Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, znalazłam sklep, w którym podoba mi się niemal wszystko!! :o Oczywiście zagramaniczny ;) Po wielu trudach dotarłam jednak do wiadomości, że istnieje firma, która te cuda ma w swojej ofercie. I to w stolicy!! :wiggle: Tkaniny są przepiękne i to jest to, czego szukałam. Obawiam się jedynie o ceny. Ale może na boki i tył foteli nie będzie tego trzeba dużo? Zresztą same zobaczcie:

[ATTACH=CONFIG]323677[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]323678[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]323679[/ATTACH]

Te materiały to piękności :yes: te kółeczka na ostatnim zdjęciu i materiał na siedzisku w drugim fotelu po prostu cudo:)

Nie wiem, czy się uda podczas wolnego, ale plan jest taki:

- oprawić obraz nad sofą

- zamówić roletę do kuchni

- uszyć legowisko psu i poduchy na taras

- objechać okoliczne sklepy z tkaninami

- powycinać szablony luster i ustalić ich wielkość

- powiesić obraz w wiatrołapie nad legowiskiem :D

Właśnie się dowiedziałam, że tapicer dziś odda mi siedziska krzeseł :wiggle:

Pomarańczowa ma ten błysk koloru, który bardzo lubię, ale... latami używałam lamp o takiej konstrukcji, tzw. kreślarskich i latami przeklinałam te rozciągające się, nietrzymające sprężyny. Stanowcze Nie dla lampy o takiej konstrukcji.

Właśnie dlatego, że to po pewnym czasie zaczyna się luzować, wolę te na sztywnym trzonku z może bardziej upierdliwą regulacją, wymagającą dwóch rąk, ale za to sztywno trzymające układ :)

Byłaś w My Zorki ?

On robi też na zamówienie. Taką lampę jak ta na biurko z postu 811 zrobi na pewno. Przecież ona w tym samym stylu :) Te od Zorki można pomalować, on sam pomaluje jak chcesz. Julianna ma od niego właśnie lampy na zamówienie. Ja wezmę 2 do kuchni i spuszczę z sufitu. Mam tam teraz malutkie zwisy, ale mnie wkurzają, bo przeszkadzają przy otwieraniu okna.

Myślę o tej lampie http://showroom.decostyl.pl/index.php/Sklep-Internetowy/MyZorki-Design/750-Lampa-Industrialna-Loft-Move-on-Long-John-XL-442.html