pestka56 08.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ja też do niedawna nie lubiłam chesterfieldów dlatego, że moi kuzyni mają skórzane i ich nie cierpię. Zimą w d...sko zimno, latem się przyklejam. Twarde i takie ciężkie. Ale pewnego dnia wpadł mi w oko taki jeden tkaninowy i zaczęłam patrzeć inaczej Są bardzo eleganckie. Szkoda, że nóżek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2015 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) O jejku, czytam i czytam i nie wiem kiedy swoje dwa grosze wtrącić. Nadrobiłam caaały tydzień, ale tu tyle ludzi tyle opinii, ze aż się boję swoje zdanie wyrazić. Przede wszystkim to taras - przepiękny i ta huśtawka, też chce taki taras, ale, że już mam przebudowywać przecież ja jeszcze nawet nie mam co. Jeśli chodzi o fotele, ja osobiście jestem za tkaninami bez wzoru, może dlatego, ze nie potrafię łączyć wzorów i obawiam się, ze wzór + wzór to o jeden wzór za dużo. Ale z pokazanych przez Ciebie inspiracji fotel12 jest piękny. Na koniec powiem tylko, że Twój wątek jest dla mnie obowiązkową lekturą kilka razy dziennie. P.S. Mam Twoje zasłony Aga, Ty Niedobroto, gdzie Ty byłaś? Czytasz kilka razy dziennie?? To może przez te upały? Bardzo to miłe, co piszesz Zasłony już wiszą?? Fajne są? Powiem Ci szczerze, że ja też w tym łączeniu wzorów czuję się mocno zagubiona Przede wszystkim nie znalazłam takiego wzoru, który by mi się spodobał od pierwszego wejrzenia. Na fotel jest taki plan, żeby było połączenie gładkiego z czymś niegładkim Najpiękniejsze tkaniny są za oceanem. A może to będą tylko pasy? Albo kratka? Takie coś sobie do wyboru ułożyłam, ale jakoś to smutno się prezentuje Ja też do niedawna nie lubiłam chesterfieldów dlatego, że moi kuzyni mają skórzane i ich nie cierpię. Zimą w d...sko zimno, latem się przyklejam. Twarde i takie ciężkie. Ale pewnego dnia wpadł mi w oko taki jeden tkaninowy i zaczęłam patrzeć inaczej Są bardzo eleganckie. Szkoda, że nóżek nie będzie Mogę na nie popatrzeć, ale nie chciałabym wśród nich mieszkać. Dają za mało swobody A nóżki może uda się jakieś maciupkie? Edytowane 8 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.07.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Cokolwiek, nie wybierzesz byleby nie było takie jak na mojej kanapie, po 4 miesiącach użytkowania 3 małe dziurki, reklamacja nie uwzględniona - uszkodzenie mechaniczne. Więc moze w najbliższym czasie i ja się do Ciebie zgłoszę po namiar do tapicera Nie umiem Ci doradzić w tych materiałach, ale ten środkowy szary wydaje się ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 1 i 2 tego wyboru. Ale szukałabym dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 romby fajne, ale nie widzę ich na twoich fotelach. dekorie patrzyłaś? może daj po bokach foteli coś wypasionego wzorzyście - wtedy może być cokolwiek bo się nie będzie w tych miejsach wycierać a pod tyłek szary mocny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Słuchajcie, znalazłam sklep, w którym podoba mi się niemal wszystko!! Oczywiście zagramaniczny Po wielu trudach dotarłam jednak do wiadomości, że istnieje firma, która te cuda ma w swojej ofercie. I to w stolicy!! Tkaniny są przepiękne i to jest to, czego szukałam. Obawiam się jedynie o ceny. Ale może na boki i tył foteli nie będzie tego trzeba dużo? Zresztą same zobaczcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Nie mogę od tego wszystkiego oczu oderwać Więcej TU Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.07.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) ślinotoku dostałam............. tkanin hamerykanskich nie można przypadkiem kupić w Mint Grey?? Edytowane 9 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Emila, wybieram się od roku do Magdy i Venus Powstrzymuje mnie jedynie to, że wyjdę stamtąd chora Ale moje skórzane staruszki to świetny powód, żeby tam wreszcie pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) I wiadomość niezbyt dobra, jeżeli chodzi o lustra. Znalazłam zakład, który mógłby wykonać je dla mnie. Bardzo zbliżone do tych, które wcześniej wklejałam. Jednak cena przerasta moje możliwości: 90 zł metr bieżący fazowania + cena szkła + narzut za nietypowy kształt. Chyba raczej odpada Pozostaje polowanie na okazje lub zamówienie na próbę jednego w e-lustro. Choć żadna z Was nic nie rzekła na ich temat Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.07.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 rozplanuj sobie dokładnie tą ścianę, ile tak na prawdę tych luster potrzebujesz i jakich. Większość możesz kupić w marketach - ikea, castoramy, kilka w tym sklepie, a takich fikuśnych dużo przecież nie będzie, może nie wyjdzie drogo. Do MG też boję sie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.07.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 matko! ale cudne te fotele.... może faktycznie iść w szarość jak mówi Emilia? a może połączyć tą gołąbkową szarość ze skórą która już jest? masz faktycznie niezły orzech do zgryzienia ale z tymi wzorami i kolorami to ci nie zazdroszczę dobierania.... już przecież krzesła mają mazie a co mamy ci rzec w kwestii luster? jak któreś mówi do Ciebie, to bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Oj, Dziewuszki Mint Grey ma na stronie tylko jedną – bardzo ładna, tylko ta cena i czekać trzeba d0 4 tygodni. Edytowane 9 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Opuściła mnie wena Ja do tych wszystkich wzorów i kolorów w domu widzę na tych fotelach raczej paski Na krzesłach będą duże szaro-pomarańczowe liście. Chyba pora na urlop Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Tomkowa toż Ty się dopiero rozkręcasz, co post to ładniejsze te materiały A lustra, które pokazałaś w e-lustra bardzo ładne i cena przystępna, zamów sobie jedno, przyjdzie zobaczysz co i jak i zamówisz cały sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Aga, koniecznie muszę pojechać do tego warszawskiego sklepu i pooglądać próbki. A z lustrami zrobię, jak piszesz. Muszę się przekonać, czy nie są zbyt łazienkowe To lustro, która wskazała Emila z Ikea jest fajne, ale ma niestety widoczne metalowe uchwyty po bokach Chyba temat dostatecznie zmęczyłam Jutro krzesła jadą do tapicera! Jak wrócę z górskiej głuszy, będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.07.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ja lustro z ikea montowałam bez tych uchwytów samą taflę lustra przykleiłam do płytek Twoje zestawy tkanin bardzo mi się podobają tylko wiesz co - ja dałabym kwiotki na fotele a paski na krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Emila, właśnie o tym samym pomyślałam!! Tylko te kwiotki są dosyć spore i na fotelu nie będą wyglądały zbyt atrakcyjnie. Zwłaszcza jak jeden z nich stanie w salonie. To musi być coś bardziej stonowanego, ale ciekawego Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Paski lub kwiatki i do tego gładki: Fajne są zygzaczki i można do nich dopasować tkaninę z tych gładkich. Dla siebie wybrałabym szaro-turkusowo-granatowe irysy + gładki turkus albo grant A może kratka – jest świetnie spasowana z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Emila, właśnie o tym samym pomyślałam!! Tylko te kwiotki są dosyć spore i na fotelu nie będą wyglądały zbyt atrakcyjnie. Zwłaszcza jak jeden z nich stanie w salonie. To musi być coś bardziej stonowanego, ale ciekawego [ATTACH=CONFIG]323771[/ATTACH] Do tych kwiatków musi być zimny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts