Emila3000 07.07.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 pestko......... . nieeeeeeeeee pierwszy wygląda jak tron dla klauna, skóra wężowa wygląda tandetnie, jakoś z domem publicznym mi się kojarzy, mało eleganckie te fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.07.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 fotele zrobiłabym z szarą bazą - masz takie zasłony i szary cudnie pasuje do ciemnego drewna, cudnie podkręca kolor, wydobywa głębię. Zdecydowanie dwukolorowe odjechane jak najbardziej - fotele 2 różne mogą być, ale nawiązujące do siebie. z szarym połączysz prawie wszystkie kolory. inspiracje fotelowe piękne, idz w tą stronę z ikei za 20 zł mam bezramowe okrągłe lustro z fazą, z 50 cm średnicy. nie ma co kombinować z tym z zawijaskami. zakupy w hameryce też mnie czekają - chce tam kupić baterię wannową, i większość żyrandoli do domu. Ciarek dostaję na myśl o tym. Które to lustro z fazą bez ramy? To jeszcze kilka foteli i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30133522/ tutaj jest to lustro 55 cm - 25 zeta u mnie jest przyklejone do płytek bez tych śmiesznych uchwycików, sama tafla szkła. śliczne te fotele, w szachownice czadowy, jak z Alicji w krainie czarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.07.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 2 i 3 z ostatniego posta wyglądałyby u Ciebie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.07.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 pestko......... . nieeeeeeeeee pierwszy wygląda jak tron dla klauna, skóra wężowa wygląda tandetnie, jakoś z domem publicznym mi się kojarzy, mało eleganckie te fotele. Wężowe skóry są okropne Tomkowa fotel nr 2 biorę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.07.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 OOOO 2 fotek z ostatniej inspiracji cudowny i podobają mi się takie łączone fotele przód inny a tył inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Emi, ale mnie nie chodziło o kolory, czy materiał, tylko o podziały na strefy dobre porównanie z tym klaunem. Bardzo piękny jest rozkład materiałów na ostatnim fotelu – 3 z postu Tomkowej (762). Idealnie pasuje do uszaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Aniu jakie szyny ostatecznie kupiłaś do zasłon/firan do zabudowy plastikowe czy aluminiowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30133522/ tutaj jest to lustro 55 cm - 25 zeta u mnie jest przyklejone do płytek bez tych śmiesznych uchwycików, sama tafla szkła. śliczne te fotele, w szachownice czadowy, jak z Alicji w krainie czarów. 2 i 3 z ostatniego posta wyglądałyby u Ciebie super Też jestem pod wielkim urokiem tych foteli, ale zupełnie zaczarował mnie trzeci Tomkowa fotel nr 2 biorę do siebie OOOO 2 fotek z ostatniej inspiracji cudowny i podobają mi się takie łączone fotele przód inny a tył inny Dwójka jest do wzięcia A jak zobaczyłam te mandale, to od razu o Tobie waniliana pomyślałam Bardzo piękny jest rozkład materiałów na ostatnim fotelu – 3 z postu Tomkowej (762). Idealnie pasuje do uszaków. I tego rozkładu tkanin będę się chyba trzymać Aniu jakie szyny ostatecznie kupiłaś do zasłon/firan do zabudowy plastikowe czy aluminiowe ? Kupiłam plastikowe, ale nie do końca jestem z nich zadowolona. Może wynika to z faktu, że dałam się przekonać sprzedawcy, żeby wziąć kilka krótszych do połączenia, aby mieć jak najmniej odpadów. Mimo starannego przykręcenia, zahaczają się na łączeniach Trzeba brać jak najdłuższe, a krótsze tylko do dołożenia na końcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem ostatnio monotematyczna, ale wybaczcie, jak sobie coś ubzduram, to nie ma zmiłuj Znalazłam takie lustra, możecie zajrzeć i ocenić, czy się nadadzą? TU, lustra serii KBC Nie są z pewnością tak piękne, jak te z Ameryki, ale nie są też najgorsze Z drugiej strony nie mogę dać u siebie barokowych kształtów, bo będzie.. śmiesznie Mają fazę 1,5 cm, ładny kształt, dobre wymiary i ceny też do przyjęcia. Co myślicie? I kolejna porcja uszaków Mój nie jest, niestety na nóżkach, a te, wydaje mi się, dodają tym fotelom lekkości i elegancji. Myślę, żeby mu zdjąć fartuch z dołu i dać krótkie drewniane nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) I pokażę Wam jadalnię, którą mogę nazwać jadalnią moich marzeń Podoba mi się tu absolutnie wszystko Są lustra, jest drewno, są wzory, jest szarość, jest pomarańcz, jest światło. Jest wszystko! Edytowane 8 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 No i chyba przeproszę się z moją starą sofą Jest od kompletu z uszakami. Myślicie, że ma potencjał? Tapicer, jak ją zobaczył, to mu się oczy zaświeciły. Wszystkie gąbki i siedziska są w świetnym stanie. Odkładać na wymianę tapicerki? Zrobiłabym ją zupełnie na gładko, fotele byłyby jedynie dwukolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) kanapa koszmarek ale może być z niej cudeńko. Sama mam kanapę uszaka z Ikei, kupioną jako prowizorkę ale strasznie ją polubiłam i chyba zostanie na stałe bo pięknie mi się wkomponowała w salonie. inpiracje cudnie, działaj :wiggle: Edytowane 8 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Emi, żal mi ją sprzedawać za bezcen. Zlikwidujemy pikowanie i zbliżymy ją do czegoś w podobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 a ile pan tapicer chce za nią???? tylko zamiast beżyku raczej daj szarość i tą sama szarość na fotele plus szalone tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Tak, tak, żadnego beżyku Tapicer za jej zrobienie chce niedużo, tyle, co za dwa fotele Plus tkanina do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) A do kanapy na okrasę poduchy w kolorze tego drugiego materiału, który będzie na fotelach. Zdejmuj te fartuchy i fotelom i kanapie. Całe szczęście, że to tylko fartuchy, a nie cała skrzynia. A może tę kanapę przerób na Chesterfielda Znalazłam sobie latarenki, ale ciągle mnie cena nie przekonuje. Najniższa, 40 cm za 90 PLN, a najwyższa 94 cm – w tej chwili w środku licytacji 147 PLN a ja bym chętnie przygarnęła wszystkie 3 Edytowane 8 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.07.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 A do kanapy a okrasę poduchy w kolorze tego drugiego materiału, który będzie na fotelach koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Pestko, nie lubię chesterfieldów Te fartuchy, które oczywiście zdejmę są naszyte na skrzynię, więc nie ma szans na nóżki Wiwik, poduchy na sofie będą, jak tylko skarbonkę na to wszystko zapełnię Zacznę od jednego fotela, niech się najpierw tapicer wykaże Strasznie ubogi wybór tkanin wzorzystych mam w rodzimych sklepach.. Tzn. wzorzystych jest masa, ale nie o takie wzory mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.07.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 O jejku, czytam i czytam i nie wiem kiedy swoje dwa grosze wtrącić. Nadrobiłam caaały tydzień, ale tu tyle ludzi tyle opinii, ze aż się boję swoje zdanie wyrazić. Przede wszystkim to taras - przepiękny i ta huśtawka, też chce taki taras, ale, że już mam przebudowywać przecież ja jeszcze nawet nie mam co. Jeśli chodzi o fotele, ja osobiście jestem za tkaninami bez wzoru, może dlatego, ze nie potrafię łączyć wzorów i obawiam się, ze wzór + wzór to o jeden wzór za dużo. Ale z pokazanych przez Ciebie inspiracji fotel12 jest piękny. Na koniec powiem tylko, że Twój wątek jest dla mnie obowiązkową lekturą kilka razy dziennie. P.S. Mam Twoje zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts