Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu a czy one sa takie ze mozna doczepić do innych zasłon??

bo na stronie sa tak pokazane :

http://www.ikea.com/au/en/images/products/glansnava-curtain-liners-pair-grey__0185459_PE337442_S4.JPG

Można, dołączone są specjalne spinki :) Fajne w nich też jest to, że druga strona jest ciemniejsza, matowa. U mnie jest wersją "zimową". Na lato odwróciłam na jasną. Ma ona połysk, ale jak wiszą, to wcale go nie widać :)

możesz nawet zrównać z wyłacznikiem na moje oko ;)

jest git!

cieszę się, że tu dziś zajrzałam

może też się w najbliższym czasie zmobilizuję.... i będziem moją galerię obmierzać :)

Ja też się cieszę :D Zaglądam do Ciebie regularnie :)

Aby utrzymać się w winnej konwencji, zamieniłam doniczkę na głośniku na słój z korkami :lol2: Co prawda beczki na ekranie już nie ma, ale jest pan, który też z pewnością lubi wino :lol2: Trochę lepsze proporcje i pasuje do obrazka, który poczyniłam i wisi w kuchni :D

próba6.jpg

korki.jpg

Aniu salon przeszedł super metamorfozę, ogromne zmiany oczywiście na mega duzy plus :-) Warto było zmienić te okna , jest duzo lepiej :-)

Bardzo mnie cieszy Twoja opinia :) A wiesz, że pod maskownicami są taśmy led? :p Straszono mnie, że będzie kiczowato, ale wcale nie jest, moim zdaniem i jestem zadowolona, że są ;) Tworzą świetny nastrój ;)

taśmy.jpg

taśmy1.jpg

Z lamp sufitowych, które mi poleciłaś też jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję :)

Edytowane przez Tomkowa

Witam się i ja :-)

TO, że łazienki masz piękne to już dawno wiedziałam, ale że salon, jestem pod wrażeniem. I zasłony super wyglądają, a że jestem na etapie zasłon w salonie to nie zdziw się jak u mnie je zobaczysz :-)

Witaj Aga! :hug: Cieszę się, że Ci się podoba :) A z zasłon na pewno będziesz zadowolona :)

Wow niesamowita metamorfoza

Diano, dziękuję :) Powinny piec Cię uszy, bo często o Tobie myślę patrząc na okno kuchenne i okna dachowe w sypialni :lol2: Rolet, rolet mi brakuje :) Powiedz, czy szyjesz rolety wraz z mechanizmem do okien połaciowych?

Kochane, mam już naszykowane kołki do ścian i jestem przerażona, że tak tę ścianę podziurawię :o A co, jeśli za jakiś czas zmieni mi się koncepcja?? Znacie jakiś sposób na wieszanie obrazków bez dziurawienia ścian? :lol2:

Zanim jednak przystąpię do akcji, powiedzcie, czy ostatnie ustawienie jest optymalne???

Tomkowa, moze takie cos bez wiercenia?

http://solutions.3mpoland.pl/3MContentRetrievalAPI/BlobServlet?lmd=1351691367000&locale=pl_PL&assetType=MMM_Image&assetId=1319241059326&blobAttribute=ImageFile

sa rozne rodzaje..

albo w ikea ostatnio kupilam taki zestaw

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fixa-zestaw-hakow-na-obrazy-szt-__0114488_PE266982_S4.JPG

te biale haczyki w gornej przegordce sa mega :D

widziałam testy z tą taśmą - facet sie na niej przykleił do ściany i wisiał cały dzień :rotfl: chyba jest super mocna :p

taa i zdjeli go razem z tynkiem, albo sciana :D

ja widzialam reklame tasm na regaly i tez sie trzymalo :D az sobie pod nosem zamruczalam : ciekawe czy to sie trzyma tak jak w reklamie... na to moj mi odp: a czemu nie?