Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

... nie chce mi się myśleć na nowym ustawianiem wszystkiego :mad:

Akurat :no: Tobie się nie chce wymyślać??? :p

Prześpisz się z problemem i zaraz będziemy tu widzieć efekty :wiggle:

W ogóle huśtawki wszelkiego kalibru to genialny wynalazek. Nic chyba tak nie uspakaja jak pobujać sobie w spokoju (może to jakiś rodzaj "atawizmu" z dzieciństwa gdy człowieka bujano??

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Diana, będę Cię prosiła o instrukcje jak obszyć gąbki na tę huśtawkę :) Gąbka ma 5 cm grubości i nie wiem, jak to się robi, żeby uszyć prostopadłościan o takiej wysokości :lol2:

O, to ja się pod prośbę podłączę. Muszę uszyć poduchę na skrzynię i zrobić siedzisko w takim jednym mieszkaniu i kurcze nie umiem się do tego zabrać. Myślę nawet, czy u Diany nie zamówić, jeśli mi się nie uda.

Tomkowa Twoje metamorfozy są błyskawiczne musiałam nadrabiać kilka stron wątku:) Będziesz sama obszywać gąbkę? Jeśli tak to podziwiam bo ja mam do takich rzeczy dwie lewe ręce (na szczęście mam fajną teściową, która jest księgową po szkole krawieckiej więc i podatek rozliczy i poduszkę uszyje) :)

Świetny ten telewizor ;) Zawsze, gdy go widzę, to zastanawiam się jaka jest funkcja tego odcięcia obrazu ;)

Raport wieczorny ;) Huśtawka wisi, ale trochę za wysoko, bo źle wymierzyłam łańcuch :lol2: Jutro trzeba wszystko dokładnie poskręcać ;)

Materiałów na krzesła i fotel z bestsale wciąż nie ma i zaczyna mnie to irytować. Aha, i podobno begonie przetrwają w cieniu. Zobaczymy ;)

Nie wiem czy znacie taki program 'dorota Was urządzi' Ale tam dawała instrukcję na to jak robić obicia z gąbki. Dużo tam jest instrukcji na meble i dodatki DIY.Jest dostępny legalnie za darmo w Internecie.

Znam! :) Nawet miałam zamiar polować na lokalnym targu na puste skrzynki po owocach, żeby sobie zbić z czterech stolik kawowy na taras :) Stołu raczej już nie zrobię, ale sprawa skrzynek nadal aktualna :D A jutro dzień targowy! :p

super wygląda ta ściana. Jestem ciekawa jak wyjdzie moja galeria przy tv.... chyba w końcu wizkę jakaś muszę zrobić :p

Jestem ciekawa Twoich pomysłów :)

Myślę, że ta mogą być ukryte głośniki

??? nie mam pojęcia ;)

Ta inspiracja z tym telewizorem od razu skojarzyła mi się z moim planem na ścianę schodową. Chciałabym, żeby były na niej wyłącznie duże lustra (okolice rozmiaru 40x60, 50x70 itp.) w ilości kilku sztuk. Jedna rzecz mnie odciąga od realizacji: nie mam pojęcia jak zawiesić te lustra :confused: Jakieś rusztowanie by się przydało :o

u mnie koło tv bedą tylko czarne kwadratowe ramy 60x60 cm a w nich zielniki. Też się o przytłoczenie boję. ale jak nie tu, to je zawieszę w ten sposób na innej ścianie więc jeden pies chyba :D

Lustra duże na schodach będą super wyglądać, ile się oglądało tu na forum galerii schodowych z maleńkich obrazków, albo ile razy spotkałyśmy problem, że zegar który sie chciało na schodach wieszać być ZAWSZE za mały, bez względu jak wielki by się nie kupiło :p