mmikka 12.07.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Z dzieciństwa pamiętam bujanie w kocu. Właśnie, koc szeroki, to bezpieczny. U koleżanki na działce jak kladlam się na hamak, oczami wyobraźni widziałam się w gipsach, na wyciagach podwieszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 NIEMOZLIWE moje 2 koktajlowe mają po 19 pomidorów. A jakieś tyci większe od koktajlowych po 3 pomidory tylko. Fakt, swoich nie nawoźę i dalam do skrzynki ziemię z ogródka. Ps. Chlebek raz im podlozylam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.07.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 :hug: No przyznam, że ja też jakoś nie mogę sobie tego poukładać, ale to raczej nie temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.07.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 aleee pomidorowy urodzaj!!! super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.07.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 mniam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Super pomidorki.. Hamaki są różne jeśli chodzi o rozmiar, wytrzymałość i wielkość. Można kupić 2-osobowyi używać jednoosobowo. Będzie szerzej i głębiej Właśnie dostałam mail z ofertą jesiennych cebulowych z Cebule.pl. Mają bardzo dobrej jakości cebulki i kłącza. Warto zamówić już teraz. Przyślą w odpowiednim terminie do sadzenia. Impóźniej się zamawia, tym większe prawdopodobieństwo, że już czegoś nie będzie. http://www.cebule.pl/Nowosc-snewproducts-pol.html?emp_source=newsletter&emp_campaign_name=Newsletter+2016-07-12&emp_campaign=181&emp_message=181&[email protected]&emp_receiver_id=1389&utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Newsletter+2016-07-12&emp_link=2&source=fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 No super są, super Kilka już było takich czerwonych, że od razu trafiły do brzuszka. Mojego A nawożę je, tak jak radziła Pusia, magiczną siłą do pomidorów. Wiem, wiem, lepszy byłby nawóz organiczny, ale zupełnie nie mam czasu na zbieranie i przetwarzanie obornika Zbierałyście kiedyś wysuszone krowie placki? Ja tak, jako mała dziewczynka, do babcinych pomidorów Dziękuję za namiary Pestko. Może wreszcie się zmobilizuję Dziś zasadziłam hibiskusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Możesz kupić obornik w granulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Pestko, taka ogrodniczka ze mnie, że nie miałam pojęcia o istnieniu takiego cuda Oczywiście, że kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Pestka, jesteś niezlomna Normalnie, taka nasza pamięć zewnętrzna :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 W przyszłym roku pomidory posadzę do dobrej ziemi i tylko koktajlowe. Magiczną siłę Pusi przegapilam. Krowich placków nie zbierałam, płaciłam kilka razy za nie:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Jest też w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.07.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 O kurczaki ile pomidorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2016 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Pestka, jesteś niezlomna Normalnie, taka nasza pamięć zewnętrzna :wave: Jest też w płynie No i jak tu Cię nie kochać?? Pestko, ostojo Ty nasza http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/chat.gif O kurczaki ile pomidorkow Meliska!! Za rzadko Cię widuję i tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Dzisiejszy dzień rozweseliła paczka z taką oto zawartością Talerze duże są trochę za małe, ale i tak je kocham Po szachownicowym wariactwie nastał czas na świra paskowego Dawno nic nie poczyniłam, więc mam plan na tacę Pomarańczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.07.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Tomkowa, jesteś zakręcona jak domek ślimaka Bolesławiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Tomkowa, jesteś zakręcona jak domek ślimaka Bolesławiec? To najprawdziwsza prawda, z tym zakręceniem To Altom z Gniezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.07.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 fajna zastawa a że talerze mniejsze, to się należy cieszyć - mózg będzie interpretować, że większe porcje są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.07.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Fajna zastawa, idealnie dopasowana do wnętrz Ja raz kupiłam nawóz w płynie - to było coś z dżdżownic, chciałam tak dobrze i naturalnie... o fuuuj jaki smród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Star Butterfly 14.07.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Dobrze że duże talerze za małe to ponoć najlepszy trik na odchudzanie Pomidorki bomba. Będziesz mogła część przerobić na suszone pomidory Mój kompostownik już prawie cały pełen Ilość taka że pewnie będę mogła obłożyć całą działkę i resztę nawet sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts