PusiaKssawery 13.08.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Jestem Wam winna jeszcze fotkę mojego dzieła Zrobiłam go na rękach i jestem z niego mega dumna I nie mogę się nim nacieszyć Mój wełniany pled: [ATTACH=CONFIG]364394[/ATTACH] Ściskam serdecznie!! Aniu :jawdrop: czy w Twoim słowniku istnieje słowo "niemożliwe"??? Jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.08.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Wyszedł świetnie Pisz jakiej jest wielkości i ile zużyłaś wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.08.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Tomkowa, no tak się zastanawiałam, czy ruszyliście z dachem:) super, w końcu będziecie mieli za sobą, a co nie mniej ważne, oszczędności na ogrzewaniu Dziewczyny straszą, że w tym roku zima będzie mroźna, więc jeśli się sprawdzi, tym bardziej będziesz szczęśliwa, że dach zrobiony:yes: kiedy mają skończyć? pled super, piękna robota i piękny kolor, pewnie będzie cieplutki, z tym gigantycznym splotem wyglada jak w domku dla lalek, przypomniał mi bajkę o misiu Uszatku, bo tam zwierzątka miały sweterki mniej więcej w takiej samej proporcji splotu do figurki Jak sobie jeszcze pomyślę, że Ty to na rękach , tak równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja W końcu namierzyłam Cię na IG po kocu poznałam i miseczce Zrobi niech i mnie taki koc, zapraszam ją na tartę Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.08.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziękuję Pusiu Remont się już zaczął, na razie opustoszone są pokoje dzieci, a moja sypialnia przypomina okopy wojenne Większe meble z pozostałych pokoi tam wylądowały i przeciskam się pomiędzy nimi, żeby dotrzeć do łóżka Mój aktywny udział sprowadził się do uprzątnięcia, czyli spakowania wszystkiego i wyniesienia albo na parter, albo do sypialni Najgorsze jeszcze przede mną, czyli ogołocenie sypialni Bałagan jest wszędzie Dziękuję za kciuki! Jestem Wam winna jeszcze fotkę mojego dzieła Zrobiłam go na rękach i jestem z niego mega dumna I nie mogę się nim nacieszyć Mój wełniany pled: [ATTACH=CONFIG]364394[/ATTACH] Ściskam serdecznie!! Boski!!! ja też taki chcę. Opowiadaj co i jak bo muszę mieć taki jako kapę na łóżko w sypialni. Zawsze chciałam taki dziergany ale ze zwykłej wełny bo nie wiedziałam że jest taka. Trzymam kciuki za jak najmniej kłopotliwe i jak najszybsze zakończenie remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Aniu :jawdrop: czy w Twoim słowniku istnieje słowo "niemożliwe"??? Jesteś niesamowita Pusia, dziękuję bardzo Wyszedł świetnie Pisz jakiej jest wielkości i ile zużyłaś wełny Dziękuję Ma wymiar 120-130x180 cm i zużyłam na niego 4 kg wełny Ja Zrobi niech i mnie taki koc, zapraszam ją na tartę Tarta wygląda pysznie!! Boski!!! ja też taki chcę. Opowiadaj co i jak bo muszę mieć taki jako kapę na łóżko w sypialni. Zawsze chciałam taki dziergany ale ze zwykłej wełny bo nie wiedziałam że jest taka. Trzymam kciuki za jak najmniej kłopotliwe i jak najszybsze zakończenie remontu Dziękuję Doriko, na łóżku rzeczywiście prezentuje się wspaniale Zaraz będę robić drugi, bo za dużo chętnych w domu na niego. Córka już go zaklepała do swojego pokoju. Muszę zrobić kolejny dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.08.2016 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Poproszę fotorelacje wraz z instruktarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.08.2016 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Poproszę fotorelacje wraz z instruktarzem Nie nagrywałam filmiku i nie robiłam dokumentacji zdjęciowej Może przy następnym o tym pomyślę Wygląda to mniej-więcej tak i na tym kanale znajdziesz wiele fajnych tutoriali: https://www.youtube.com/watch?v=vOpqf0fd210 Na filmiku dziewczyna robi tak, że oczka wychodzą jej "skręcone", a ja robiłam tak, aby wyszły proste Wystarczy z drugiej strony prowadzić wełnę i inaczej nakładać oczko na rękę. Jeżeli umiesz robić na drutach, to będzie to dla Ciebie bardzo łatwe Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.08.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Dzięki za filmik. Coś tam potrafię choć nie mam zbyt imponujących dokonań Jeszcze tylko taką wełnę dorwać w odpowiednim kolorze. Drogo cię to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 15.08.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Aniu! Super pled! Napisz coś jeszcze o tej wełence. Kiedyś znalazłam takie zdjęcie z dywanikiem robionym ręcznie z grubego sznurka, też fajny pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.08.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Przepiękny pled!!! I do tego tak równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Tomkowa jesteś niesamowita !!! dziewczyno kiedy Ty to robisz ? i skąd masz tyle cierpliwości ? pled jest rewelacyjny będę się nim zachwycać u Ciebie, bo u siebie nigdy takiego nie będę miała ze względów na koty (pomijając ważny fakt - brak umiejętności a na taras już nie mogę patrzeć jest tak pięknie, że aż mnie dusi w żołądku, bo u nas na razie żadnych widoków, by się coś w tym temacie ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Aniu Kochana Wiedziałam, że u Ciebie zobaczę coś cudownego Nie dam rady nadrobić wszystkiego, ale pled zachwyca - splotem i kolorem. Jest PRZEŚLICZNY, a Ty jesteś niesamowita. Musisz koniecznie zdradzić "przepis" . To wełna czesankowa? Taka do filcowania? Doczytałam też, że ruszyły prace na dachu - super! Trzymam kciuki by było sprawnie, dokładnie i tak jak sobie wymarzyłaś . Skacząc po stronkach trafiłam na zdjęcia tarasu... WOW!!!!! Jaki Ty masz "katalogowy" taras. Myślałam, że to inspiracja, a to Twoje królestwo - bajeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.08.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 rispekt ile trwa taka zabawa z pledem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.08.2016 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Kochane jesteście!! :hug: Wpadam na sekundę i wybaczcie za "hurtową" odpowiedź. Bardzo, bardzo się cieszę, że pled Wam się podoba. Jak tylko będę miała miejsce gdzie wygodnie usiąść (bo w tej chwili wszędzie mam bałagan, wszystko z góry wylądowało na dole i ciągle się o coś potykam i ciągle czegoś szukam), to przy robieniu drugiego koca popstrykam więcej fotek i może wyjdzie z tego jakaś "instrukcja" Chociaż na YT jest bardzo dużo filmików pokazujących różne techniki robienia na rękach. Dziękuję za kciuki!!!! Remont trwa, a ja modlę się o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.08.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Gratuluję talentu, pled boski Kiedyś grzałam się na taki zrobiony właśnie na rękach - do sypialni, ale odstraszyła mnie cena wełny, chyba, że masz jakieś niedrogie źródło? Możesz coś więcej napisać o kosztach i czasie wykonania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 20.08.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Cześć! Zaglądam codziennie, ale jakoś nie mam ostatnio weny do pisania jednak pled zmusił mnie do napisania:D Dalej zbieram szczękę z podłogi jest absolutnie doskonały. Brawo!! Ja swój kupiłam na starociach Mogę się jedynie pochwalić własnoręcznie zrobionym dywanikiem ze sznurka takiego jak wyżej koleżanka prezentuje Udanego , szybkiego remontu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.08.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 remont się zaczął u Ani :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Cały czas o tym myślałam. Odkąd pokazałaś pled i zaczęłaś szukać wełny czesankowej Nie wiem czy to akurat dobry pomysł – wełna alpaki. Wiedziałam, że jest na forum dziewczyna, która ma alpaki i nie mogłam sobie przypomnieć nicka – Arctica. http://zkolowrotkiemwsrodzwierzat.blog.pl/ Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.08.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 o kuwa :jawdrop: Tomcia ale pled!! skąd masz taką włóczkę?? gdzie się takie grube kupuje?? ja też chcę do niczego mi nie będzie pasował, ale chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts