mania1220 03.05.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) zapomnialam dodac ze ta kompozycja kwiatowa na Barley'u bardzo mi sie podoba, fajnie to wyglada to raz ale dwa super wazon i swietnie te kwiaty "stercza" a na temat Twojej przygody z malowaniem barku napisze u siebie Edytowane 3 Maja 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 I........... powoli wszystko znalazło swoje miejsce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Nooo Aniu musze Ciebie Bardzo pochwalic za te zmiany, ktore widze na ostatnich zdjeciach nie jest pstrokato, wszystko ma swoje miejsce tak jak Pestka napisala Podoba mi sie i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 To te same krzesła co miały kfiotki????????? Nie no zaje.... znaczy świetnie To te same Pusiu, hahaha Cieszę się z Twojej opinii :D Bardzo elegancko całość się prezentuje Dzięki kochana! zapomnialam dodac ze ta kompozycja kwiatowa na Barley'u bardzo mi sie podoba, fajnie to wyglada to raz ale dwa super wazon i swietnie te kwiaty "stercza" a na temat Twojej przygody z malowaniem barku napisze u siebie Lecę czytać! A wazon, pamiętasz, sama malowałam MacKenzi-Childs dla ubogich Nawet dobrze wygląda z tacą w ten sam wzór na stole I........... powoli wszystko znalazło swoje miejsce:yes: Bardzo się cieszę Nooo Aniu musze Ciebie Bardzo pochwalic za te zmiany, ktore widze na ostatnich zdjeciach nie jest pstrokato, wszystko ma swoje miejsce tak jak Pestka napisala Podoba mi sie i to bardzo To bardzo miłe Meliska, dziękuję!! Tak tak, jak sie odezwalam pierwsza w sprawie krzesel - nie pamietam tylko czy bylo u mnie czy tu u Ciebie - dostalam ochrzan i ze tak zostaje bo tak sie laczy i wkleilas mi pelno przykladow kwiatow na meblach itp, nie przekonalam Cie ze z pieknych stylowych krzesel kfiatki zrobily je na styl "wies spiewa i tanczy" BRAWO! pieknie wyszlo i sie ciesze ze dojrzalas do tego - zobacz te pochwaly Barek osobny wyszedl super :yes: To ze jednak nie postawilas tych krzesel z Imanem obok barku tez teraz widac ze dziala Tak to juz jest ze to co wyglada na zdjeciach z netu - ukladane przez profesjonalistow - nie zawsze dziala u nas. Tomkowa - wyszlo PIEKNIE Teraz masz sliczna jadalnie gdzie wszystko ma swoje miejsce . Czy ktos zauwazyl czy nie??? ze nad barkiem obrazki wisza?? Tomkowa a co tak oszczednie - kawalek widac - wez no pstryknij wieksza fotke tez mam czarne kielichy , wyciagam je raz w roku na wigilie bo sa z tak cienkiego szkla ze strach uzywac. a w moim gniazdku wczoraj w koncu sie pokazaly dwa jajeczka , Robinka w koncu zlozyla. Maniu, cieszę się z Twoich pochwał Tak, pamiętam Twoją opinię o moich kfiotkach i że się z Tobą nie zgadzałam. Dalej uważam, że te liście szaro-oranżowe pasowały Ale zapamiętałam bardzo Twoje uwagi i jak tylko nadarzyła się sposobność, to kupiłam odpowiednią tkaninę Krzesła są welurowe, z tej samej tkaniny co bieżniki na stole. Zakupy są z Velourowego Butiku, którego właścicielka, tak jak Wy, wspiera mnie w walce z jadalnią Jak będę miała trochę kasiorki to jeszcze zasłony z tej tkaniny uszyję Maniu!! Zauważyłaś obrazki Miały być Lizbonki, ale jest Praga i Budapeszt Jak przesunęłam komodę w związku z lustrem i kratką kominkową, to powstała luka, która nie dawała mi spokoju. A tak wygląda ta ściana na większym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 03.05.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 No coz jest takie fajne powiedzenie, ze ludzie szczesliwi mysla o tym co maja a nieszczesliwi o tym czego jeszcze nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 To te same Pusiu, hahaha Cieszę się z Twojej opinii :D No cóż... najbardziej szczerze jak się dało, wiesz jak cierpię przy wzorkach i kolorkach, a teraz jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.05.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Aniu wpadam na końcówkę ale jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 03.05.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Tomkowa, "obserwowałam" dziejące się wielkie zmiany na telefonie, a tam, nie wiem dlaczego, nie mogę pisać, to wyobraź sobie moje cierpienie, że nie mogę OD RAZU napisać, jak bardzo podoba mi się lustro i cała reszta śliczności Barek świetny, lampy świetne, krzesła świetne, stolice świetne Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się W KOŃCU zrobić lustro, teraz całość wyglada bardzo stylowo no i tak jak pisałam wczesniej - małe obrazki, ale nie za małe - i takie są, nie dominują, są ładnym detalem niestety, jak szczerość, to szczerość żółte rurki , jesli dobrze rozumiem, to mają stanowić akcent kolorystyczny, może jednak kolor czymś innym? Kwiaty? Bibelocik? Nie mam pojęcia co ... Co mi się jeszcze nasunęło, to w tej aranżacji jadalnia coraz bardziej "oddala się" od kuchni. Może pamiętasz, że lubię kolor pomarańczowy, uważam że dodaje wnętrzom energii (a nie jest tak zobowiązujący jak czerwony), wcześniejsza jadalnia, może bardziej domowa a nie salonowa, według mnie w jakiś sposób nawiązywały do zabudowy kuchennej. Teraz w moim odczuciu te światy się trochę oddalają, a kuchnia mi się podoba, więc mam wewnętrzny niepokój jakiś bo jadalnia piękna a kuchnia "moja, domowa" Takie moje marudzenie A napisze Wam jeszcze, że na te kilka wolnych dni wyjechaliśmy w małe górki Było przepięknie, nogi mnie tak bolą, że przez tydzień się nie pozbieraj, ale jestem baaardzo szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ivy, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Mamik, gdzie Ty górkowałaś?? Zazdraszczam, bo chętnie bym połazikowała Lustro bardzo dziękuje! Żółte rurki to moja wrodzona przekora No nie może być tak "stylowo" i poważnie, więc je tam wpakowałam Mam "w zanadrzu" fajne biało-czarne Zaskoczyłaś mnie tym "oddaleniem" od kuchni Ja mam wrażenie, że jadalni dostało się właśnie więcej nowoczesności, bo wcześniejsza wersja była zdecydowanie bardziej "babcino-domowa" Kuchni nie będę modernizować, może jakieś małe detale Brakuje głównie rolety, więc jak wymyślę jakąś fajną, to trochę nawiąże do salonu i jadalni No to małe porównanie, before i after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 03.05.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Tomkowa, to są tylko moje odczucia niepotrzebnie napisałam Jadalnia "after" rewelacyjna Górki - okolice Kłodzka, nie za duże, ale dla mnie wystarczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Mamiku, oczywiście, że potrzebnie napisałaś Będę myśleć, jak podrasować kuchnię Oj, pięknie tam, gdzie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Tomkowa, błąd Twoja jadalnia nie zyskała nowoczesności Ty jej dodałaś stylu i charakteru Ale do nowoczesności, to jej na szczęście daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.05.2016 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Pestko, dziękuję za to, co napisałaś Być może nie umiem ubrać w odpowiednie słowa tego, co myślę Chciałam jakoś połączyć wizualnie te wszystkie pomieszczenia, które w rzeczywistości się ze sobą łączą. Dotąd każde było z innej bajki Lustro trochę przełamało starodawny charakter komody i to tę "nowoczesność" miałam na myśli Tak dumam.. Już wiem! Świeżość No i światło, bo to dosyć ciemne pomieszczenie, z oknem od północy.. A może wreszcie moja miłość do luster została przez nie odwzajemniona? Stała się też jeszcze jedna rzecz: czuję wewnętrzny spokój i nie drżę jak szalona na widok pięknych luster Marzenie spełniłam i dało mi to tak wielką radość, że nie potrzebuję już nic więcej w "lustrzanym" zakresie No, może poza tym, że mogłoby się udać kiedyś polowanie na wielkie lustro z lustrzaną ramą wklejoną pod kątem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Myślę, że powinnaś jeszcze powalczyć z lustrzanym słupem między kuchnią a jadalnią. Na pewno nawet bez zmian w układzie tej ściany dasz radę je „ucywilizować” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.05.2016 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 (edytowane) Myślę, że powinnaś jeszcze powalczyć z lustrzanym słupem między kuchnią a jadalnią. Na pewno nawet bez zmian w układzie tej ściany dasz radę je „ucywilizować” Ucywilizować lustrzany słup?? Będę Ci wdzięczna za rozwinięcie myśli (TU go dobrze widać) Edytowane 4 Maja 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.05.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Prześliczne to porównanie befor/after. Jeszcze łądniej w ten sposób wychodzi - widać jaki ogrom pracy w to włożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.05.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Ucywilizować = dać mu ramkę, może szprosy. Jednym słowem trochę upodobnić do piękności z naprzeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.05.2016 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Prześliczne to porównanie befor/after. Jeszcze łądniej w ten sposób wychodzi - widać jaki ogrom pracy w to włożyłaś Dziękuję Aniko! Ucywilizować = dać mu ramkę, może szprosy. Jednym słowem trochę upodobnić do piękności z naprzeciwka Dwie piękności w jednym pomieszczeniu to o jedną za dużo Wydaje mi się, że tylko lustro na komodzie ma grać pierwsze skrzypce, słup raczej nie powinien być do niego upodobniony. Chciałam żeby był gładki, nie narzucający się, bo po pierwsze w tle jest bardzo charakterystyczna kuchnia, a po drugie nie stwarza konkurencji dla innych akcentów w okolicy Raczej pozostanie taki, jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 04.05.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jadalnia wygląda obłędnie. Całym dopełnieniem są piękne krzesełka, przed którymi tak się broniłaś. Cudo, cudo, cudo http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.gifZdjęcia ławeczek wkleję jutro u Manii, jest już trochę ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.05.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Sylwia, cieszę się, że Ci się podoba Kurczę, żebym jeszcze umiała dobre zdjęcia robić. A Mania miała, oczywiście, rację z krzesełkami http://www.pic4ever.com/images/bd8.gif Będę wyglądać ławeczek, bo bardzo ich jestem ciekawa http://www.pic4ever.com/images/d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts