PusiaKssawery 02.09.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Tylko daję znak, że czytam W głosowaniu nie biorę udziału, bo ja kocham reflektorki Jak się czujesz w ogóle Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2016 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Tomkowa, a może do tej 1 dać żarówki z dużymi albo ozdobnymi bańkami http://www.fiufiushop.com/wp-content/uploads/2015/01/1384919994-340x425.jpg jedynka w wersji z żarówkami-kloszami byłaby fajna a lampy z ww faktycznie szkoda Mamik, co masz na myśli pisząc "w wersji z żarówkami-kloszami"? Nie mam już siły wertować sieci, mogłabyś podrzucić źródło tych żarówek kulkowych? Natrafiłam na takie inspiracje sypialni.. .. i doznałam olśnienia! O taki klimat żyrandola mi chodzi, taki właśnie kojarzy mi się z moją Córką I wiecie co? Wcale nie chcę chromu, ale właśnie mosiądzu lub starego złota Nie będzie w pokoju lustrzanych komód, ani tapicerowanego zagłówka, ale mam nadzieję uda się stworzyć taki właśnie klimat Co myślicie? Na alle znalazłam taki żyrandol: Tylko daję znak, że czytam W głosowaniu nie biorę udziału, bo ja kocham reflektorki Jak się czujesz w ogóle Aniu?? Oj Pusia, a czy świeczki są zbliżone do reflektorków? Czuję się już zdecydowanie lepiej, dziękuję Nawet zaczęłam pomału chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.09.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Żyrandol z alle podoba mi się. Żarówki mamika teź, ale cena powaliła mnie na kolana. Super, że już lepiej się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.09.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Akurat ta ze zdjęcia - tutaj http://www.fiufiushop.com/produkt/zarowka-led-supermoon-kula-g80-estetyczna-bez-kolnierza/ ale chodziło mi raczej o pokazanie przykładowo o co mi chodzi żyrandol z alle bardzo ładny, oddaje na niego głos a co córka na tą propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Żyrandol z alle podoba mi się. Żarówki mamika teź, ale cena powaliła mnie na kolana. Super, że już lepiej się czujesz Dziękuję Nie sprawdzałam cen żarówek Akurat ta ze zdjęcia - tutaj http://www.fiufiushop.com/produkt/zarowka-led-supermoon-kula-g80-estetyczna-bez-kolnierza/ ale chodziło mi raczej o pokazanie przykładowo o co mi chodzi żyrandol z alle bardzo ładny, oddaje na niego głos a co córka na tą propozycję? Córka wyraziła wątpliwość, czy nie za bardzo "pałacowy", a ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia Do tego stopnia, że pomyślałam, żeby powiesić takie nad stół w jadalni, bo sprzedająca ma dwie sztuki Przy okazji remontu zmieniam zawieszenie lamp nad stołem, żeby wisiały wzdłuż. Jak myślicie, pasowałyby na parterze takie?? A może taki do pokoju córki? Bez kryształków, nie tak strojny, do wymiany żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.09.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Ten z all zależy, czy drogi i jaki duży, dwa nad stołem chyba za dużo, ale raczej zgaduję, bo proporcji nie widzę ten dla córki, dla mnie za "żółty", ale forma faktycznie mniej pałacowa, bardziej współczesna, ozdobny a jednocześnie odrobinę "techniczny" ładny A z urazem wiesz co się stało? Pomogły masaże, czy jednak trzeba było bardziej radykalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.09.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A moze wrocic do opcji pierwszej? Tzn tego co pokazalas na samym poczatku? W zestawieniu chyba numer dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Ten z all zależy, czy drogi i jaki duży, dwa nad stołem chyba za dużo, ale raczej zgaduję, bo proporcji nie widzę ten dla córki, dla mnie za "żółty", ale forma faktycznie mniej pałacowa, bardziej współczesna, ozdobny a jednocześnie odrobinę "techniczny" ładny A z urazem wiesz co się stało? Pomogły masaże, czy jednak trzeba było bardziej radykalnie? Ma szerokość 52 cm i kosztuje 200 zł/sztuka W plecach poprzestawiały mi się kręgi, które powodowały ucisk na nerwy. Spotkałam się na 15 minut z miłym panem, który ustawił wszystko na swoje miejsce. Masażu nie było A moze wrocic do opcji pierwszej? Tzn tego co pokazalas na samym poczatku? W zestawieniu chyba numer dwa Rzeczywiście, to była pierwsza myśl i pierwszy wybór Obawiam się tylko, że może być za wysoki, bo ma 66 cm. Wersja ciemna jest obecnie w kampanii Bonami, w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.09.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Te kryształki z all są szklane/kryształowe?cena bardzo ok., "przymierz" może gdzieś u siebie, nie wiem, czy do jadalni, do Twojego pięknego lustra sie wpasują, ale jesli nie tam, to moze gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.09.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Mamik, chyba jednak nie za bardzo na parterze pasują Do szklanego najwyższego talerzyka (nie pytałam z czego te "kryształki") ma 62 cm. Do tego jeszcze kawałek łańcucha plus zawiesie. Więc zarówno do Córki, jak i do mojej sypialni jest za wysoki. No trudno, baaaardzo mi się podoba, ale to raczej nagły zryw serca Po dłuższym zastanowieniu jednak chyba odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 03.09.2016 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Jesli kryształki szklane, to ladny, jeśli z tworzywa, to nie ładny A ten drugi, dla córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Piękne te kryształkowe żyrandole. Przebijają wszystkie nowoczesne. Głosuję oczywiście za którymkolwiek z kryształkowych. A nie ma w pokoju córki takiego miejsca, żeby nie wpadać na żyrandol głową? Nad stołem, łóżkiem. Oczywiście powinien wisieć centralnie, ale czy koniecznie? Dużo zależy od pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 03.09.2016 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 A może nad schodami? bo on naprawdę śliczny (jeśli szklany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeka 03.09.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Na początek przywitam się. Przeczytałam albo chociaż przeklinałam cały temat,a trafiłam tu w poszukiwaniu pomysłu na łazienkę. Jeśli chodzi o kryształki to ja nie jestem ich fanką wolę prostsze formy, a w temacie głosowania na zestaw to 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2016 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Jesli kryształki szklane, to ladny, jeśli z tworzywa, to nie ładny A ten drugi, dla córki? Moje prywatne dochodzenie (bo sprzedawca jeszcze nie odpisał) wykazało, że jest to żyrandol Candellux Aurora i kryształki są szklane No nie wiem, tak mnie wzięło na ten mosiądz, że teraz tylko takich szukam Ale zdaje się, że właścicielka pokoju nie podziela mojego zdania, że biało-czarno-szary pokój z elementami złota/miedzi będzie wyglądał super Piękne te kryształkowe żyrandole. Przebijają wszystkie nowoczesne. Głosuję oczywiście za którymkolwiek z kryształkowych. A nie ma w pokoju córki takiego miejsca, żeby nie wpadać na żyrandol głową? Nad stołem, łóżkiem. Oczywiście powinien wisieć centralnie, ale czy koniecznie? Dużo zależy od pomieszczenia Pestko, kamień z serca, że jednak nie upadłam na głowę z tymi kryształkami ze złotem/miedzią Nie ma innego miejsca w pokoju Jest prosty sufit i skos. No i już jest wyprowadzony kabel centralnie.. Z miedzią znalazłam jeszcze takie, w cenie do przyjęcia: Bardzo, bardzo mi się podobają te kryształki ze złotem, ale nie mogę znaleźć nic do 60 cm wysokości A może nad schodami? bo on naprawdę śliczny (jeśli szklany ) Nie mam tam kabli, już jest położony nowy skos. Szklany, szklany Na początek przywitam się. Przeczytałam albo chociaż przeklinałam cały temat,a trafiłam tu w poszukiwaniu pomysłu na łazienkę. Jeśli chodzi o kryształki to ja nie jestem ich fanką wolę prostsze formy, a w temacie głosowania na zestaw to 2. Witaj zeka!! No to pięknie, jak temat zasłużył na przeklinanie Dziękuję za głos Piszesz o zestawie "chłopięcym", tak? No właśnie, tutaj też mała niespodzianka, bo okazało się, że na ten zestaw musiałabym czekać miesiąc, a to dla mnie nie do przyjęcia Od ręki była dostępna Carina Cleoni, ale w błyszczącej czerni Będzie więc zestaw 7 połączony z 2, czyli z lampą w połysku i kinkietem Senti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2016 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 I jeszcze taki, polskiej firmy Kemar, który mogliby mi skrócić do 61 cm (ale jest 2 razy droższy od tego z alle): Kryształki oczywiście szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.09.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 (edytowane) hmmmm skoro córce się nie podobają takie, to chyba sobie odpuść. A do jadalni Twojej nie widzą mi się takie formy a ile Ty masz wysokości sufitu? ps a z tych miedzianych, to 2 i 4. 3 może też Edytowane 3 Września 2016 przez wiwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 03.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 (edytowane) Jeśli ten można skrócić, to ten z alle też Chyba Z perspektywy mojego ekranu, alle wygrywa Z tych czterech, tylko 4 Edytowane 3 Września 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2016 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 hmmmm skoro córce się nie podobają takie, to chyba sobie odpuść. A do jadalni Twojej nie widzą mi się takie formy a ile Ty masz wysokości sufitu? ps a z tych miedzianych, to 2 i 4. 3 może też Na poddaszu sufit jest na wysokości 255 cm Mi się najbardziej podoba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2016 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Jeśli ten można skrócić, to ten z alle też Chyba Z perspektywy mojego ekranu, alle wygrywa Ten z alle do górnego talerzyka szklanego do najniższego kryształka ma 62 cm. Jak dojdzie samo zawiesie, bez łańcucha, które ma jeszcze sztywny pałąk, to wyjdzie gdzieś 72, a to zdecydowanie za dużo Czekam na odpowiedź jaką będzie miał całkowitą wysokość, jeżeli łańcuch zupełnie wyrzucimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts