mmikka 17.06.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Kwiatki bardzo mi się podobaja. W H&Y widziałam teraz droższe i troszkę brzydsze. Poprosiłam Sylwię o próbki tkanin, na 5 próbek mnie zachwyciły 4 a męża bardzo ta 5 Aniu, miałaś rację, że łazienkowe okno nie jest odpowiednie dla tego bukieciku, jak postawiłam je wysoko, to czułam się jakbym wachała kwiatki od dołu Edytowane 17 Czerwca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.06.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 MMikka pokażesz kfiotki? Załącznik się nie otwiera niestety Ja szukam tkanin na plecy poduszek z tych hamerykańskich obiciówek Ostatecznie zapadla decyzja że fotele będą jednokolorowe a poszaleję z poduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Kwiatki bardzo mi się podobaja. W H&Y widziałam teraz droższe i troszkę brzydsze. Poprosiłam Sylwię o próbki tkanin, na 5 próbek mnie zachwyciły 4 a męża bardzo ta 5 [ATTACH=CONFIG]358661[/ATTACH] Aniu, miałaś rację, że łazienkowe okno nie jest odpowiednie dla tego bukieciku, jak postawiłam je wysoko, to czułam się jakbym wachała kwiatki od dołu Oj, nie otwiera się załącznik, a umieram z ciekawości Powiem Ci, że mam sporo kwiatów od Sylwii i ze swą jakością te z H&Y to mogą za velourowymi torby nosić A na okno najprościej trzy zapachowe świece w ozdobnych słoiczkach, w stylu retro A ja zachwycam się peoniami z paczki Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.06.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Dodałam fotkę jeszcze raz. Aniu, zasłony bedziesz miała z tej grubej tkaniny? Teraz walczę między ciemnym niebieskim a chłodnym blekitem. W dotyku milutkie jak spioszki oseska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Dodałam fotkę jeszcze raz. Forum szwankuje, wiec albo podczas dodawania zdjecia nalezy zrobic edycje, by bylo duze, albo kliknac prawym guzikiem myszki na zdjecie i otworzyc w nowym oknie/karcie Mi natomiast wychodza zdjecia giganty... jak cos to usune http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=358664&d=1466180546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Aniu, zasłony bedziesz miała z tej grubej tkaniny? Teraz walczę między ciemnym niebieskim a chłodnym blekitem. W dotyku milutkie jak spioszki oseska:D Zasłony będą z weluru tego samego, co bieżniki na stole i siedziska krzeseł, w tym samym kolorze. To prawda, tkanina w dotyku jest niezwykle przyjemna Forum szwankuje, wiec albo podczas dodawania zdjecia nalezy zrobic edycje, by bylo duze, albo kliknac prawym guzikiem myszki na zdjecie i otworzyc w nowym oknie/karcie Mi natomiast wychodza zdjecia giganty... jak cos to usune Ja też się zdziwiłam, że po edycji wskoczył mi taki wielkolud Nie usuwaj, bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ok :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Zrobiło się kwiatowo, więc ze specjalną dedykacją dla trzech Chichotek :hug:pochwalę się żywą hortensją, która w tym roku dostała totalnego turbodoładowania Zaczyna kwitnąć i pękam z dumy, jak na nią patrzę, bo to, co osiągnęła, stało się całkowicie bez mojej pomocy To jej drugi sezon u mnie, obok tegoroczna różowa koleżanka Mam nadzieję, że za rok będą się kłócić o prym piękności Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.06.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Anuś, ty ją masz w jakimś koszu? super wygląda!! o moją bardzo się martwiłam, że chyba jednak nie zakwitnie, ale wygląda na to, że byc może to, co wyglada z liści to jednak pąki kwiatowe mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Catti!! Ta moja Anabellka ma tyle kwiecia, które zaraz będzie bardzo ciężkie, więc musiałam ją wesprzeć Kupiłam w ogrodniczym 3 metry siatki z rulonu wysokości 70 cm i otoczyłam krzak tą siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.06.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 no proszę! spryciara i pomysłowydobromir w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.06.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 hmmm jak tu taka cisza, to Ania pewnie po powrocie pokaże nam dom przerobiony w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.06.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Też jestem bardzo ciekawa, czym tym razem nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2016 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Wiwik, mamik tu taka cisza bo.. na wszystko czasu brak Prostuję błędy gazowników, dekarzy sprzed lat, szukam elektryka do poddasza, tak więc na zasłony i czapki na stołki zupełnie nie mam i czasu, i weny Lustro, co stało na początku na komodzie też płacze w kącie, że nie wisi jeszcze w wiatrołapie Wyobrażacie sobie, jak jest źle?? No i takie to zaskoczenie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Znalazła się zguba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.06.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Oooo ocieplanie dachu zbliża się wielkimi krokami współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 22.06.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 trzymam kciuki, to spore przedsięwzięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2016 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Znalazła się zguba Oj tak, ostatnimi czasy często czuję się zagubiona Oooo ocieplanie dachu zbliża się wielkimi krokami współczuję Dzięki za łączność w bólu trzymam kciuki, to spore przedsięwzięcie! Dziękuję, jestem coraz bardziej przerażona Ale!! Jak mawia Mania, jest nowy projekt (BTW, wiecie gdzie ona się podziała?? ) Nie miała baba kłopotu, to dokupiła sobie krzesła Pamiętacie, tych drewnianych mam tylko 5, a w zasadzie 4, gdyż jedno w afekcie przemalowałam na szaro No i bardzo chciałam sobie dostawić krzesła na krańce stołu A że trafiły się 4 sztuki w cenie jednej nogi, to wzięłam bez namysłu Jak widzicie pokrycie jest do zmiany Co powiecie, żeby zrobić je na antracytowo w takim stylu?: Ponieważ nie lubię tych gwoździowych taśm, to gwoździe biłabym każdy oddzielnie, w większej odległości, tak, jak na skrzyni Pasowałoby takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.06.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 krzesła super! a może zrobić je w takim kolorze jak siedziska krzeseł? pisałaś, że to szary plusz.... chyba (sorry, mogę być trochę do tyłu ) .... żeby jednak były bardziej jaśniejsze niż bardziej ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.06.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Wiwik, mamik tu taka cisza bo.. na wszystko czasu brak Prostuję błędy gazowników, dekarzy sprzed lat, szukam elektryka do poddasza, tak więc na zasłony i czapki na stołki zupełnie nie mam i czasu, i weny Lustro, co stało na początku na komodzie też płacze w kącie, że nie wisi jeszcze w wiatrołapie Wyobrażacie sobie, jak jest źle?? No i takie to zaskoczenie wyszło taaak, nic się nie dzieje, nie ma czasu .... i dzień później ... nowy "projekt" :lol2: No przecież wiadomo, że stan "nic się nie dzieje" u Ciebie może trwać ... ewentualnie tydzień A krzesła świetne, jak gęsto nabijać, to ja nie wiem, takie gęste mi się podobają, co nie znaczy, że inne nie będą Edytowane 22 Czerwca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts