ivy17 16.06.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Aniu salon przeszedł super metamorfozę, ogromne zmiany oczywiście na mega duzy plus Warto było zmienić te okna , jest duzo lepiej Co to za zasłonki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.06.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Mi też bardziej na równo się widzi Wszystko pociągnąć w lewo? te trzy z lewej.... tym samym zrobią ci się trochę większe odstępy między pozostałymi i zrobi się chyba lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Mmeliska, bo pić trzeba umić Przeciągnęłam w lewo i wyrównałam górę Telewizja też po naszej stronie, na ekranie beczka na wino Ivy, zasłonki to ikeowskie Glansnava Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ivy, zasłonki to ikeowskie Glansnava Aniu a czy one sa takie ze mozna doczepić do innych zasłon?? bo na stronie sa tak pokazane : http://www.ikea.com/au/en/images/products/glansnava-curtain-liners-pair-grey__0185459_PE337442_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Przeciągnęłam w lewo i wyrównałam górę możesz nawet zrównać z wyłacznikiem na moje oko jest git! cieszę się, że tu dziś zajrzałam może też się w najbliższym czasie zmobilizuję.... i będziem moją galerię obmierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Aniu a czy one sa takie ze mozna doczepić do innych zasłon?? bo na stronie sa tak pokazane : http://www.ikea.com/au/en/images/products/glansnava-curtain-liners-pair-grey__0185459_PE337442_S4.JPG Można, dołączone są specjalne spinki Fajne w nich też jest to, że druga strona jest ciemniejsza, matowa. U mnie jest wersją "zimową". Na lato odwróciłam na jasną. Ma ona połysk, ale jak wiszą, to wcale go nie widać możesz nawet zrównać z wyłacznikiem na moje oko jest git! cieszę się, że tu dziś zajrzałam może też się w najbliższym czasie zmobilizuję.... i będziem moją galerię obmierzać Ja też się cieszę Zaglądam do Ciebie regularnie Aby utrzymać się w winnej konwencji, zamieniłam doniczkę na głośniku na słój z korkami Co prawda beczki na ekranie już nie ma, ale jest pan, który też z pewnością lubi wino Trochę lepsze proporcje i pasuje do obrazka, który poczyniłam i wisi w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ja też się cieszę Zaglądam do Ciebie regularnie no to teraz mnie zaskoczyłaś miło mi.... ja też będę u ciebie częstym gościem z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Aniu salon przeszedł super metamorfozę, ogromne zmiany oczywiście na mega duzy plus Warto było zmienić te okna , jest duzo lepiej Bardzo mnie cieszy Twoja opinia A wiesz, że pod maskownicami są taśmy led? Straszono mnie, że będzie kiczowato, ale wcale nie jest, moim zdaniem i jestem zadowolona, że są Tworzą świetny nastrój Z lamp sufitowych, które mi poleciłaś też jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 no to teraz mnie zaskoczyłaś miło mi.... ja też będę u ciebie częstym gościem z tego co widzę Prawda, wstyd, podglądam z ukrycia i podziwiam przemiany Idę się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Też mam taśmy ledowe za maskownicą,tylko firanek i zasłon brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Też mam taśmy ledowe za maskownicą,tylko firanek i zasłon brak;) Serio? Super, tylko strasznie ubolewam, że pokazujesz tak mało fotek Nie ustaję w nadziejach, że będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 16.06.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam się i ja TO, że łazienki masz piękne to już dawno wiedziałam, ale że salon, jestem pod wrażeniem. I zasłony super wyglądają, a że jestem na etapie zasłon w salonie to nie zdziw się jak u mnie je zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.06.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wow niesamowita metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam się i ja TO, że łazienki masz piękne to już dawno wiedziałam, ale że salon, jestem pod wrażeniem. I zasłony super wyglądają, a że jestem na etapie zasłon w salonie to nie zdziw się jak u mnie je zobaczysz Witaj Aga! Cieszę się, że Ci się podoba A z zasłon na pewno będziesz zadowolona Wow niesamowita metamorfoza Diano, dziękuję Powinny piec Cię uszy, bo często o Tobie myślę patrząc na okno kuchenne i okna dachowe w sypialni Rolet, rolet mi brakuje Powiedz, czy szyjesz rolety wraz z mechanizmem do okien połaciowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Kochane, mam już naszykowane kołki do ścian i jestem przerażona, że tak tę ścianę podziurawię A co, jeśli za jakiś czas zmieni mi się koncepcja?? Znacie jakiś sposób na wieszanie obrazków bez dziurawienia ścian? Zanim jednak przystąpię do akcji, powiedzcie, czy ostatnie ustawienie jest optymalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.06.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomkowa coś mi się kiedyś o uszy obiło na temat wieszania obrazków na jakejś specjalnej supermocnej taśme. Może poszukaj zanim zaczniesz dziurawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Waniliana, chyba widziałam taką taśmę w LeroyM.. Tylko, czy ona jest super mocna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomkowa, moze takie cos bez wiercenia? http://solutions.3mpoland.pl/3MContentRetrievalAPI/BlobServlet?lmd=1351691367000&locale=pl_PL&assetType=MMM_Image&assetId=1319241059326&blobAttribute=ImageFile sa rozne rodzaje.. albo w ikea ostatnio kupilam taki zestaw http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fixa-zestaw-hakow-na-obrazy-szt-__0114488_PE266982_S4.JPG te biale haczyki w gornej przegordce sa mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 widziałam testy z tą taśmą - facet sie na niej przykleił do ściany i wisiał cały dzień chyba jest super mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 widziałam testy z tą taśmą - facet sie na niej przykleił do ściany i wisiał cały dzień chyba jest super mocna taa i zdjeli go razem z tynkiem, albo sciana ja widzialam reklame tasm na regaly i tez sie trzymalo az sobie pod nosem zamruczalam : ciekawe czy to sie trzyma tak jak w reklamie... na to moj mi odp: a czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts