slonko 30.08.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Słonko Nie martw się brakiem ruchu w sprawie tarasu, jak Ci się teraz wydaje. Jutro bywa czasami tak zaskakujące, że czasami trudno uwierzyć. Życzę, aby zaskoczyło Cię wyłącznie pozytywnie i sprawy ruszyły do przodu! dziękuję oby życzenia się spełniły jak się dziś czujesz ? współczuję bólu domyślam się, jak to jest ....... czasami tak miewam ......... nie ćwiczę, ale czasem robię przed kąpielą jedno takie ćwiczenie, które pokazał mi rehabilitant i pocieszam się, że nie jest źle i mięśnie stawiam na baczność a jak mięśnie to i stawy w lepszej formie odnośnie parterówki to powiem Wam, że cieszę się, że biegam tyle razy po schodach, bo od czasu przeprowadzki zniknęły ranne "zastoje" w stawach wiem, może Was to śmieszy, ale czasem czułam jak mi coś przeskakuje, teraz nie ma tego problemu (pewnie są inne ale dom piętrowy to u mnie na plus Tomkowa w sprawie lamp - pamiętaj nie muszą być z jednej parafii, wręcz nawet nie zalecam kinkiet na ramieniu jest super, na sufit lepiej plafon (pomyśl o kurzu - łatwiej taki umyć) no i mnie też te kinkietowe na sufit średnio się podobają ale rozumiem, że czasem cenowo wypadają bardzo korzystnie polecam Ci taki plafon (mam wiszącą w salonie i jest mega minimalistyczna, ale robi wrażenie nie jest może tani ale są różne rozmiary i na kilka żarówek, naprawdę dobrze oświetla nawet spore pomieszczenie http://cleoni.pl/pl/produkt/2336-vandura-280.html http://static1.urzadzajtanio.pl/pol_pl_Cleoni-Vandura-500-Plafon-38378_1.jpg zajrzałam w przerwie śniadaniowej i zmykam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.08.2016 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Wiedziałam, że tak będzie Miało być szybko, prosto i bezproblemowo, a okazuje się, że im dłużej szukam, tym gorzej Ciągnie mnie jednak do normalnej klasycznej lampy Kinkiet zostałby Senti Italux, ale w zależności od tego, jaka byłaby lampa sufitowa, kupiłabym chrom lub satynę. Zestaw 1: Zestaw 2: Zestaw 3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.08.2016 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Zestaw 4: Zestaw 5: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.08.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 1 albo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.08.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Zestaw 6: Zestaw 7 (dziękuję Slonko! ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.08.2016 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 1 albo 2 Dziękuję Doriko A w drugim zestawie plafon w którym kształcie? Wisząca ma średnicę 45 cm i jest 5 cm większa od plafonu. Obie mają wysokość od sufitu 20 cm i bardzo zbliżoną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.08.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 2 i 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.08.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzięki Wani A który kształt plafonu w 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2016 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Zdecydowanie 2 Plafon może być zarówno grubasek jak i chudzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.08.2016 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Zdecydowanie 2 Plafon może być zarówno grubasek jak i chudzinka Pesteczko, dziękuję Odrobinę spóźnione, ale najszczersze najlepsze życzenia Ci przesyłam!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2291.gif Wszelkiej pomyślności!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2291.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 31.08.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 7 albo 2 w wersji chudej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.08.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Tomkowa zestaw 2 lub 7 podpowiem tylko, że w tej firmie, co podałam możesz sobie wybrać kolor bardzo ładny szary wychodzi możesz zestawić wtedy z tym kinkietem z zestawu 1 (kinkiet w tym zestawie jest wg mnie faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.08.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 to nudna będę - 2 lub 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Dzięki Tomkowa Od wielu lat nie obchodzę tego dnia. Mam nawet kłopot z liczeniem i jakoś nie czuję, że to już tyle czasu i mam nadzieję, że jeszcze długo nie będę zwracać uwagi na upływ czasu. Nie w tym kontekście. Życzę Ci takiego podejścia i takiej możliwości zapominania o czasie. Slonko, Bestio jedna namawiasz mnie, żebym twój lampowy wątek przejęła, a ja w życiu nie znalazłabym takich świetnych lamp i do tego pasujących do domu. Powinnaś olać forumowe „zasady” i wrócić do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.08.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Kochane jesteście!! Zarówno wersja 2, jak i 7 bardzo mi się podobają. Co do kinkietu to mam tylko małą wątpliwość, czy on nie będzie za drobny TU jego szczegóły. Z kolei okazało się, że kinkiet z zestawu 7 nie jest dostępny. Znalazłam bardzo ciekawy w BRW Nadałby się? No, to teraz męska decyzja: 2 czy 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 31.08.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 nowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nadal zestaw 2. Narysuj sobie tę oprawę kinkietu. Jest spora, bo wydaje mi się, że podane wymiary dotyczą klosza = oprawy żarówki, a nie całego kinkietu z tym łamanym ramieniem. W zestawie 7, plafon jest – takie miałam pierwsze wrażenie – bardziej kobiecy. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.08.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Decyzja podjęta!! Został kupiony zestaw nr 2 Dokładnie sprawdziłam opis kinkietu i rozkłada się na 50 cm, więc optymalnie Wymiar klosza 14x5 cm, po złożeniu całe ramię ma 30 cm A za kształtem lampy sufitowej przemówiły względy praktyczne Bardzo Wam dziękuję Mam nadzieję, że szybko się pochwalę, jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.08.2016 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mam nadzieję, że zechcecie mi jeszcze pomóc z lampą do Córki, bo tu też mam wątpliwości Ograniczenie główne: cena Ograniczenie wtórne: wysokość nie powinna przekroczyć 60 cm, a szerokość powinna być jak największa Być może w poszukiwaniach gdzieś zbłądziłam i niektóre modele mogą wydawać się dziwne, ale co tam, wrzucam 1. Ksenia 2. Brava 3. Emmanuelle . 4. Celina 5. Osaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.08.2016 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 6. Twingo 7. Globo 8. Monte 9. Rete 10. Lutz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts