mamik 20.01.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Tomkowa, to tylko życzę gorąco, żeby kłopoty poszły precz :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.01.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Tokowa oby problemy szybko sobie poszły... Chcę Ci coś pokazać https://panelove.pl/pl/c/Do-mebli-IKEA/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.01.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2017 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Tomkowa, to tylko życzę gorąco, żeby kłopoty poszły precz :hug: trzymaj się! Tokowa oby problemy szybko sobie poszły... Chcę Ci coś pokazać https://panelove.pl/pl/c/Do-mebli-IKEA/21 Oby do wiosny, Dziewczyny Dziękuję Wam :hug: Wani, a ja już miałam firmę rozkręcać Bardzo się cieszę, że wreszcie i u nas coś takiego robią i w przyzwoitej cenie. Szkoda, że nie ma tego wzoru, który ja kupiłam w USA, bo postanowiłam kupić komody Malm z czterema szufladami i brakuje mi paneli. A może napiszę do nich i wprowadzą ten wzór? No właśnie, pora by zacząć myśleć o zrealizowaniu planu z panelami. Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2017 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 A żeby nie było tak ponuro, to nadrobię zaległości i pokażę Wam lampę, którą wraz z Waszym wsparciem wybrałam Malowana szablonem ściana jednak nie jest tą, na której stoi łóżko, bo wielkie szuranie meblami wykazało, że inne ustawienie łóżka będzie bardziej korzystne. Wygląda więc sobie wzorek zza komody Przy okazji pochwalę się też roletami Szyła je ta sama kobitka, co roletę w kuchni. Wykorzystałam komplet ikeowskich zasłon Glansnava, który miałam w zapasie, gdyby tym z salonu coś się stało Dokupiłam 4-centymetrową taśmę i tak to wyszło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Pięknie nic dodać więcej nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Tomkowa klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 21.01.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 wow.. ale ładne wnętrze i ta lampa ... CUDO!! idealnie się wpasowuje w otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.01.2017 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Pestka, waniliana, makofska bardzo dziękuję i cieszę się bardzo, że się Wam podoba Ja też jestem bardzo zadowolona Przede mną sypialnia: zrobienie szafy i naklejenie na nią luster, niezabicie tapicera, który dotąd nie zrobił mi fotela i podrasowanie komód i szafek nocnych Malm panelami Overlays Nawiązałam kontakt z panelove! Pani Ania, właścicielka, to bardzo miła osoba W przyszłym tygodniu pojawi się w ofercie 20 nowych wzorów, w tym i taki, który jest podobny do mojego Anne. Wszystko wygląda na to, że nie powinno być problemu z dorobieniem mi paneli Już się cieszę i mam nadzieję, że to będzie dobra współpraca Mój wzór Anne wygląda tak: Ja swoją komodę oraz szafki nocne zrobię z białymi panelami Zastanawiam się nad gałkami. Robić je? A jeżeli robić, to jakie? Kryształowe raczej nie, najbardziej widzą mi się proste i raczej czarne Wani, pamiętam jak poszukiwałaś lustra z naklejonymi drewnianymi kołami Z tymi panelami możesz zrobić zupełnie podobne i pomalować tak, że będzie wyglądało jak drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.01.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tomkowa ale się cieszę że namiar na panelove się przydał Czasem mam wrażenie że tak dużo korzystam tu na forum z pomocy a w zamian nie potrafię dać zbyt wiele ... Żaden ze mnie wnętrzarski mistrz Lustra przeglądałam, nawet z gotowych by się coś fajnego wybrało Ale póki co pasuję z nowymi projektami, cisnę na dokończenie kominka, sypialni, ścian w salonie, pozakładanie listew podłogowych i sufitowych. Trochę tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 22.01.2017 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Ja swoją komodę oraz szafki nocne zrobię z białymi panelami Zastanawiam się nad gałkami. Robić je? A jeżeli robić, to jakie? Kryształowe raczej nie, najbardziej widzą mi się proste i raczej czarne Tomkowa, nie potrafię Ci doradzić ... mi się ta inspiracja podoba zarówno z gałkami, jak i bez:cool:. jedynie mogę zadać pytania pomocnicze, które może ułatwią Ci wybór: 1. funkcjonalność - czy bez gałek będzie Ci się tak samo łatwo otwierało komodę? 2. spójność - czy w tym pomieszczeniu przeważają meble, które mają / nie mają gałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Gałeczki może takie jak Wanilia wybrała dla siebie. Są urocze, delikatne a zarazem dodałyby smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.01.2017 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tomkowa ale się cieszę że namiar na panelove się przydał Czasem mam wrażenie że tak dużo korzystam tu na forum z pomocy a w zamian nie potrafię dać zbyt wiele ... Żaden ze mnie wnętrzarski mistrz Lustra przeglądałam, nawet z gotowych by się coś fajnego wybrało Ale póki co pasuję z nowymi projektami, cisnę na dokończenie kominka, sypialni, ścian w salonie, pozakładanie listew podłogowych i sufitowych. Trochę tego jest Wani, a jak ja się cieszę Trzymam kciuki za pomyślną realizację Twoich zamierzeń i jestem przekonana, że wszystko wyjdzie cudnie A lustro nie zając Tomkowa, nie potrafię Ci doradzić ... mi się ta inspiracja podoba zarówno z gałkami, jak i bez:cool:. jedynie mogę zadać pytania pomocnicze, które może ułatwią Ci wybór: 1. funkcjonalność - czy bez gałek będzie Ci się tak samo łatwo otwierało komodę? 2. spójność - czy w tym pomieszczeniu przeważają meble, które mają / nie mają gałek? Malm otwiera się świetnie także bez gałek. Nawet jak gałki będą, to i tak będę szuflady otwierać za wgłębienie Gałki w innych meblach nie mają specjalnego znaczenia, bo innych mebli brak Oj, pardon, toaletka jest, ale ona ma swoje metalowe uchwyty i nie wiem, czy zmieniać, czy tylko na czarno pomalować. Gałeczki może takie jak Wanilia wybrała dla siebie. Są urocze, delikatne a zarazem dodałyby smaczku. Widziałam gałeczkę Wani, śliczna Znalazłam bliźniaczo podobną, tylko z czarnym wzorkiem Moje typy gałkowe: 1 2 3 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Ja glosuję oczywiście na 3 lub 4. Obie bardzo podobne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.01.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 A ja na 3 lub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 24.01.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 ja też 3 lub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2017 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ja też 3 lub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.01.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Haha, ja 3 lub 5 ale bardziej 5 do Twojej komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ciągle 3 jest na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2017 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Wani, ponieważ ja potrzebuję 20 sztuk, to chyba najpierw zamówię po sztuce, zobaczę, obfocę i Was zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts