PusiaKssawery 02.07.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ... nie chce mi się myśleć na nowym ustawianiem wszystkiego Akurat Tobie się nie chce wymyślać??? Prześpisz się z problemem i zaraz będziemy tu widzieć efekty W ogóle huśtawki wszelkiego kalibru to genialny wynalazek. Nic chyba tak nie uspakaja jak pobujać sobie w spokoju (może to jakiś rodzaj "atawizmu" z dzieciństwa gdy człowieka bujano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ale później jaki efekt będziesz miała, no i wieczorami będziesz mogła wyjść na taras i się pobujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Hej, Pusia, już się martwiłam, gdzie się podziałaś Przespałam się więc z tematem i.. obróciłam huśtawkę o 90 stopni I zamieniłam fotel ze stolikiem, jak radziła Catti. No i tyle. Dziś ją zawieszę, choćby nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Diana, będę Cię prosiła o instrukcje jak obszyć gąbki na tę huśtawkę Gąbka ma 5 cm grubości i nie wiem, jak to się robi, żeby uszyć prostopadłościan o takiej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Diana, będę Cię prosiła o instrukcje jak obszyć gąbki na tę huśtawkę Gąbka ma 5 cm grubości i nie wiem, jak to się robi, żeby uszyć prostopadłościan o takiej wysokości O, to ja się pod prośbę podłączę. Muszę uszyć poduchę na skrzynię i zrobić siedzisko w takim jednym mieszkaniu i kurcze nie umiem się do tego zabrać. Myślę nawet, czy u Diany nie zamówić, jeśli mi się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 To Wam rozrysuje potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.07.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie wiem czy znacie taki program 'dorota Was urządzi' Ale tam dawała instrukcję na to jak robić obicia z gąbki. Dużo tam jest instrukcji na meble i dodatki DIY.Jest dostępny legalnie za darmo w Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 02.07.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Tomkowa Twoje metamorfozy są błyskawiczne musiałam nadrabiać kilka stron wątku:) Będziesz sama obszywać gąbkę? Jeśli tak to podziwiam bo ja mam do takich rzeczy dwie lewe ręce (na szczęście mam fajną teściową, która jest księgową po szkole krawieckiej więc i podatek rozliczy i poduszkę uszyje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Inka, spróbuję Jak mi Diana pomoże, to może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Bang & Olufsen's BeoVision 10-46 w domowej galerii Myślę, że każdy TV można tak samo dobrze schować wśród obrazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Świetny ten telewizor Zawsze, gdy go widzę, to zastanawiam się jaka jest funkcja tego odcięcia obrazu Raport wieczorny Huśtawka wisi, ale trochę za wysoko, bo źle wymierzyłam łańcuch Jutro trzeba wszystko dokładnie poskręcać Materiałów na krzesła i fotel z bestsale wciąż nie ma i zaczyna mnie to irytować. Aha, i podobno begonie przetrwają w cieniu. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 super wygląda ta ściana. Jestem ciekawa jak wyjdzie moja galeria przy tv.... chyba w końcu wizkę jakaś muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Myślę, że ta mogą być ukryte głośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie wiem czy znacie taki program 'dorota Was urządzi' Ale tam dawała instrukcję na to jak robić obicia z gąbki. Dużo tam jest instrukcji na meble i dodatki DIY.Jest dostępny legalnie za darmo w Internecie. Znam! Nawet miałam zamiar polować na lokalnym targu na puste skrzynki po owocach, żeby sobie zbić z czterech stolik kawowy na taras Stołu raczej już nie zrobię, ale sprawa skrzynek nadal aktualna A jutro dzień targowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 super wygląda ta ściana. Jestem ciekawa jak wyjdzie moja galeria przy tv.... chyba w końcu wizkę jakaś muszę zrobić Jestem ciekawa Twoich pomysłów Myślę, że ta mogą być ukryte głośniki ??? nie mam pojęcia Ta inspiracja z tym telewizorem od razu skojarzyła mi się z moim planem na ścianę schodową. Chciałabym, żeby były na niej wyłącznie duże lustra (okolice rozmiaru 40x60, 50x70 itp.) w ilości kilku sztuk. Jedna rzecz mnie odciąga od realizacji: nie mam pojęcia jak zawiesić te lustra Jakieś rusztowanie by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Przyzwoite haki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Przyzwoite haki Wiadomo, ale na czym się wspiąć, żeby je zainstalować?? Boję się o schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Są takie drabiny, które można rozstawić na schodach. Można to chyba wypożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 u mnie koło tv bedą tylko czarne kwadratowe ramy 60x60 cm a w nich zielniki. Też się o przytłoczenie boję. ale jak nie tu, to je zawieszę w ten sposób na innej ścianie więc jeden pies chyba Lustra duże na schodach będą super wyglądać, ile się oglądało tu na forum galerii schodowych z maleńkich obrazków, albo ile razy spotkałyśmy problem, że zegar który sie chciało na schodach wieszać być ZAWSZE za mały, bez względu jak wielki by się nie kupiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 A ja się właśnie zastanawiam, czy nie powinnam mieć takiej drabiny na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts