Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Kwiatki bardzo mi się podobaja. W H&Y widziałam teraz droższe i troszkę brzydsze. Poprosiłam Sylwię o próbki tkanin, na 5 próbek mnie zachwyciły 4 a męża bardzo ta 5 :)

IMAG1770-1.jpg

Aniu, miałaś rację, że łazienkowe okno nie jest odpowiednie dla tego bukieciku, jak postawiłam je wysoko, to czułam się jakbym wachała kwiatki od dołu :)

Edytowane przez mmikka

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kwiatki bardzo mi się podobaja. W H&Y widziałam teraz droższe i troszkę brzydsze. Poprosiłam Sylwię o próbki tkanin, na 5 próbek mnie zachwyciły 4 a męża bardzo ta 5 :)

[ATTACH=CONFIG]358661[/ATTACH]

Aniu, miałaś rację, że łazienkowe okno nie jest odpowiednie dla tego bukieciku, jak postawiłam je wysoko, to czułam się jakbym wachała kwiatki od dołu :)

Oj, nie otwiera się załącznik, a umieram z ciekawości :) Powiem Ci, że mam sporo kwiatów od Sylwii i ze swą jakością te z H&Y to mogą za velourowymi torby nosić ;)

A na okno najprościej trzy zapachowe świece w ozdobnych słoiczkach, w stylu retro :)

A ja zachwycam się peoniami z paczki :D

peony.jpg

Edytowane przez Tomkowa

Dodałam fotkę jeszcze raz.

Forum szwankuje, wiec albo podczas dodawania zdjecia nalezy zrobic edycje, by bylo duze, albo kliknac prawym guzikiem myszki na zdjecie i otworzyc w nowym oknie/karcie

Mi natomiast wychodza zdjecia giganty... jak cos to usune ;)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=358664&d=1466180546

Aniu, zasłony bedziesz miała z tej grubej tkaniny? Teraz walczę między ciemnym niebieskim a chłodnym blekitem. W dotyku milutkie jak spioszki oseska:D

Zasłony będą z weluru tego samego, co bieżniki na stole i siedziska krzeseł, w tym samym kolorze. To prawda, tkanina w dotyku jest niezwykle przyjemna :)

Forum szwankuje, wiec albo podczas dodawania zdjecia nalezy zrobic edycje, by bylo duze, albo kliknac prawym guzikiem myszki na zdjecie i otworzyc w nowym oknie/karcie

Mi natomiast wychodza zdjecia giganty... jak cos to usune ;)

Ja też się zdziwiłam, że po edycji wskoczył mi taki wielkolud :D Nie usuwaj, bardzo ładne :)

Zrobiło się kwiatowo, więc ze specjalną dedykacją dla trzech Chichotek :hug:pochwalę się żywą hortensją, która w tym roku dostała totalnego turbodoładowania :D Zaczyna kwitnąć i pękam z dumy, jak na nią patrzę, bo to, co osiągnęła, stało się całkowicie bez mojej pomocy :lol2: To jej drugi sezon u mnie, obok tegoroczna różowa koleżanka :) Mam nadzieję, że za rok będą się kłócić o prym piękności :D

hort.jpg

hort2.jpg

hort1.jpg

Edytowane przez Tomkowa

Wiwik, mamik tu taka cisza bo.. na wszystko czasu brak ;) Prostuję błędy gazowników, dekarzy sprzed lat, szukam elektryka do poddasza, tak więc na zasłony i czapki na stołki zupełnie nie mam i czasu, i weny :( Lustro, co stało na początku na komodzie też płacze w kącie, że nie wisi jeszcze w wiatrołapie ;) Wyobrażacie sobie, jak jest źle?? :D No i takie to zaskoczenie wyszło :rolleyes:

Znalazła się zguba :)

Oj tak, ostatnimi czasy często czuję się zagubiona :lol2:

Oooo ocieplanie dachu zbliża się wielkimi krokami

współczuję :hug:

Dzięki za łączność w bólu :lol2:

trzymam kciuki, to spore przedsięwzięcie! :hug:

Dziękuję, jestem coraz bardziej przerażona :D

Ale!! Jak mawia Mania, jest nowy projekt :lol2: (BTW, wiecie gdzie ona się podziała?? :D)

Nie miała baba kłopotu, to dokupiła sobie krzesła :lol2:

Pamiętacie, tych drewnianych mam tylko 5, a w zasadzie 4, gdyż jedno w afekcie przemalowałam na szaro :D

No i bardzo chciałam sobie dostawić krzesła na krańce stołu :) A że trafiły się 4 sztuki w cenie jednej nogi, to wzięłam bez namysłu :)

krzesło5.jpg

Jak widzicie pokrycie jest do zmiany ;) Co powiecie, żeby zrobić je na antracytowo w takim stylu?:

krzeseł9.jpg

krzeseł10.jpg

Ponieważ nie lubię tych gwoździowych taśm, to gwoździe biłabym każdy oddzielnie, w większej odległości, tak, jak na skrzyni :)

Pasowałoby takie? :)

Wiwik, mamik tu taka cisza bo.. na wszystko czasu brak ;) Prostuję błędy gazowników, dekarzy sprzed lat, szukam elektryka do poddasza, tak więc na zasłony i czapki na stołki zupełnie nie mam i czasu, i weny :( Lustro, co stało na początku na komodzie też płacze w kącie, że nie wisi jeszcze w wiatrołapie ;) Wyobrażacie sobie, jak jest źle?? :D No i takie to zaskoczenie wyszło :rolleyes:

taaak, nic się nie dzieje, nie ma czasu ....

i dzień później ...

nowy "projekt" :lol2::lol2::rotfl::wave:

No przecież wiadomo, że stan "nic się nie dzieje" u Ciebie może trwać ... ewentualnie tydzień :lol2:

A krzesła świetne, jak gęsto nabijać, to ja nie wiem, takie gęste mi się podobają, co nie znaczy, że inne nie będą :-)

Edytowane przez mamik