szara sciana. Ja nadal nie wem co tam bedzie, nadal nie jestem zadowolona wiec walcze. Moze w koncu wymysle. lustro skonczylas, kiedy za krzesla sie bierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 03:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 ja tylko chcialam zebys ustawia cos innego niz barek i pobawila sie U mnie tez ksiazki nie pasuja, mimo ze widzialam mase inspiracji na necie, wygladalo to pieknie, ale nie da rady. lustro skonczylas, kiedy za krzesla sie bierzesz??? Aaaa.. to to tak Krzesła dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Maniu, specjalnie dla Ciebie zniknął barek z bufetu:D ..i stanął obok http://www.pic4ever.com/images/30upn9j.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Pusiu, starałam się jak mogłam, ale do bani ze mnie fotograf One są ładne, nie przeczę, ale ich wartość użytkowa jest znikoma Wodę można podać, ale aby nie na powietrzu, bo jak coś zechce w nim popływać, to też nie zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 03.05.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Moje gratulacje bo lustro wyszlo pieknie:) Ja uwielbiam ciete kwiaty wiec pewnie zamiast bibelotow raz w tygodniu piekny bukiet w towarzystwie lamp, lustra i pieknych, rodzinnych , oprawionych w srebrne ramki fotografii. Zazdroszcze, ze mozesz tak trzymac rozne naczynia na wierzchu. U mnie postoja dwa dni i juz kurz sie zbiera:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Okazuje się, że nie tylko Pusia ma zwierzęcego lokatora Ja mam ptasiego!! http://www.pic4ever.com/images/8.gif Na tarasie gniazdko uwił sobie kopciuszek Pewnego dnia zastanawiałam się, kto mi tyle mchu i patyków narzucał przy drzwiach tarasowych Na drugi dzień było czysto.. I któregoś razu, oglądając zimowe kurze i pajęczyny odkryłam gniazdko!! Ptaszki są śliczne i bardzo nieufne. Żeby wlecieć do gniazdka czekają, aż nikogo na tarasie nie będzie. I latają jak kolibry!! Trzepią skrzydełkami z niewiarygodną prędkością! Cudowny obiekt do obserwacji Poczytałam sobie o nim i okazuje się, że najchętniej zamieszkuje w "obiektach ruderalnych" Ma ten kopciuszek poczucie humoru i lubię go za to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Moje gratulacje bo lustro wyszlo pieknie:) Ja uwielbiam ciete kwiaty wiec pewnie zamiast bibelotow raz w tygodniu piekny bukiet w towarzystwie lamp, lustra i pieknych, rodzinnych , oprawionych w srebrne ramki fotografii. Zazdroszcze, ze mozesz tak trzymac rozne naczynia na wierzchu. U mnie postoja dwa dni i juz kurz sie zbiera:( Aga, dziękuję!! Tak, kwiaty będą główną dekoracją komody A rodzinne zdjęcia stoją nieopodal przy fotelu w salonie No niestety narobiłam sobie dodatkowego mycia tymi naczyniami, ale, dopóki mi się ten układ nie znudzi, będę je pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 03.05.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Moze do zmywarki wystarczy wrzucic z jakims nablyszczaczem o ile mozna w ten sposob myc to szklo i po problemie:) Ja tez mam prywatne zwierzaki. Dwie rodzinki jezy pod deskami pozostalymi po budowie. Moj pies sie pod te deski z tego powodu regularnie gramoli i musze ja wyciagac za tylne lapy. Szoruje podwoziem i generalnie jest prawie zawsze do prania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 03.05.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 A tak w ogole to rozmarzylam sie bo zazdroszcze Ci jadalni:( Gdybym ciut wczesniej spiknela sie ze swoim mezem to dom bylby troche inny m.in. z duza rodzinna jadalnia. Nigdy juz nic nie bedziemy budowali bo zal nam czasu i nerwow i dlatego lekki niedosyt pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Aga, masz tak piękny i wyjątkowy dom, że absolutnie nie musisz się martwić brakiem jadalni Ja bym chciała, żeby moja była choć po metrze szersza i dłuższa, ale jest, jak jest i trzeba się cieszyć z tego, co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Pusiu, starałam się jak mogłam, ale do bani ze mnie fotograf [ATTACH=CONFIG]354745[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354746[/ATTACH] One są ładne, nie przeczę, ale ich wartość użytkowa jest znikoma Wodę można podać, ale aby nie na powietrzu, bo jak coś zechce w nim popływać, to też nie zauważysz Jesteś kochana, że pamiętałaś, dziękuję Mnie się strasznie podobają, również takie malutkie do innych alkoholi, wódka, likiery, nalewki. Mąż zwrócił mi uwagę na jeden "problem" - o ile z alkoholami typu wódka nie widzi kłopotu - to jak z winem, którego walor to nie tylko smak ale również widok?? Co do Twojego przestawionego barku - to Mania miała rację - teraz wygląda lepiej Choć u mnie nie ma mowy o takich fanaberiach ze względu na Małego Cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Taker mi się w trakcie zepsuł, ale krzesła udało się dokończyć Kfiotków nie ma http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/radocha1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 To te same krzesła co miały kfiotki????????? Nie no zaje.... znaczy świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.05.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Bardzo elegancko całość się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.05.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Tak tak, jak sie odezwalam pierwsza w sprawie krzesel - nie pamietam tylko czy bylo u mnie czy tu u Ciebie - dostalam ochrzan i ze tak zostaje bo tak sie laczy i wkleilas mi pelno przykladow kwiatow na meblach itp, nie przekonalam Cie ze z pieknych stylowych krzesel kfiatki zrobily je na styl "wies spiewa i tanczy" BRAWO! pieknie wyszlo i sie ciesze ze dojrzalas do tego - zobacz te pochwaly Barek osobny wyszedl super :yes: To ze jednak nie postawilas tych krzesel z Imanem obok barku tez teraz widac ze dziala Tak to juz jest ze to co wyglada na zdjeciach z netu - ukladane przez profesjonalistow - nie zawsze dziala u nas. Tomkowa - wyszlo PIEKNIE Teraz masz sliczna jadalnie gdzie wszystko ma swoje miejsce . Czy ktos zauwazyl czy nie??? ze nad barkiem obrazki wisza?? Tomkowa a co tak oszczednie - kawalek widac - wez no pstryknij wieksza fotke tez mam czarne kielichy , wyciagam je raz w roku na wigilie bo sa z tak cienkiego szkla ze strach uzywac. a w moim gniazdku wczoraj w koncu sie pokazaly dwa jajeczka , Robinka w koncu zlozyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts