ivy17 14.06.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Nie będzie za dużo materiału Żeby zasłonić okno 2,5 m potrzebujesz dwie normalne zasłonki szerokości 140 cm (no chyba, że chcesz, żeby okno było zasłonięte zasłonami w marszczeniu, to wtedy więcej ). Zasłony możesz uszyć z cieniutkiego materiału i zrobić im batystową podszewkę. Na pewno nie będą prześwitywać Na dłuższy karnisz potrzebne będą zasłonki szersze, ale jeżeli wykorzystasz pomysł z podszewką, to zsunięte nie będą zajmować dużo miejsca. Ivy, a nie za krótkie te karnisze planujesz do tych okien? Te wymiary, co podajesz to takie, że karnisz wystaje poza obręb okna przynajmniej 50 cm? pomysl z podszewka fajny musze zobqczyc o co chodzi co do karnisza to na balkonowym jest 49cm po bokach a na tym potrojnym bedzie tylko 40cm bo wiecej sie nie zmiesci od okna do blatu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.06.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dziewczyny, poszukuję zdjęcia, które chyba kiedyś widziałam, pięknej, dużej komody w łazience w roli szafki umywalkowej Czy coś wam się kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.06.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Mamik, a czy nie przypadkiem o łazienkę Mmikki Ci chodzi? edit: fotki w wątku Mani Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.06.2016 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ivy, to jeszcze okna z samymi żaluzjami białymi Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.06.2016 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 I żaluzje z zasłonami I dwa okna obok siebie Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.06.2016 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Tomkowa :hug: tak, o tą łazienkę i komodę chyba gdzieś jeszcze inne zdjęcia były, ale już wiem kogo pytać Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.06.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Mamiku, cieszę się, że się Tobie podoba Jak masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem A Ania ma pamięć jak Urząd Skarbowy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.06.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Mmikka, chciałam mojemu M pokazać, bo SZCZĘŚLIWIE kończy się robić nasza mała łazienka, pod umywalką miał być drewniany blat, ale mój M sam () wpadł na pomysł, że może taką szafkę dać? może masz zdjęcie takie na całą komodę? gdzieś takie pokazywałaś, ale chyba zniknęło u mnie miejsca mało, max 50cm, więc proporcje mogą być słabe, ale chciałam mu pokazać, jak to super wgląda, żeby trwał w swoim przekonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.06.2016 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Mamiku, leć do Mani. Emi tak samo walczy z komodą pod umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.06.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Tomkowa :hug: tak, o tą łazienkę i komodę chyba gdzieś jeszcze inne zdjęcia były, ale już wiem kogo pytać Dziękuję :hug: Mamiku, cieszę się, że się Tobie podoba Jak masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem A Ania ma pamięć jak Urząd Skarbowy :hug: Oj, niestety już coraz słabszą U Mani dałam link do umywalki wpuszczanej w stylową komodę u Karoliny z Hauseloves. Bardzo mi się tam podoba dodany marmurowy blat i pomysł z odsunięciem komody od ściany i większym blatem, aby zmieściła się większa umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.06.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Nie wiem co mam zrobić, moje lusterka dalej nie dotarły do mnie. DZisiaj zapytałam w mailu kiedy mogę je odebrać i dostałam odpowiedź, ze czekają na rozpatrzenie reklamacji. Zapłaciłam im ponad 2 tyg. temu za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2016 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 mmikka, bardzo mi przykro, że tak to się przeciąga Wydaje mi się, że trochę Cię wpuścili w maliny http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/mysli_2.gif Bo Ty nie jesteś stroną tego postępowania reklamacyjnego. To sklep reklamuje towar u dostawcy. Ciebie to nie powinno obchodzić. Zapłaciłaś i oczekujesz dostawy w umówionym terminie. Szanująca się firma powinna była szybko zamówić kolejną partię dla Ciebie, a partię uszkodzoną reklamować. Nie wiem z jakiego powodu każą Ci czekać na rozpatrzenie ich reklamacji. Bo przecież Ty nic nie reklamowałaś. Akceptowalne byłoby opóźnienie związane z ponownym ich zamówieniem kolejnej partii, ale nie w związku z reklamacją. A co jeśli kolejna dostawa też będzie wadliwa? Będziesz czekać w nieskończoność? Jestem na nich zła, razem z Tobą http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-377.gif Wydaje mi się, że ja kiedyś widziałam w Obi format 20x30. Może warto tam zadzwonić i się zorientować? Jeśli by mogli mieć w rozsądnej cenie, to masz pełne prawo anulować zamówienie u tamtych i żądać zwrotu wpłaconych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.06.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Wczoraj przed wieczorem napisali, że mają całe 23 sztuki, zamawiałam 25. Na styk potrzebuję 24 szt. Zapytałam kiedy będzie reszta i teraz czekam na odpowiedź. Ale teź się cieszę, dzisiaj dotrą hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ale teź się cieszę, dzisiaj dotrą hortensje A jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.06.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Pusiu, sztuczne. Od Sylwii z velurowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Pusiu, sztuczne. Od Sylwii z velurowego domu. No i Pusia wyszła na durnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No i Pusia wyszła na durnia też myślałam że żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No i Pusia wyszła na durnia też myślałam że żywe jest nas wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 I Ale teź się cieszę, dzisiaj dotrą hortensje Pokaż koniecznie, bo one są przepiękne Do mnie też idzie paczuszka i będą zasłony się szyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 też myślałam że żywe jest nas wiecej Jakie to pocieszające Kofam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts