Tomkowa 28.07.2016 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ja myślałam o dywanie z t-shirtow ale narazie mi nie wychodzi a taki koc jest obłędny, koniecznie pokaż jak skończysz Dla mnie najciekawszy w tej "włóczce" z koszulek jest taki sposób cięcia, żeby z jednej koszulki mieć w jednym kawałku kilka metrów bawełny Czary-mary, ale nauczyłam się i można Kiedyś też planowałam z tego zrobić chodniczek i pufę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ja już od dawna mam w planie zrobienie pledu na drutach. problem w tym, że mam dwie ręce, a w domu i w ogrodzie ciągle za dużo pracy Merynoska chyba jest lżejsza, bo ta dziewczyna z Etsy pisze, że 250 g to jest 25 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Tomkowa, muszę o tym u Ciebie napisać Kupiłam sobie dzisiaj buty, piękne, POMARAŃCZOWE Patrzę na nie i się zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.08.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Tomkowa, muszę o tym u Ciebie napisać Kupiłam sobie dzisiaj buty, piękne, POMARAŃCZOWE Patrzę na nie i się zachwycam O rety!! Muszą być piękne http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/foty_koniecznie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem jaka ocena będzie na podstawie foty, ale na żywo są super, do tego wygodne i przez ten obcas takie "na codzień" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 O, to nie tylko ja lubię kolorowe buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.08.2016 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mamik, śliczne!! Gdzieś je można jeszcze zdobyć? Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.08.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 kolorowe buty są cudne , ale dla mnie podstawowy warunek, że muszą być ze skóry kazar - mają teraz fajne przeceny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Potwierdzam, że buty mamik są śliczne Jak wyjęłam je z pudełka, to usłyszałam pytanie Mężowskiego "idealnie do nas pasują, gdzie będą stały??" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.08.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Tomkowa wiedziałam że kupisz buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Wani, skąd wiedziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 04.08.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 :wiggle:Bardzo się cieszę Mam nadzieję, że się nam bedą dobrze nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ania? Gdzieś Ty się w ogóle podziewała?? Tyle czasu buty kupowałaś??Myślałam, że pled dziergasz na trzonkach od łopaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 :wiggle:Bardzo się cieszę Mam nadzieję, że się nam bedą dobrze nosić Dziękuję Ci za inspirację Ania? Gdzieś Ty się w ogóle podziewała?? Tyle czasu buty kupowałaś?? Myślałam, że pled dziergasz na trzonkach od łopaty. Robię porządki przed remontem A pled zacznie się dziergać niebawem, czekam na przesyłkę z wałkiem wełny Nie będzie to czysty merynos z przyczyn portfelowych, ale mam nadzieję, że będzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.08.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Dach się robi??? Oby tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem, czy już masz sufity na poddaszu, ale ciągle myślę, że jednak białe deskowanie byłoby piękne. Popatrz http://www.contemporist.com/2016/08/04/a-contemporary-barn-inspired-home-in-sydney/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+contemporist+%28CONTEMPORIST%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Dach się robi??? Oby tak Mamik, dziękuję za pamięć Z przyczyn "różnych" nie wystartowaliśmy dziś. Podobno wystartujemy we środę. Nie dociera do mnie ten remont, wszystko porozwalane i nie ogarnięte. Jakoś tego nie czuję i nie umiem poczuć Nie wiem, czy już masz sufity na poddaszu, ale ciągle myślę, że jednak białe deskowanie byłoby piękne. Popatrz http://www.contemporist.com/2016/08/04/a-contemporary-barn-inspired-home-in-sydney/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+contemporist+%28CONTEMPORIST%29 Pestko, piękne, to prawda, ale ja chcę mieć gładkie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.08.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Nie dociera do mnie ten remont, wszystko porozwalane i nie ogarnięte. Jakoś tego nie czuję i nie umiem poczuć Dasz radę, dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.08.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 trzymam kciuki mocno! może to czucie to trochę kwestia tego, że to jest taki bardziej techniczny remont, w którym (jak sądzę) Twój aktywny udział jest jednak mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dasz radę, dzielna jesteś Dziękuję Pusiu trzymam kciuki mocno! może to czucie to trochę kwestia tego, że to jest taki bardziej techniczny remont, w którym (jak sądzę) Twój aktywny udział jest jednak mniejszy? Remont się już zaczął, na razie opustoszone są pokoje dzieci, a moja sypialnia przypomina okopy wojenne Większe meble z pozostałych pokoi tam wylądowały i przeciskam się pomiędzy nimi, żeby dotrzeć do łóżka Mój aktywny udział sprowadził się do uprzątnięcia, czyli spakowania wszystkiego i wyniesienia albo na parter, albo do sypialni Najgorsze jeszcze przede mną, czyli ogołocenie sypialni Bałagan jest wszędzie Dziękuję za kciuki! Jestem Wam winna jeszcze fotkę mojego dzieła Zrobiłam go na rękach i jestem z niego mega dumna I nie mogę się nim nacieszyć Mój wełniany pled: Ściskam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts