Tomkowa 06.07.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ivy, piękne lustra Szkoda, że nie są dwa razy większe Inka, bardzo lubię ten taras Z sentymentem wspominam jak kiedyś budowała go ekipa trzech młodych górali. Nie potrzebowali nawet rysunku, a ilość materiału wyliczyli w 10 minut i niczego nie musiałam dokupywać, a zostały jedynie skrawki. Gdzie te czasy?? Edytowane 6 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.07.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Iwonka, piękne Szkoda, że nie są dwa razy większe może jeszcz zdecydujesz sie na małe lusterka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 W H&M Home jest dużo fajnych rzeczy tylko praktycznie tych sklepów w Polsce nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 06.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ale online można już zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.07.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 może jeszcz zdecydujesz sie na małe lusterka :lol2: Plan jest na powieszenie też małych Jak Ci coś jeszcze wpadnie w oko, to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ivy, nie wiedziałam, że H&M ma taką stronę, a tam sporo fajnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.07.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 W H&M Home jest dużo fajnych rzeczy tylko praktycznie tych sklepów w Polsce nie ma :/ Ale online można już zamawiać mozna wlasnie online zamawiać wiec juz bardziej dostępne Plan jest na powieszenie też małych Jak Ci coś jeszcze wpadnie w oko, to pamiętaj o mnie oki, jak cos jeszcze znajde to podrzucę Ivy, nie wiedziałam, że H&M ma taką stronę, a tam sporo fajnych rzeczy tak sporo fajnych i nawet ceny znośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 06.07.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Inka, bardzo lubię ten taras Z sentymentem wspominam jak kiedyś budowała go ekipa trzech młodych górali. Nie potrzebowali nawet rysunku, a ilość materiału wyliczyli w 10 minut i niczego nie musiałam dokupywać, a zostały jedynie skrawki. Gdzie te czasy?? To jak dawno go budowaliście? Mi marzy się drewniana podłoga na tarasie, ale niestety nie wyobrażam sobie takiego pięknego zadaszenia u mnie bo z drugiego końca domu jest garaż, taki płaski z tarasem nad nim (mąż się uparł, ja tam widziałam garderobę i pralnie ) i chyba by to źle wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.07.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Taras powstał 12 lat temu A lustra to chyba będą mi się dziś śniły Takie, o których marzę można kupić na potterybarn.com. Pierwszeństwo ma jednak naprawa zawieszenia w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.07.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 przecudne te lustra, te w HM też fajne tomkowa mam pomysł - olej samochód, nie naprawiaj. przesiądź sie na rower, to co zaoszczedzisz na benzynie wydasz na lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 I jeszcze kondycję poprawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.07.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 przecudne te lustra, te w HM też fajne tomkowa mam pomysł - olej samochód, nie naprawiaj. przesiądź sie na rower, to co zaoszczedzisz na benzynie wydasz na lustra I jeszcze kondycję poprawisz Tak się ostatnio zastanawiałam co mnie tak wozi na jezdni i zwaliłam to wszystko na roztopiony przez słońce asfalt Pan na stacji diagnostycznej był jednak okrutny i stwierdził, że to amortyzatory i wahacze Może rzeczywiście przesiąść się na rower, poczekać aż upał zelżeje i sprawdzić czy to ja, czy on ma rację? A lusterka w tym czasie będą sobie lecieć samolotem, prosto do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.07.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Mogę w imieniu Sheili poprosić o pomoc przy kuchni? Ma dość duży problem i głupio prosić personalnie konkretnych osób a ja tam czuję że się nie znam.Jej wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225924-Weso%C5%82a-Stodo%C5%82a-projekt-indywidualny-dla-rodziny-z-tr%C3%B3jk%C4%85-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 same pyszności tu!! sałatka owocowa mniammmmm wcinamy z glutami codziennie miski takich pychotek nawet teraz! tak więc smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.07.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ja tu wpadam a tu nie dość że sałatka to i alkohol a gdzie Melisa ? :D:D obłędne lustra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.07.2015 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Mogę w imieniu Sheili poprosić o pomoc przy kuchni? Ma dość duży problem i głupio prosić personalnie konkretnych osób a ja tam czuję że się nie znam. Jej wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225924-Weso%C5%82a-Stodo%C5%82a-projekt-indywidualny-dla-rodziny-z-tr%C3%B3jk%C4%85-dzieci Aaaa.. na kuchniach to i ja się nie znam, ale z tego, co się orientuję Sheila jest w dobrych rękach Alicyji na wątku projektowania kuchni Już zaglądam do linka same pyszności tu!! sałatka owocowa mniammmmm wcinamy z glutami codziennie miski takich pychotek nawet teraz! tak więc smacznego Glutom moja wersja sałatki niewskazana Dziś zapycham się melonem ja tu wpadam a tu nie dość że sałatka to i alkohol a gdzie Melisa ? :D:D obłędne lustra!! Meliska chyba żyłuje na łączność z netem, bo te zainwestowane wcześniej 5 zł chyba szybko się wyczerpało Albo intensywnie wypoczywa Co do luster, to znalazłam obłędny sklep za oceanem. One Kings Lane, niestety nie dostarczają poza USA Zaczęłam oglądać pozostały asortyment i się rozchorowałam. Dlaczego u nas takich rzeczy nie sprzedają? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli by cię przycinęło z tymi lustrami, PayPal dla swoich użytkowników ma opcję bezpłatnego adresu dostawy w USA lub Wielkiej BrytaniiZdarzyło Ci się zrezygnować z zakupów za granicą, bo sklep online nie oferował wysyłki do Polski? Teraz, dzięki firmie Borderlinx, możesz uzyskać bezpłatny adres dostawy w Stanach Zjednoczonych lub Wielkiej Brytanii. Zarejestruj się już dzisiaj i pozwól Borderlinx zająć się wszystkim, od kwestii celnych po dostawę do drzwi Twojego domu. Teraz, w ramach specjalnej oferty możesz otrzymać 20% zniżki* na pierwszą przesyłkę. http://www.borderlinx.com/pl/pages/shop-the-usa-with-paypalKorzystam z PayPal gdy kupuję coś na allegro. https://www.jossandmain.com/Off-the-Wall-Style~E20600.htmlLink do luster – sklep w typie Westwing. USA. Mają fajne rzeczy, ale też nie wysyłają do PL Edytowane 7 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.07.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Pestko, dziękuję Na razie jestem przyciśnięta, ale przez brak kasy Operacja "krzesła" została przesunięta na piątek, a to z tego względu, że znalazłam TAPICERA!! Siedziska zostaną odrestaurowane tak, jak trzeba, czyli uzupełnione trawą morską itd. A jak zobaczył, że jedno z tych przedwojennych krzeseł pomalowałam farbą na szaro, to mało zawału nie dostał Jestem profanką i tyle Fotelem uszakiem też się zajmie I nauczka dla kupujących przez internet tkaniny tapicerskie: zanim kupicie, upewnijcie się jak zostanie ta tkanina dostarczona. Szanująca się firma prześle ją nawiniętą na belkę. Ja swoją dostałam złożoną, w związku z tym jest niemiłosiernie pognieciona. Jeżeli uda mi się ją odparować i wyprostować, to użyję ją na fotel, jeżeli nie, to pieniądze wyrzuciłam w błoto Tę na krzesła też przysłali poskładaną, ale siedziska są małe i nie będzie problemu. Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.07.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 I nauczka dla kupujących przez internet tkaniny tapicerskie: zanim kupicie, upewnijcie się jak zostanie ta tkanina dostarczona. Szanująca się firma prześle ją nawiniętą na belkę. Ja swoją dostałam złożoną, w związku z tym jest niemiłosiernie pognieciona. Jeżeli uda mi się ją odparować i wyprostować, to użyję ją na fotel, jeżeli nie, to pieniądze wyrzuciłam w błoto hejka od razu mówię, że nie nadrobiłam mojej tygodniowej nieobecności i być może nie jestem w temacie, ale może zawieź tą tkaninę do pralni chemicznej... nie po to oczywiście, żeby ją czyścić tylko, żeby profesjonalnie odprasować (albo przynajmniej zadzwoń czy mają taką usługę.... bo sprzęt mają przecież na pewno) dobrze, ze pomalowałaś tylko jedno krzesło :D witam się i idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.07.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Tomcia, już się nie mogę doczekać metamorfozy krzeseł i fotela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts