Tomkowa 29.06.2016 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Wiwik, dziękuję, bo już się bałam, że słaby i nikt przez grzeczność nie mówi Ja swoje róże i peonie kupiłam TU Hortensja mmikki też jest z tego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 25 zeta :eek: za tyle to badziewie w ikei można kupić. też muszę koniecznie sobie zamowić takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.06.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 dzięki! pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.06.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Aniu, a zdjęcie swoich róż masz może? bo na blogu nie mogę znaleźć - tylko peonie i hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.06.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 http://Www.velurhome.blogspot.comKupiłam hortensje i jestem bardzo zadowolona.O kurcze, zmartwiłaś mnie Aniu. Miałam zamówić " chlodny błękit" na krzesła ale wszystko mi się posypało. Mam nadzieję, że będzie ona w długiej sprzedaźy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2016 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Aniu, a zdjęcie swoich róż masz może? bo na blogu nie mogę znaleźć - tylko peonie i hortensje Wszystkie róże, które stoją w jadalni na przykład Są na dzisiejszych fotkach TU dorzucam salonowe Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 02.07.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kiedy będzie fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kiedy będzie fotel? No właśnie, muszę skontaktować się z tapicerem Ale jak wrócę Uściski dla wszystkich przesyłam z trasy na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.07.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Tomkowa czyżby urlop? Przyjemności życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Waniliana, dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2016 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Czas szybko leci i droga powrotna sięgnęła celu Pamiątki z podróży to kilkanaście butelek dobrych trunków i dwie stare beczki po winie do adaptacji w ogrodzie I naszło mnie, w związku z tym, na zorganizowanie kącika w ogrodzie, nieopodal huśtawki syna, w cieniu świerków Wszelkie pomysły bardzo mile widziane Do południa jest w tym kącie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.07.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Tomkowa, gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było w cieniu świerków to się fajnie książkę na hamaku czyta, obok hamaka stolik na winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.07.2016 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 mamik, krążyłam między winnicami A wiesz, że ten hamak to świetna myśl? Wymagałoby to przycięcia, dosyć solidnego, kilku gałęzi, żeby móc rozwiesić hamak od huśtawki do drzewa. Minus taki, że za bardzo bym wtedy odsłoniła się od sąsiada Chyba, żeby pomyśleć o hamaku wolnostojącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Fotel będzie w najbliższy piątek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.07.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Fotel będzie w najbliższy piątek!! Fotel?? Jaki fotel ?? coś chyba przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.07.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 uszaty chyba Tomkowa, a tak spytam, przeskakując niejako z innego wątku, czy to krzesło szare da się powrócić do stanu sprzed szarej farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Boję się hamaków Niedawno w Ikea widziałam jak chłopak spadł z wystawowego hamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 W ogrodzie to mniej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Fotel?? Jaki fotel ?? coś chyba przegapiłam uszaty chyba Tak, uszaty, TEN Z tkaniną Iman na bokach i resztą w czerni Aż drżę, czy wyjdzie tak, jak to sobie wyobrażam Tomkowa, a tak spytam, przeskakując niejako z innego wątku, czy to krzesło szare da się powrócić do stanu sprzed szarej farby? Trzeba by zdzierać farbę do żywego drewna. A ponieważ tam są rzeźbienia, to masa z tym roboty. Pewnie, że się da, ale ja sama tego, mówiąc szczerze, nie mam ochoty robić Krzesło powędrowało przed toaletkę córki i wygląda okej. Ponieważ jest krzesłem piątym, to i tak było do ustawienia gdzie indziej. Jakoś bardzo mi się smutno tam zrobiło, mamiku.. Domyślasz się pewnie dlaczego. Nigdy bym się nie spodziewała.. Boję się hamaków Niedawno w Ikea widziałam jak chłopak spadł z wystawowego hamaka W ogrodzie to mniej boli A wiecie, że moje dzieci wychowały się na hamaku? Wisiał w domu!! Ściany przewiercone na wylot, do nich solidne haki, żeby było bezpiecznie To było najlepszy środek usypiający Kilkanaście lat minęło od tego czasu, ale mam go nadal Zwinięty leży w garażu Ale przyznam, że też ostatnio u znajomych miałam wrażenie, że te "dzisiejsze" hamaki jakieś płytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Pochwalę się Wam moimi pomidorkami, które zagościły w tym roku w ogrodowych donicach Jestem nimi zachwycona i wdzięczna Pusi za poddanie tego świetnego pomysłu :hug:Urodzaj jest ogromny, dłuuugie tyczki robią się co kilka dni za krótkie, a ja patrzę na to, co się dzieje w każdej z czterech donic z niedowierzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts