Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pochwalę się Wam moimi pomidorkami, które zagościły w tym roku w ogrodowych donicach :) Jestem nimi zachwycona i wdzięczna Pusi za poddanie tego świetnego pomysłu :hug:Urodzaj jest ogromny, dłuuugie tyczki robią się co kilka dni za krótkie, a ja patrzę na to, co się dzieje w każdej z czterech donic z niedowierzaniem :D

[ATTACH=CONFIG]360889[/ATTACH]

Strasznie się cieszę, że się cieszysz :hug:

Pytałaś wiosną co posadzić pod pomidorki. W tym roku posadziłam werbenę - wyszło cudnie. Zdjęcia będą u mnie :)

powiem ci, że beczki wpasowały się idealnie :yes:

ma się wrażenie, że stoją tam od zawsze :D

Serio? Bardzo się cieszę!! :) I zobacz, jaka wreszcie symetria!! :lol2:

Ania, czy te zasłony na Twoim genialnym tarasie to jakaś specjalna tkanina na zewnątrz?

To ikeowska Sofia, TA :) Sprawuje się idealnie, nie straszny jej ani wiatr, ani deszcz, ani inne pogody lub niepogody :)

Z tarasowych "nowości" to jeszcze jednej nie pokazywałam ;) Pamiętacie ubiegłoroczną moją wenę twórczą z gałęziami w ramce po lustrze? ;) W tym roku w tej samej ramce wiszą życiowe mądrości :lol2:

ja tam wolę po polsku ;)

Ania, chyba wiem czemu te lampiony ci się nie ładują :rolleyes:

one wiszą za wysoko! przecież masz je pod samym dachem :D

spróbuj powiesić je na łańcuszkach jak u mnie... jak najniżej się da, żebyście oczywiście nie walili w to głowami :D

może to pomoże?

Kasia, te lampiony wiszą pod samym sufitem, co nie oznacza, że wysoko ;) Dół lampionu jest na wysokości 180 cm i jeżeli powieszę je niżej, to niektórzy będą musieli chodzi slalomem :D Bateria jest ładowana od góry i tam muszą dochodzić promienie słoneczne. Codziennie robię z nich dekorację dzienną na sznurach do suszenia prania ;) Sąsiedzi pewnie się zastanawiają, co to za rytuał :lol2:

A sentencje, rzecz jasna, ja też wolę gdy są po polsku, ale tej treści i na blasze musiałabym wymalować sama ;) Kto wie, może w następnym sezonie :D

A tymczasem beczki nakryte :D Zapraszam na smakowite czerwone węgierskie :) Nazwa "Opour" wskazuje, że nie należy poprzestać na łyczku :lol2:

winko.jpg

Kasia, te lampiony wiszą pod samym sufitem, co nie oznacza, że wysoko ;) Dół lampionu jest na wysokości 180 cm i jeżeli powieszę je niżej, to niektórzy będą musieli chodzi slalomem :D Bateria jest ładowana od góry i tam muszą dochodzić promienie słoneczne. Codziennie robię z nich dekorację dzienną na sznurach do suszenia prania ;) Sąsiedzi pewnie się zastanawiają, co to za rytuał :lol2:

a to sorry Anuś ;)

zasugerowałam się zdjęciem i tak jakoś mi się wysoko wydawało :cool:

może chociaż na próbę trochę niżej ten nad stołem?

ładowanie na sznurach jest super!!!! :D

masz "miszcza"!! :lol2:

też siedzę na tarasie z drinkiem w ręce ;)

piękny wieczór jest....

zdecydowanie wolę napisy po angielsku, nie są takie oczywiste, nie rzucają się w oczy, czcionka może sama w sobie być ozdobą. a tak pierwsze co sie widzi to treść a na wygląd już nie zwraca uwagę.

chociaż jeden napis po polsku sobie upatrzyłam :p

http://www.smieszneprezenty.com.pl/media/products/6cf6ba48d7033a7657fb64035b5d12ae/images/thumbnail/big_Tablica_Vintage_Rodzina-521707-0x600.jpg?lm=1466081227

też siedzę na tarasie z drinkiem w ręce ;)

piękny wieczór jest....

Ale super! :D

zdecydowanie wolę napisy po angielsku, nie są takie oczywiste, nie rzucają się w oczy, czcionka może sama w sobie być ozdobą. a tak pierwsze co sie widzi to treść a na wygląd już nie zwraca uwagę.

chociaż jeden napis po polsku sobie upatrzyłam :p

Z tych po polsku mam jeden, który stoi na półce w części "biurowej" salonu i go wyjątkowo lubię :D

biuro.jpg

Winko? Poproszę :-)

Proszę bardzo, na zdrowie!! http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques21.gif