Tomkowa 20.07.2016 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Wiwik http://www.sherv.net/cm/emo/hug/hug-2.gif Bratkaf, coś wymyślimy http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/secret-handshake-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Pochwalę się Wam moimi pomidorkami, które zagościły w tym roku w ogrodowych donicach Jestem nimi zachwycona i wdzięczna Pusi za poddanie tego świetnego pomysłu :hug:Urodzaj jest ogromny, dłuuugie tyczki robią się co kilka dni za krótkie, a ja patrzę na to, co się dzieje w każdej z czterech donic z niedowierzaniem [ATTACH=CONFIG]360889[/ATTACH] Strasznie się cieszę, że się cieszysz Pytałaś wiosną co posadzić pod pomidorki. W tym roku posadziłam werbenę - wyszło cudnie. Zdjęcia będą u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.07.2016 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Pusia!! Ja posadziłam jakiś szczypiorek i jakieś żółte kwiatki Cały czas drżę, że te gałązki się połamią pod tym coraz bardziej czerwieniejącym ciężarem Pomidorki oszalały! I są przepyszne!! Przesłodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Pomidorki oszalały! I są przepyszne!! Przesłodkie To Magiczna Siła robi. W tym roku dałam inny nawóz i już nie są tak obfite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.07.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=361726&d=1468865014 powiem ci, że beczki wpasowały się idealnie ma się wrażenie, że stoją tam od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.07.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Ania, czy te zasłony na Twoim genialnym tarasie to jakaś specjalna tkanina na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2016 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 powiem ci, że beczki wpasowały się idealnie ma się wrażenie, że stoją tam od zawsze Serio? Bardzo się cieszę!! I zobacz, jaka wreszcie symetria!! Ania, czy te zasłony na Twoim genialnym tarasie to jakaś specjalna tkanina na zewnątrz? To ikeowska Sofia, TA Sprawuje się idealnie, nie straszny jej ani wiatr, ani deszcz, ani inne pogody lub niepogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.07.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Serio? Bardzo się cieszę!! I zobacz, jaka wreszcie symetria!! nie, bo pomieszałaś poduszki Świetne te beczki :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2016 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Mamik, podusie są idealnie symetrycznie po skosie w tych samych kolorach Jest coś takiego jak symetryczny skos?? A nie uważacie, że do tych beczek jakieś winko by się zdało? Coś na wieczór trzeba naszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2016 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Z tarasowych "nowości" to jeszcze jednej nie pokazywałam Pamiętacie ubiegłoroczną moją wenę twórczą z gałęziami w ramce po lustrze? W tym roku w tej samej ramce wiszą życiowe mądrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.07.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Symetryczny skos??? juz jest Sentencje świetne, zamieszczaj co jakiś czas celem przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.07.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Z tarasowych "nowości" to jeszcze jednej nie pokazywałam Pamiętacie ubiegłoroczną moją wenę twórczą z gałęziami w ramce po lustrze? W tym roku w tej samej ramce wiszą życiowe mądrości ja tam wolę po polsku Ania, chyba wiem czemu te lampiony ci się nie ładują one wiszą za wysoko! przecież masz je pod samym dachem spróbuj powiesić je na łańcuszkach jak u mnie... jak najniżej się da, żebyście oczywiście nie walili w to głowami może to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.07.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 ja tam wolę po polsku No w sumie ... co racja to racja bardziej zrocilam uwagę na treść i ogólny wygląd choć polskie najcześciej są w konwencji wczesnoPRLowskich plakatów, nie bardzo lubię je jako ozdobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.07.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 dzięki faktycznie ciężko znaleźć fajne grafiki z tekstami polskimi, właściwie wszystkie sklepy mają angielskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2016 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Kasia, te lampiony wiszą pod samym sufitem, co nie oznacza, że wysoko Dół lampionu jest na wysokości 180 cm i jeżeli powieszę je niżej, to niektórzy będą musieli chodzi slalomem Bateria jest ładowana od góry i tam muszą dochodzić promienie słoneczne. Codziennie robię z nich dekorację dzienną na sznurach do suszenia prania Sąsiedzi pewnie się zastanawiają, co to za rytuał A sentencje, rzecz jasna, ja też wolę gdy są po polsku, ale tej treści i na blasze musiałabym wymalować sama Kto wie, może w następnym sezonie A tymczasem beczki nakryte Zapraszam na smakowite czerwone węgierskie Nazwa "Opour" wskazuje, że nie należy poprzestać na łyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.07.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Kasia, te lampiony wiszą pod samym sufitem, co nie oznacza, że wysoko Dół lampionu jest na wysokości 180 cm i jeżeli powieszę je niżej, to niektórzy będą musieli chodzi slalomem Bateria jest ładowana od góry i tam muszą dochodzić promienie słoneczne. Codziennie robię z nich dekorację dzienną na sznurach do suszenia prania Sąsiedzi pewnie się zastanawiają, co to za rytuał a to sorry Anuś zasugerowałam się zdjęciem i tak jakoś mi się wysoko wydawało może chociaż na próbę trochę niżej ten nad stołem? ładowanie na sznurach jest super!!!! masz "miszcza"!! też siedzę na tarasie z drinkiem w ręce piękny wieczór jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 zdecydowanie wolę napisy po angielsku, nie są takie oczywiste, nie rzucają się w oczy, czcionka może sama w sobie być ozdobą. a tak pierwsze co sie widzi to treść a na wygląd już nie zwraca uwagę. chociaż jeden napis po polsku sobie upatrzyłam http://www.smieszneprezenty.com.pl/media/products/6cf6ba48d7033a7657fb64035b5d12ae/images/thumbnail/big_Tablica_Vintage_Rodzina-521707-0x600.jpg?lm=1466081227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.07.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Winko? Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 też siedzę na tarasie z drinkiem w ręce piękny wieczór jest.... Ale super! zdecydowanie wolę napisy po angielsku, nie są takie oczywiste, nie rzucają się w oczy, czcionka może sama w sobie być ozdobą. a tak pierwsze co sie widzi to treść a na wygląd już nie zwraca uwagę. chociaż jeden napis po polsku sobie upatrzyłam Z tych po polsku mam jeden, który stoi na półce w części "biurowej" salonu i go wyjątkowo lubię Winko? Poproszę Proszę bardzo, na zdrowie!! http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2016 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Teraz dopiero namierzyłam beczki (mam jednak spore zaległości w czytaniu) - Ania SUPEROWE!!! Winko też wczoraj wieczorkiem kosztowaliśmy, zeszłoroczne, aroniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts