Tomkowa 04.07.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Powiesiłam lustra :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Przez moment myślałam że na prawdę je powiesiłaś tylko te lustra to takie jak z inspiracji mnie zastanowiły. Chyba jednak jestem zwolennikiem więcej mniejszych luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Doriko, tak jest lepiej? Nie, nie mogą tak równo wisieć, idę poprzewieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Pestko, bez Ciebie się nie obędzie Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.07.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Cześć Tomcia:) witam się w sobotę podoba mi się wersja 1 i 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Kaloryfer – pomaluj go na identyczny (możliwie najbardziej) kolor jak ścianę. Są takie farby nawet w LM. Widziałam ostatnio – Colorissimi czy jakaś podobna nazwa. Jedną farbą można pomalować wsio zaczynając od ściany, drewno, kaloryfer, drzwi,... Lusterka z tego co wkleiłaś najlepsze na 2 fotce. Ale może lepiej przymierzyć na tym co masz naprawdę.Zaglądaz na Bonami? Bywają lustra i lusterka. Jest osobny dział w dekoracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 a jakby tego grzejnika lustrem zasłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Dziewczyny, ale ja jeszcze żadnego lustra nie mam Tzn. mam dwa w ramach drewnianych i jedno w metalowej, ale właśnie stwierdziłam, że tam muszą wisieć lustra bez ram Ciekawe, czy szklarz by mi zrobił w takim wymiarze i kształcie, jaki by najbardziej pasował? I w tym kierunku bym zmierzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Właśnie sprzątam i podzielę się z Wami moim ostatnim odkryciem Może to znacie i żadna to nowość, ale ja jestem zachwycona Chodzi o super tani i skuteczny środek do mycia łazienek. Płyn do mycia naczyń + ocet + trochę wody Popsikałam, 10 minut i spłukałam wodą. Po żadnym mydle, twardej wodzie, zaciekach itp. nie ma najmniejszego śladu. Drzwi prysznicowe są jak nowe, baterie lśnią, sanitariaty błyszczą No, mówię Wam, rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.07.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Yuppi jestem w swiecie netu! a wystarczylo kupic starter na internet za 5zeta jak ja mam nadrobic zaleglosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Myślę, że szklarz zrobi takie jak zechcesz byle nie były zbyt fikuśne. No, chyba, że pojedziesz mu po ambicji, albo finansach Pomyśl też o fazowanych krawędziach Będzie wyglądać jak kryształowe i zada szyku. Lustro na kaloryfer ? Czemu nie, ale problem jest w tym, że będzie odstawać od ściany i to może nie być ładnie. Ocet, albo kwasek cytrynowy Ja, jako leniwiec, kupuję Starwax Soluvert http://sklep.starwax.pl/search.php?filter_producer=1308137275 Jedna pani sprzątająca u znajomych octem czyści nawet dywany. Śmierdzi potem koszmarnie, ale efekty są pozytywne. Edytowane 4 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Yuppi jestem w swiecie netu! a wystarczylo kupic starter na internet za 5zeta jak ja mam nadrobic zaleglosci?? Oglądaj, a czytać będziesz tylko niektóre. Ja takrobię, bo nawet jak jeden dzień nie zaglądam, to przecztanie wszystkiego by mnie zamordowało. Ale masz pogodę na PL W tym tygodniu ma być +36. Moje koty już nie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) i takie lustra można na tesmę montażową przyklejać fazowane krawędzie koniecznie, ale tego nie zrobi zwykły szklarz musisz poszukać zakładu szklarskiego, które ma specjalne maszyny do tego, Ale nie jest to droga impreza chyba - wszystkie szyby i lustra w domu mam fazowane a luster może poszukaj po marketach budowlanych, gotowe chyba będą tańsze, niż zamawiać wszystkie u szklarza. Jedna pani sprzątająca u znajomych octem czyści nawet dywany. Śmierdzi potem koszmarnie, ale efekty są pozytywne. hehe pisałam wczoraj u Aninki, że czytałam na forum dla sprzątaczek, że sprzątają wszystko octem i innymi kwaskami cytrynowymi. Po za tym sprzataczki unikają chemii do sprzątania - w dużych ilościach są rakotwórcze. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.07.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pestka, wczoraj po godz 17, moj tato wzial wystawil termometr na sloneczne miejsce.. po 15minutach z 33* zrobilo sie 45*. juz dalej noe sprawdzalismy ze strachu przed peknieciem ogladac ciezko mi bedzie, szczegolnie zdjecia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Meliska!! "Mój" szklarz ma cały warsztat, więc z fazowaniem nie będzie kłopotu, bo, naturalnie, lustra muszą mieć porządną fazę Teraz więc chodzi o układ na ścianie. I w tym temacie bardzo na Was liczę O rety, jak gorąco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Wszystkie takie same jakoś mi nie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Te 36 to ma być w cieniu Przeżyłam kiedyś ponad 50 w pełnym słońcu na dżeblu w Tebach zchodnich w towarzystwie zimnej butli wody. Co wypiłam, natychmiast pojawiało się na skórze. Gdyby nie muszki (tam nazywają je namus, namitta) podobne do naszych owocówek, tylko jadowite i namolne bardziej od komarów, byłoby nawet do zniesienia. Żarły świńtuchy wszędzie, gdzie cokolwiek stykało się krawędzią ze skórą. Pozostawiały tysiące maleńkich gruzełków. Jak zdjęłam siatkowe balerinki to na stopach miałam podwójny wypukły wzorek, który utrzymał się ponad 2 miesiące. Tomkowa, jeśli to nie prywatny kontakt ze szklarzem, to chętnie bym skorzystała. Muszę wymienić kilka kryształowych szybek w kredensie i potrzebuję 2 szczególnego kształtu lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pestka ja mam szklarza gdzieś w Żyrardowie czy w okolicach.. mogę zdobyć kontakt. brrr ja strasznie źle znoszę upały, mam problemy z krążeniem, w 50 stopniach leżałabym trupem po 3 sekundach. Teraz z domu nie wychodzę w ogóle. u mnie w cieniu jedynie 32 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 To, co wiem na dziś: luster nie może być dużo, nie mogą mieć ram, nie mogą być wszystkie takie same Jak mają wisieć i jaki mają mieć kształt - nie wiem Pestko, odwiedzę go w drugiej połowie lipca i zapytam, czy jest gotowy ciąć fantazyjnie szkło A firmę Pyroflex znasz? Dobre usługi za rozsądną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.07.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 nie narzekajcie na upał, tylko wskakujcie tak jak ja z dzieciakami do basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts