Casuall 15.07.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Hi hi, mam zwykłe starodawne rzędy z warzywami a wiem, że "trumny" modne na forum też mi się podobają, ale mnie by nie satysfakcjonowała ta niewielka ilość zbiorów;) :lol2:Chociaż co roku mówię, że na co mi tyle tego i na drugi rok zrobię mniej Jak jesteś co roku to koniecznie musimy się spotkać Sypialnię mam mniejszą o tę Twoją zabudowę za fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 aaa i mam już magiczną moc ;)zobaczymy co u mnie zdziała, obawiam się, że za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 jaki ogromy warzywniak - ile masz metrów???? mnie trumny też się podobają, ale nie wjadę tam glebogryzarką.... chociaż jeszcze będę kombinować. w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 jaki ogromy warzywniak - ile masz metrów???? mnie trumny też się podobają, ale nie wjadę tam glebogryzarką.... chociaż jeszcze będę kombinować. w przyszłym roku. hihi u nas się traktorem wjeżdża a jaką masz glebogryzarkę? bo jeśli zmniejszymy areał to wtedy może też zakupimy, gdybyś mogła coś polecić, chociaż u nas gliny, to nie wiem czy by dała radę ? nie wiem ile to metrów, 4-5 ary? część zjemy, część rozdam i jeszcze dla okolicznych mieszkańców zostaje, typu sarny, zające, turkucie, myszy, stonki, pchełki, bielinki, mszyce i inne hahahah więc nie ma się co dziwić, że taki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A to moje ostatnie zajęcia, wiem, że nie czarno-białe Aniu, ale takie przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 glebogryzarkę muszę sprawdzić jaką mamy dokładnie, my też mamy glinę, glebogryzarka daję radę. jeżeli masz możliwość wjechać traktorem, to nie kupowałabym glebogryzarki, dla traktora to pół h roboty jak nie mniej. glebogryzarką 2 dni byś jeździła.... u siebie planuję 1 ar max, ale muszę to jeszcze wytyczyć sobie, to się okaże ile dokładnie mi wyjdzie. Twój warzywniak jest imponujący, i to wszystko obrobić, obsiać, przeflancować, opielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 odjazdowe te buty, teraz chyba pompony są w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Powiem Ci Emilko, że dużo pracy i dużo kasy Na pewno taniej byłoby to kupić na jesieni Ale świadomość tego co się je i czym karmię dzieci bezcenna Traktor obawiam się, że na mniejszym kawałku nie wyrobi się, tym bardziej, że chciałabym wyżej zrobić sad dlatego myślę o glebogryzarce, ale przeraziłaś mnie, że tak długo trzeba tym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 odjazdowe te buty, teraz chyba pompony są w modzie Dzięki Podobno modne Ja już za stara na takie, ale na córki stópkach ślicznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 nasza glebogryzarka jest mała, kopie tyle ile widły. Nie wiem ile mąż kopał - 30 metrów w godzinę?? dla nas to kosmos, bo wcześniej sama kopałam ręcznie widłami, w tempie 5 metrów dziennie ale są też większe chyba, małe traktorki, musiałabyś poszukać, skoro takie hektary masz tego warzywniaka. u nas traktor jeździł na dwustu metrach, z wielka gracją sąsiad mi objechał kawałek trawnika od frontu, z jednej strony żywopłot, z drugiej dom, z kolejnej płot i wisienka podjazd zrobiony metodą bezkrawężnikową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 nasza glebogryzarka jest mała, kopie tyle ile widły. Nie wiem ile mąż kopał - 30 metrów w godzinę?? dla nas to kosmos, bo wcześniej sama kopałam ręcznie widłami, w tempie 5 metrów dziennie ale są też większe chyba, małe traktorki, musiałabyś poszukać, skoro takie hektary masz tego warzywniaka. u nas traktor jeździł na dwustu metrach, z wielka gracją sąsiad mi objechał kawałek trawnika od frontu, z jednej strony żywopłot, z drugiej dom, z kolejnej płot i wisienka podjazd zrobiony metodą bezkrawężnikową Hihi przekonałaś mnie, tą wielką gracją :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.07.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A my naszą glebogryzarką jeździmy w „trumnach” mieści się. Casual, do takiego warzywniaka powinnaś mieć glebogryzarkę spalinową. Są takie nie koniecznie z traktorkiem. Znajdziesz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 ooo i daje radę nie rozwala ziemi na boki?? może kiedyś pomyślę nad trumnami dla warzywek, bo bardzo mi się podobają. chociaż pierwszy warzywniak zrobię tradycyjny, muszę zobaczyć jak duże trumienki będą mi potrzebne nasza glebogryzarka jest spalinowa, chyba wszystkie takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Casuall, Ty masz pole normalnie, a nie warzywniak!! To przecież drugi etat, jak to obrobić? Nie umiem sobie tego nawet wyobrazić Ale, tak, jak piszesz, nagrodą za ciężką pracę i nakłady jest zdrowe jedzenie, wiecie, co jecie Podziwiam taką pracę, bardzo Pomponowe sandałki są przesłodkie!! Tylko nie mów, że buty też rozdajesz, tak jak swoje plony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dziś powiesiłam zgapione u Catti lampiony Dodatkowo kupione w świetnej promocji, z 39,99 obniżka na 12,99 Dawno tak nie mogłam się doczekać, kiedy się ściemni Dwa wiszą przy wejściu do domu, jeden na synowej huśtawce, a trzy na tarasie I jestem zachwycona Promocja też była na solarne lampy ogrodowe, wtykane w ziemię i, niestety, kupiłam za mało. Brakuje co najmniej 4 sztuk Ale i tak chodzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A my naszą glebogryzarką jeździmy w „trumnach” mieści się. Casual, do takiego warzywniaka powinnaś mieć glebogryzarkę spalinową. Są takie nie koniecznie z traktorkiem. Znajdziesz na pewno O innej nie myślałam niż spalinowej, z kablem to byśmy raczej nie dali rady. Casuall, Ty masz pole normalnie, a nie warzywniak!! To przecież drugi etat, jak to obrobić? Nie umiem sobie tego nawet wyobrazić Ale, tak, jak piszesz, nagrodą za ciężką pracę i nakłady jest zdrowe jedzenie, wiecie, co jecie Podziwiam taką pracę, bardzo Pomponowe sandałki są przesłodkie!! Tylko nie mów, że buty też rozdajesz, tak jak swoje plony Na szczęście kocham robić w polu inaczej pewnie by mnie nikt nie zmusił to moja odskocznia, odstresowuje mnie taka bezmyślna robota Poza tym cały dom na mojej głowie, dwójka średnich wiekowo dzieci, mąż bywający tylko w domu więc zawodów mam kilka I jest tylko jeden feler ZA KRÓTKA DOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 I jest tylko jeden feler ZA KRÓTKA DOBA O tak, to prawda. Ja znam jeszcze jeden: te za krótkie doby za szybko mkną, jedna za drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Pięknie z tymi lampionami Ja bym się bała, że się zlecą wszystkie fruwające nocą owady A najfajniejsze są chrabąszcze majowe i wieeelkie kudłate ćmy:lol2: Uwielbiam jak się tak garną do domku do zapalonego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Casuall, właśnie się zlatują Nie wiedziałam, że te lampiony mają moc powiększania, bo z zewnątrz, maleńka ćma, wygląda przez ten lampionowy materiał jak nietoperz Ale numer!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 15.07.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 weź nie strasz brrrrrrrrrrrrrr :rotfl:a co dopiero będzie jak się nietoperze zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts