Tomkowa 11.10.2016 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Sfotografuj tę toaletkę od przodu Całej to ja bym jej nie malowała, bo sama w sobie jest ładna. Tylko jakieś akcenty, żeby podkreślić. Oooo..., to wolę wnętrze z tą drzewienną toaletką tu trochę za blado na tej wizualce ooo jak ładnie. Super te lampy w jadalni z tym ażurowym wzorkiem, pięknie pasuje sypialnia świetnie - zgadzam się z Pestką jednak, że toaletka powinna zostać w drewnie:yes: ale szafki koniecznie przerób No i super, że uważacie, że lepiej, jak zostanie dębowa Dla mnie ulga na sercu, bo nie będę się denerwować malowaniem, po drugie bardzo ją lubię taką, jaka jest, a po trzecie Mężowski bardzo się ucieszył, że taki werdykt, bo on uparcie od początku jest przeciw robieniu jej na biało Szafki, oczywiście przerobię, ale zastanawiam się, czy pozostać przy malm, czy też kupić lżejsze w odbiorze białe Hemnes? Aniu, nareszcie jesteś, jak mi brakowało Piękne ciepłe wnętrza uzyskałaś Pusiu!! :hug: Dziękuję Ci pięknie Zaglądam do Ciebie, jak czas pozwoli, ale wybacz brak słów, bo wszystko w takim pędzie ostatnio było. Obiecuję poprawę! widzę że remont skończony - extra!! prezentuje się zacnie! jak patrzę na takie wielkie pokoje to czasem -tyko przez minutkę -zazdroszczę domów z poddaszem a druga strona sypialni, ta szafowa, też była przerabiana??? Tomcia jaki masz kąt dachu?? bo jak patrzę na te fotki w trakcie o wygląda całkiem jak u mnie stych - też mam taką niską kolankową, chcę tam użytkowe pomieszczania mieć Łukaszolina, jak byś była u mnie w czasie remontu, to byś zobaczyła, co to znaczy bałagan Z wiecznym sprzątaniem się zgadzam, jest wieczne Po szafie po drugiej stronie zostało wspomnienie i sporo płyt w garażu Żeby docieplić strop musiała być w całości zdemontowana. Zamierzam zrobić nową, ale białą. Kiedy? Pewnie jak śnieg stopnieje O kąt dachu mnie nie pytaj, nie mam pojęcia Cudna sypialnia, o wiele ładniejsza, niż poprzednio. Pierwszorzędna metamorfoza Salon również, lampy nadają szyku, świetnie komponuje się lustro na komodzie, pierwsza klasa Dziękuję!! W sypialni jeszcze duuuużo brakuje, ale już jest o wiele lepiej, to prawda. Jak dojdzie szafa z lustrem z luster, komody, szafeczki nocne, fotel itd. to mam nadzieję, że będzie tak, jak potrzeba Najważniejsze, że mimo bardzo oszczędnego ogrzewania, temperatura na górze nie spada poniżej 20 stopni. Huurrrraaaaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.10.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Tomkowa Twój salon to majstersztyk a lampy pasują idealnie. Ja swojej salonowej szukam i szukam i prawie się zdecydowałam Co do toaletki to oddaje swój spóźniony głos na pozostawienie jej w obecnym stanie Może co najwyżej taboret przerobić żeby się zgrał z docelowymi szafkami? Stoliki nocne Hemnes właśnie kupiliśmy i moje pierwsze wrażenie było że są za wysokie. Teraz się już przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Głos na Hemmesy do sypialni i... może byś się także skusiła na stoliki nocne Hemnesy Byłby komplecik. Wtedy toaletka stanowiłaby ładny wyrazisty kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.10.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Jeszcze ja biegnę głosować, chociaż urna zamknięta Toaletka oryginalna, nie malowana sypialnia - cudo, żyrandol i ta lampka nad toaletką w komplecie z łóżkiem - miodzio Obecne stoliki nocne rewelacyjne do wykorzystania gdzie indziej :lol2: No no i super, że już widzicie efekty prac ociepleniowych, dużo kasy nie pójdzie z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2016 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Pusiu!! :hug: Dziękuję Ci pięknie Zaglądam do Ciebie, jak czas pozwoli, ale wybacz brak słów, bo wszystko w takim pędzie ostatnio było. Obiecuję poprawę! Ważne że już jesteś Zaległości nadrobisz - pochwale się, że zrobiliśmy pierwszy w życiu cydr Aniu a jak bioderko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.10.2016 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Tomkowa Twój salon to majstersztyk a lampy pasują idealnie. Ja swojej salonowej szukam i szukam i prawie się zdecydowałam Co do toaletki to oddaje swój spóźniony głos na pozostawienie jej w obecnym stanie Może co najwyżej taboret przerobić żeby się zgrał z docelowymi szafkami? Stoliki nocne Hemnes właśnie kupiliśmy i moje pierwsze wrażenie było że są za wysokie. Teraz się już przyzwyczaiłam Serio moja jadalnia wygląda jak salon?? Toż to małe takie Ale bardzo się cieszę, że robi dobre wrażenie Wani, jaką lampę namierzyłaś?? Co do stolików Hemnes, to ja przecież miałam z nimi wizualkę, tylko też wydawały mi się za wysokie Jak teraz na nią patrzę, to mi się podobają A pokażesz fotki, jak wyglądają u Ciebie? Głos na Hemmesy do sypialni i... może byś się także skusiła na stoliki nocne Hemnesy Byłby komplecik. Wtedy toaletka stanowiłaby ładny wyrazisty kontrast. No tak, tak, ja o stolikach nocnych Hemnes myślałam O komodach raczej nie, ale wyłącznie z tego powodu, że potrzebuję dwóch, a komody Hemnes mają blat z wystającym rantem i dwie obok siebie miałyby "dziurę", chyba, żeby dorobić jeden blat, ale to dodatkowa robota i koszty. Na wizce powyżej są komody Koppang, których już w ofercie Ikea nie ma, a szkoda, bo były ładne i tanie (też z przerwą między nimi ). Może gdzieś w necie są jeszcze dostępne? Miały idealną szerokość 90 cm, dwie 180 cm i to dokładnie tyle, ile potrzebuję Hemnes ma 108 cm i konieczne byłoby ciachnięcie blatów, żeby się komody styknęły, bo 2 metry komód to maks, który mi się tam zmieści Jeszcze ja biegnę głosować, chociaż urna zamknięta Toaletka oryginalna, nie malowana sypialnia - cudo, żyrandol i ta lampka nad toaletką w komplecie z łóżkiem - miodzio Obecne stoliki nocne rewelacyjne do wykorzystania gdzie indziej :lol2: No no i super, że już widzicie efekty prac ociepleniowych, dużo kasy nie pójdzie z dymem Zdążyłaś w ostatniej chwili przed zamknięciem Czyli nie maluję Taka ta moja sypialnia nie na czasie z metalowym łóżkiem, bez pikowanego zagłówka, ale ja uwielbiam ten mój metalowy staroć Cieszę się, że udało się to wszystko jakoś zgrać Żyrandol to nabytek sprzed lat na giełdzie staroci. Pamiętam do dziś cenę: 60 zł :D Wiozłam go jak relikwię, żeby nie daj Boże, nic nie uszkodzić, nie uszczerbić A lampka nad toaletką to ikeowska Lillholmen. Też już jej w sklepie nie ma Jakoś tak mi jej kształt i wielkość przypadły do gustu, że nic lepszego nie umiałam znaleźć. Na szczęście jest jeszcze do kupienia na alle, więc kupiłam i przemalowałam na czarno Stoliki nocne przemaluję i podaruję dzieciom Sprawiedliwie po jednym Już nawet zmierzyłam, że się zmieszczą Ważne że już jesteś Zaległości nadrobisz - pochwale się, że zrobiliśmy pierwszy w życiu cydr Aniu a jak bioderko?? Cydr?? I jak wyszedł? Pewnie znakomity!! Pusiu, dziękuję , czuję się już w miarę, a w zasadzie nie mam wyjścia, muszę się tak czuć No dobra, przyznam się, że szał sprzątaniowy dał po sobie pamiątkę w postaci ponownego pobolewania pleców, ale to już nie ten dramat, co poprzednio. Da się chodzić Dziś byłam znów na poustawianiu kręgów i rzeczywiście trochę mi się znów poprzestawiało, stąd uciski i ból, ale tym razem w odcinku piersiowym i szyjnym To już niestety nie te lata, że mogłam szafy z kąta w kąt przenosić i nic mi nie było Ale nie ma co narzekać, kręgi, które ostatnio mi wyleciały i sprowadziły do domu karetkę nadal siedzą na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.10.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 A Hemnesy są drzewienne, wiec można im te blaty udydolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.10.2016 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Cydr?? I jak wyszedł? Pewnie znakomity!! Pusiu, dziękuję , czuję się już w miarę, a w zasadzie nie mam wyjścia, muszę się tak czuć No dobra, przyznam się, że szał sprzątaniowy dał po sobie pamiątkę w postaci ponownego pobolewania pleców, ale to już nie ten dramat, co poprzednio. Da się chodzić Dziś byłam znów na poustawianiu kręgów i rzeczywiście trochę mi się znów poprzestawiało, stąd uciski i ból, ale tym razem w odcinku piersiowym i szyjnym To już niestety nie te lata, że mogłam szafy z kąta w kąt przenosić i nic mi nie było Ale nie ma co narzekać, kręgi, które ostatnio mi wyleciały i sprowadziły do domu karetkę nadal siedzą na swoim miejscu Cydr - właśnie leżakuje, będziemy próbować za ok. miesiąc, ale jeśli będzie tak smakował jak pachnie - to będzie ambrozja Zdrówka Ci życzę z całego serca i uważaj na siebie, jesteś zbyt aktywna, żeby dobrze zareagować na ew. przymusowe unieruchomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.10.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Aniu potwierdzam wszystko co pisały dziewczyny o twoim salonie i sypialni - klasa sama w sobie, bardzo elegancko, no pięknie, no i jak czyściutko. Już ja się nie mogę doczekać kiedy u mnie będzie w końcu porządek. Zdjęcia swoje oczywiście pokażę, ale myślę, że na początku listopada dopiero, wtedy powinnam mieć już wszystko ogarnięte. Teraz mąż przenosi mi kontakty w ścianach, będzie robił obudowę karnisza no i trzeba pomalować i położyć podłogę. Wolno mu to idzie, bo robi tylko w weekendy, ale ważne że robi. Jeszcze tylko pokoik dziecięcy musimy ogarnąć, ale to już sama przyjemność. Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.10.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Aniu lampy są przepiękne!!!! cudownie odbijają się w lustrze (dla mnie nadal lustro to jest w tym wnętrzu numberone ale zaraz potem lampy, które świetnie się wpasowały i cała reszta.... bardzo elegancko!!!! bardziej, niż było... a było super! sypialnia już jest piękna.... a najważniejsze, że cieplejsza :lol2: jeśli toaletkę zostawisz w tym kolorze (mnie też się taka podoba) to nie wiem czy białe stoliki czy czarne nie lepiej? na wcześniejszych wizualizacjach był granat i dokonały wtedy kontrast.... teraz jest inaczej i mnie by pasował tam akcent w komplecie do łóżka... czyli czerń no ale nie wiem... skoro mają być jeszcze komody..... ściskam mocno! odpoczywaj teraz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 i coz ja biedna moge wiecej od siebie dodac... Dziewczyny dobrze pisza, dolaczam do pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.10.2016 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Bratkaf, Catti, Meliska!! :hug: Bardzo jesteście miłe i niezwykle się cieszę z Waszych słów Catti, no i znów mi zamieszałaś w głowie tymi czarnymi stolikami nocnymi Komody muszą być białe, bo całość będzie lżejsza w odbiorze, czarne odpadają. No i zapomniałaś, że po drugiej stronie będzie szafa, a raczej skos zabudowany i ta zabudowa na bank będzie biała z lustrem I tak sobie myślę, że jak wokół łóżka będą trzy kolory (dębowy, biały i czarny), to chyba będzie za kolorowo Ale powiem Ci, że myślę intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.10.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Tomkowa, muszę jednak napisać, że szkoda mi tego granatowego akcentu, wersja ze ścianą i dywanikiem w granacie mi się podoba stoliki białe ładne, pytanie, czy nie będą za wysokie do Twoich pięknych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Mnie też ten granat pasował. Możesz go przymierzyć na bocznych ścianach? Tę z szafą i tę za łóżkiem zostaw białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 16.10.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 A już myślałam, ze jestem sama, więc siedziałam cicho. I ja żałuję, że granatu nie ma. Co do stolików, to Ciebie stać na więcej niz Ikea Ty tworzysz wnętrzarską metamorfozę końca 2016 roku! Ty się postaraj dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.10.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Moje Miłe, ja przecież z granatu zrezygnowałam przez fotel Granatu nie ma i fotela nie ma Ponieważ nie mam szafy na skosie i po drugiej stronie sypialni jest lekki nieład, to odpuściłam tapicerowi morderstwo za taaaaakie opóźnienie Podobno zrobi w listopadzie Czarny fotel z biało-czarnymi bokami średnio mi się widział z granatem Wzorzysty pers z granatem, który miałam też wyjechał do garażu Ja granatu za bardzo nie żałuję Rewere Pewter, które mam na ścianach jest kolorem niesamowitym i go uwielbiam Z innej beczki Jeżeli ktoś nadal szuka heksagonalnych luster, to bardzo przyjemne, w czarnej ramce, w dwóch rozmiarach widziałam wczoraj w Pepco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.10.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Rewere Pewter, które mam na ścianach jest kolorem niesamowitym i go uwielbiam kolor wygląda pięknie!! elegancko i dostojnie no, ale już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.10.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tomkowa, to ten dywan na wizce to prawdziwy, a nie wymyślony??? PRZEŚLICZNY :yes: To że nie granatowo, nie znaczy, że nieładnie , jest bardzo ładnie, ale granatu mi żal No ale fakt, że do czarnego fotela granat byłby słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 26.10.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dziewczyny, czy pod chwilową (mam nadzieję) nieobecność Tomkowej, mogłybyście u mnie zostawić swoją opinię Mam nadzieje, że Właścicielka się nie obrazi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?238488-Na-ko%C5%84cu-%C5%9Bwiata-tak-si%C4%99-wyka%C5%84czamy/page56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2016 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Kochane!! Pojawiam się na chwilę i niestety znikam Trudny czas w robocie, którą niestety zabieram też do domu Na nic nie mam czasu, jasny gwint! Gorąco Was pozdrawiam i uściski przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts