ivy17 31.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 w kolorze ściany jak będziesz chciała przemalować to się będziemy martwić, ale nie powinno być problemu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 31.05.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Tak więc rób jak Ci w duszy gra:yes: Ja ogólnie nie przepadam za rzeczami dobieranymi pod kolor;) A już chyba najbardziej nie lubię takich zestawień w ubiorze np. cała pani w 10 odcieniach różu plus różowe skarpetki bo tylko takie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Zamówiłam Wybaczcie mi, że nie posłuchałam większości Obudowy będą identyczne białe z trzecim grillem Mam nadzieję, że będzie ładnie. Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie Jesteście wspaniałe !! http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/serducha_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.05.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 wybaczymy Ci to jakoś, bo ostatecznie to Ty będziesz z tymi obudowami mieszkać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dla Was cudne piwonie, które dziś postanowiły rozwinąć pąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 31.05.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Pewnie że będzie pięknie:rolleyes: U mnie na stole białe peonie ale niestety z targu. Pachnie w całym salonie. Piękne kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Aga, u mnie też kupne Ale mam ambitne plany na peonie własne Kupiłam w pąkach, stały trzy dni i dziś, gdy wróciłam z pracy, przywitały mnie niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.05.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Peonie niezwykle pasują do Twojej lustrzanej jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Pestko, one są tak cudne, że pasują wszędzie Mam cztery kwiatowe miłości: eustomy, róże, hortensje i piwonie Te dwie ostatnie przeżywają ostatnio swój prawdziwy renesans, choć ja je uwielbiam od dzieciństwa. Patrząc na nie widzę ogród babci ze szczenięcych lat i tę fantastyczną ówczesną beztroskę.. Ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.05.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 dzisiaj zakwitły moje białe. Drugi krzaczek chyba za gleboko posadzilam i malenkie paczki zaschły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mmikka, jakie cudeńko!! A podkładasz im chlebek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.06.2016 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Uwielbiam piwonie i mam je w obfitej ilości na mojej liście wykończeniowej ogrodu [ATTACH=CONFIG]357330[/ATTACH] dzisiaj zakwitły moje białe. Drugi krzaczek chyba za gleboko posadzilam i malenkie paczki zaschły:( Mmika, jeśli to drzewiasta piwonia a posadzona za głęboko to będzie chorować Mmikka, jakie cudeńko!! A podkładasz im chlebek? Chlebek pod piwonie?? Podkładam chlebek pod pomidory gruntowe, o piwoniach nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Pusiu, chlebek pod każdą roślinką zakwasza lekko glebę, prawda? Piwonie uwielbiają chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.06.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tomkowa chyba muszę sobie zabudowę grzejnika zamówić : może wtedy przestanę się złościć na M o szkaradne grzejniki w sypialni i u dzieci. Sam wybierał (tzn zlecił to hydraulikowi) i jakie są? Najtańsze.....Nie mogę na nie patrzeć Mnie się najbardziej podoba zabudowa nr 2 ale do Twojego domku chyba nr1 I mimo że już po głosowaniu to oddam głos na kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Waniliana, jeżeli obudowy okażą się solidne i tak ładne, jak na stronie firmy, to z chęcią polecę kontakt Jak dotąd jestem bardzo zadowolona. I z obsługi, i z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.06.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Chlebek? Zwykłe kromeczki? Tyle co u Wani napisałam, że fusami kawy podlewam wrzosy i jałowca Pusiu, te piwonie to dostałam bulwy wykopane z macierzystego krzaka od znajomej. W ubiegłym roku obie mialy suche paczki kwiatowe, myślałam, że to 1 rok ich życia na wygnaniu i chorują. Dopiero teraz doczytalam o tym za głębokim posadzeniu. Liscie piekne, zdrowe i uschnięty paczek. W sierpniu mam ten krzak podnieść wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.06.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Fusami od kawy można podlewać wyłącznie rośliny lubiące kwaśną glebę, bo kawa mocno zakwasza. Jałowcowi to może zrobić dużą krzywdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Chlebek? Zwykłe kromeczki? Tak Nie zostaje Ci nadmiar chleba? Podkopujesz lekko ziemię pod rośliną, kładziesz tam kromeczki lub urwane kawałki suchego chleba, przysypujesz ziemią i podlewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.06.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Chleb czasem zostaje, więc z radością go podloźę Pestka, w okole azali można lać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.06.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 W sierpniu mam ten krzak podnieść wyzej? Podnieś bo i tak nic z niego nie będzie a jak podniesiesz to ryzyk fizyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts