ivy17 17.05.2016 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 jesli jasniej to druga chociaz pasy kusza a pudelka moim zdabiem zdjac, wprowadzaja chaos jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.05.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Roleta druga (jeśli już) i pudełka zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2016 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Jeśli chodzi o pudełka, to ja oczywiście bym zdjęła, dla mnie wprowadzają nieład. Heloł Wg mnie roleta biala z lamówką Jak dla mnie roleta nr 2 a pudełka zdjąć Roleta druga (jeśli już) i pudełka zdjąć jesli jasniej to druga chociaz pasy kusza a pudelka moim zdabiem zdjac, wprowadzaja chaos jak dla mnie Rozprawiłyście się z pudełkami jednogłośnie Już ich nie ma Łyso jest, ale chyba rzeczywiście lepiej Roleta z lamówką rulez I ja się ku niej skłaniam, ale tak jak napisała Ivy, pasy kuszą I muszę Wam pokazać kuchnię, na którą natrafiłam, poszukując kuchni z pasiastymi roletami. A jak znalazłam tę kuchnię, to i odkryłam inne pomieszczenia i.. zaniemówiłam! Same zerknijcie na tę przepiękną i szaloną rezydencję TUTAJ Ja wrzucam kuchnię i.. schody Ale odlot, co?!! Lustra królują w każdym pomieszczeniu! Dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.05.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Ale odlot, co?!! Lustra królują w każdym pomieszczeniu! Dla mnie rewelacja Lustrzane fronty w kuchni - ale mega :jawdrop: Coś niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.05.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 A mnie się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 17.05.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 roleta 2, a do pomidorów możesz dosadzić cebulę po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.05.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Pomidory lubią się z pietruszką i cebulą, ja jeszcze podsiałam je bazylią i kolorową sałatą. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Tomkowa, ja jak Aga uważam, że masz łądną kuchnię Jedyna rzecz, którą bym w niej zrobiła, to pociągnięcie szafek do sufitu. Ewentualnie to mógłby być panel maskujący nad pomarańczowymi w kolorze ścian. Drażnią mnie takie wnęki nad szafkami wiszącymi. Zabudowałabym też okap. I... koniec. Kuchnia piękna Roleta może być każda, ale spróbuj przymierzyć taką, ale z obszyciem w kolorze szafek. Z czarnym wydaje mi się, że robi się zbyt ponuro. Do pomidorów dosadź bazylię w różnych odmianach, albo nasz polski tymianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Na pinterescie mam dwa zbiory takich cudów Polka dot & company i Couture – extreme, uncommon, amazing, weird...Ma chłopak inklinacje do przesady. Raptem 4 projekty a wszystkie zabójcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2016 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 A mnie się nie podoba No i fajnie roleta 2, a do pomidorów możesz dosadzić cebulę po prostu Pomidory lubią się z pietruszką i cebulą, ja jeszcze podsiałam je bazylią i kolorową sałatą. Zobaczymy co z tego wyjdzie Hejka!! Mam właśnie plan na cebulę siedmiolatkę i bazylię Tomkowa, ja jak Aga uważam, że masz łądną kuchnię Jedyna rzecz, którą bym w niej zrobiła, to pociągnięcie szafek do sufitu. Ewentualnie to mógłby być panel maskujący nad pomarańczowymi w kolorze ścian. Drażnią mnie takie wnęki nad szafkami wiszącymi. Zabudowałabym też okap. I... koniec. Kuchnia piękna Roleta może być każda, ale spróbuj przymierzyć taką, ale z obszyciem w kolorze szafek. Z czarnym wydaje mi się, że robi się zbyt ponuro. Do pomidorów dosadź bazylię w różnych odmianach, albo nasz polski tymianek O! Dobrze, że mi o tymianku piszesz, dorzucę, dziękuję Pestko, roleta z czernią ma zupełnie inną prezencję i elegancję, niż taka z pomarańczem. Ale podobają mi się bardzo Twoje wizki Bardzo dziękuję :hug:Tylko do zabudowanego okapu nie mam przekonania, bo przy jego gabarytach powstałaby potężna "budowla" Ponieważ nie chcę zbytnio inwestować i chcę zrobić wszystko jak najmniejszym nakładem pracy i środków, to nie będę robić teraz zabudowy nad szafkami. Nad szafkami musiałabym się bawić w wyprowadzanie wentylacji na linię zabudowy oraz pomyśleć o ładnym połączeniu z sufitem. Czy to byłaby płyta g-k, czy cokolwiek innego, musiałoby być ładnie wykończone, bo zrobienie tego "byle jak", to lepiej nie robić wcale. Może przy remoncie góry uda mi się namówić panów od gipsów, żeby zerknęli na tę kuchnię i coś wykombinowali Na pinterescie mam dwa zbiory takich cudów Polka dot & company i Couture – extreme, uncommon, amazing, weird... Ma chłopak inklinacje do przesady. Raptem 4 projekty a wszystkie zabójcze. To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Myślę, że płyta GK nad szafkami do czasu aż postanowisz co z kuchnią, to szybkie rozwiązanie. Wyprowadzenie wentylacji też da się zrobić prosto i tanim kosztem. Na pewno do czasu remontu góry „przegryziesz” temat jak Cię znam Mnie się Twoja kuchnia naprawdę podoba. Zamknięcie tej przestrzeni nad szafkami od razu ją unowocześnia i porządkuje. Nad szafkami masz niewykorzystane miejsce i warto tam coś zrobić. Nawet zamontowanie płyty maskującej na zawiasach pod sufitem byłoby rozwiązaniem pozwalającym schowek wykorzystać, choćby na magazyn czegoś z czego nie korzystasz często, a dobrze jest to mieć jednak w kuchni. Edytowane 17 Maja 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Myślę, że płyta GK nad szafkami do czasu aż postanowisz co z kuchnią, to szybkie rozwiązanie. Wyprowadzenie wentylacji też da się zrobić prosto i tanim kosztem. Na pewno do czasu remontu góry „przegryziesz” temat jak Cię znam Mnie się Twoja kuchnia naprawdę podoba. Zamknięcie tej przestrzeni nad szafkami od razu ją unowocześnia i porządkuje. Nad szafkami masz niewykorzystane miejsce i warto tam coś zrobić. Nawet zamontowanie płyty maskującej na zawiasach pod sufitem byłoby rozwiązaniem pozwalającym schowek wykorzystać, choćby na magazyn czegoś z czego nie korzystasz często, a dobrze jest to mieć jednak w kuchni. Pestko, bardzo dziękuję za miłe słowa o kuchni Tak sobie myślę, że prędzej dorobię nowe szafki w oranżu, niż płyty na zawiasach Do remontu tylko trzy miesiące, więc do jakiejś decyzji pewnie dojrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 18.05.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Kuchnia bardzo ładna i nie potrzebuje wielu zmian. Roletka oczywiście druga. Ta w paski fajna, ale nie pasuje u Ciebie. Na inspiracji w pasy wygląda fajnie ale to zupełnie inna kuchnia i kolory:yes:. U Ciebie zbyt dużo by się działo i jakoś tak gryzło.Mam niespodziankę, nie wiem czy już widziałaś?https://www.westwing.pl/Taca-Chain-30-wys-7-cm-1152923.html?c=kampania-tajemnice-glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.05.2016 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Mam niespodziankę, nie wiem czy już widziałaś? https://www.westwing.pl/Taca-Chain-30-wys-7-cm-1152923.html?c=kampania-tajemnice-glamour :jawdrop: Zemdlałam!! Tyle pieniędzy?? Moja kosztowała 20 zł, tyle, ile koszt zrobienia dna z lustra. No, ale jak się przyglądam, to ten mój "chain", to taki trochę udawany Kółka są po prostu naspawane jeden na drugi Ten drogocenny z linka ma oczka tak jak w łańcuchu być powinno Ale co tam! Moja przynajmniej jest większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.05.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Kuchnia bardzo ładna i nie potrzebuje wielu zmian. Roletka oczywiście druga. Ta w paski fajna, ale nie pasuje u Ciebie Z wrażenia za dobre słowa nie podziękowałam Będzie druga roleta Ale nie byłabym sobą, gdybym nie wymyśliła sobie kolejnego dylematu Czarne obszycie zrobić na samym brzegu, czy naszyć kilka cm od brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.05.2016 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Tak uszyć? Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.05.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Czarne obszycie od brzegu ma sens, jeśli najniższy bryt zrobi się szerszy i po całkowitym podciągnięciu wystaje czarny dół i kawałek białego ponad nim. Natomiast roleta może być wąska i tylko czarnym obszyciem wchodzić na ścianę. To ma zaletę w Twojej kuchni.To co na drugim zdjęciu jest delikatniejsze, ale wymusza szerszą roletę, bardziej wchodzącą na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.05.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A jak chcesz montować rolete? We wnęce, bezpośrednio na oknie czy na ścianie nad oknem. Na pierwszym zdjęciu masz we wnęce i to mi się bardziej podoba. Ale wydaje mi się że nie dlatego że pasek jest na brzegu a dlatego że jest we wnęce. Na drugim zdjęciu, moim zdaniem roleta wygląda na za dużą na to okno. Jeśli montujesz na ścianie byłabym za paskiem nie na samym brzegu i tylko o ten kawałek bym wysunęła roletę poza okno. Chodzi mi o to żeby czarny pasek był w świetle okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.05.2016 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Czarne obszycie od brzegu ma sens, jeśli najniższy bryt zrobi się szerszy i po całkowitym podciągnięciu wystaje czarny dół i kawałek białego ponad nim. Natomiast roleta może być wąska i tylko czarnym obszyciem wchodzić na ścianę. To ma zaletę w Twojej kuchni. To co na drugim zdjęciu jest delikatniejsze, ale wymusza szerszą roletę, bardziej wchodzącą na ścianę. Muszę pamiętać o tym dolnym dłuższym brycie. Myślę, żeby roleta wchodziła na ścianę ok. 10 cm z każdej strony. A jak chcesz montować rolete? We wnęce, bezpośrednio na oknie czy na ścianie nad oknem. Na pierwszym zdjęciu masz we wnęce i to mi się bardziej podoba. Ale wydaje mi się że nie dlatego że pasek jest na brzegu a dlatego że jest we wnęce. Na drugim zdjęciu, moim zdaniem roleta wygląda na za dużą na to okno. Jeśli montujesz na ścianie byłabym za paskiem nie na samym brzegu i tylko o ten kawałek bym wysunęła roletę poza okno. Chodzi mi o to żeby czarny pasek był w świetle okna. Roleta ma być zamontowana na ścianie pod samym sufitem i wychodzić poza światło okna. Pierwsza fotka wyłącznie dla sposobu obszycia, a nie montowania. Okno nie jest duże i wydaje mi się, że zrobienie czarnego paska w świetle okna dodatkowo je optycznie zmniejszy lub co najmniej podkreśli, że mogłoby być większe A mi zależy na wrażeniu odwrotnym O takie coś, tylko że jedna I bez obszycia pod sufitem Edytowane 18 Maja 2016 przez Tomkowa powiększenie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.05.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Tak uszyć? [ATTACH=CONFIG]356202[/ATTACH] Czy tak? [ATTACH=CONFIG]356204[/ATTACH] Jak dla mnie zdecydowanie 1 obszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts