Mmelisa 04.07.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 nie narzekajcie na upał, tylko wskakujcie tak jak ja z dzieciakami do basenu basen to ja dzisiaj w aucie jadac do miasta mialam..stare polo bez klimy i wspomagania nie wiem jak moj ojczulek daje rade takim czyms jezdzic Tomkowa, ja nie pomoge, bo w tel zle sie oglada zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pestka ja mam szklarza gdzieś w Żyrardowie czy w okolicach.. mogę zdobyć kontakt. brrr ja strasznie źle znoszę upały, mam problemy z krążeniem, w 50 stopniach leżałabym trupem po 3 sekundach. Teraz z domu nie wychodzę w ogóle. u mnie w cieniu jedynie 32 stopnie Emi, dzięki, będę pamętać Pod Żyrardowem mieszka moja córka. Stamtąd do mnie jest 70 km. Lubię ciepło, ale wtedy miałam ...dzieści lat mniej. Teraz w upały znacznie zwalniam i nikt by mnie nie namówił na łażenie po górach nawet niskich. To, co wiem na dziś: luster nie może być dużo, nie mogą mieć ram, nie mogą być wszystkie takie same Jak mają wisieć i jaki mają mieć kształt - nie wiem Pestko, odwiedzę go w drugiej połowie lipca i zapytam, czy jest gotowy ciąć fantazyjnie szkło A firmę Pyroflex znasz? Dobre usługi za rozsądną cenę Oglądaj lustra, to Ci pomoże. A te, które wkleiłaś są niezłe, takie wydłużone i troszkę fikuśne na narożnikach. Pyroflex znam , ale jkoś zupełnie nie pomyślałam nie narzekajcie na upał, tylko wskakujcie tak jak ja z dzieciakami do basenu Karolina, jaki ten basen macie. J naciska żeby kupić ewentualnie dla wnuków (jego). Ja bym wolała raczej taki, żebyśmy i my mogli z przyjemnością skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.07.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 nie narzekajcie na upał, tylko wskakujcie tak jak ja z dzieciakami do basenu To mi dzieciaki w baseniku działały a my w tym słońcu z piłą i kosiarka na zmianę. A też na słońcu nie mogę być bo zaraz migrena Ale co tam od 10 do 17 Tak daliśmy radę. Mi się szykuje wymiana luster w 'toaletce' po babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Zasadniczo, to nigdy na upał nie narzekam Choć nie przepadam za takim skwarem, to gdy pomyślę, że żyjemy w takim klimacie, w którym przez 8 miesięcy roku jest zimno, to zniosę każde gorąco U mnie towarzystwo wyrośnięte z basenu Aniko, zuchy z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Tomkowa Lustereczka w różnych kształtach, tylko nie wiem czemy takie drogie – ponad 200 $ / szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pestko, śliczne, ale od razu widać jaką różnicę czyni fazowanie Cena powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Właśnie diabeł tkwi w szczegółach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Takie cztery by mi wystarczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Ładne są. Pokaż szklarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Mogłoby tak być? Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Nie korci Cię dołożyć rządek małych lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Nie korci Cię dołożyć rządek małych lusterek Nie, bo nie wiem w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jakbyś to ostatnie można trochę pchąć do ściany i pomiędzy nim a tym długaśnym zrobić kilka mniejszych różnych kształtów, albo jednakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2015 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Lżej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.07.2015 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) śliczne te lustra tera znajdź takie ciekawa jestem czy jakiś szklarz wytnie takie fikuśne lustra za przyzwoitą cenę? Edytowane 5 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Lżej się zrobiło Miałaś rację :hug:Ale która wersja lepsza? Mi jakoś bardziej druga, choć więcej luster, to więcej kłopotu śliczne te lustra tera znajdź takie ciekawa jestem czy jakiś szklarz wytnie takie fikuśne lustra za przyzwoitą cenę? Tego się właśnie bałam Nie dość, że problem z zawieszeniem, to jeszcze problem ze znalezieniem Szklarza nawiedzę w drugiej połowie lipca, po urlopie Przedtem muszę załatwić sprawę krzeseł w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.07.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 druga wersja fajniejsza - ale to chyba przez te fikuśne lustra bede trzymać kciuki za skołowanie luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.07.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Zasadniczo, to nigdy na upał nie narzekam Choć nie przepadam za takim skwarem, to gdy pomyślę, że żyjemy w takim klimacie, w którym przez 8 miesięcy roku jest zimno, to zniosę każde gorąco Niemal z ust mi to wyjęłaś. Problem tylko mam z persiastymi, bo dla nich stanowczo za gorąco w kojcu na dworze, a do domu nie mam jak ich zabrać - wiec od kilku dni wdrożyliśmy postępowanie SPA PERS - wentylator, zacienienie mokrymi prześcieradłami, kurtyna wodna non stop i co godzinę schładzanie w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.07.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ... Karolina, jaki ten basen macie. J naciska żeby kupić ewentualnie dla wnuków (jego). Ja bym wolała raczej taki, żebyśmy i my mogli z przyjemnością skorzystać. a to mój się nie nada - bo my mamy taki mały dla dzieciaków tylko... ja się mieszczę z nimi, ale popływać to się tam nie da ogólnie to masakra z napełnianiem basenu - ten jest mały a woda się lała chyba z godzinę albo i lepiej... a nie nalaliśmy nawet połowy wysokości narazie dzieciakom starcza... ale nie wyobrażam sobie ile trzeba lać wody do tych takich dużych co są ze stelażami - chyba z tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts