PusiaKssawery 10.07.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Tomkowa toż Ty się dopiero rozkręcasz, Też mam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.07.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Słuchajcie, znalazłam sklep, w którym podoba mi się niemal wszystko!! Oczywiście zagramaniczny Po wielu trudach dotarłam jednak do wiadomości, że istnieje firma, która te cuda ma w swojej ofercie. I to w stolicy!! Tkaniny są przepiękne i to jest to, czego szukałam. Obawiam się jedynie o ceny. Ale może na boki i tył foteli nie będzie tego trzeba dużo? Zresztą same zobaczcie: [ATTACH=CONFIG]323677[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]323678[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]323679[/ATTACH] Te materiały to piękności te kółeczka na ostatnim zdjęciu i materiał na siedzisku w drugim fotelu po prostu cudo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.07.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja nie mogę tu wchodzić bo te tkaniny sa cudowne, mnie się pasy podobają. Czy ktoś wejdzie do mnie i zobaczy lampe na którą się napaliłam ale w sumie nie wiem czy ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.07.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 A ja nie nadążam z czytaniem tego wątku Super materiały, nie wiedziałabym na co się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.07.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Tomkowa - jeśli można zapytać - z którego regionu Polski jesteś? zamawiałam kiedyś lustro u mojego szklarza ( na Śląsku) i robił cuda cuda w przyzwoitych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.07.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dziewczyny, ja nadal nie wiem, co wybrać i zobaczenia tego na własne oczy się nie obejdzie Ale to dopiero może za dwa tygodnie Kendra, ja z Mazowsza, ale już do Ciebie piszę priv z prośbą o dane do szklarza Mam dla Was coś pysznego, bo okazja jest zacna U R L O P !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.07.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Zazdroszcze, wypocznij OOO jak ładnie tu miechunka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.07.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Alez zazdroszcze urlopu - ja na swoj jeszcze musze 2 tyg poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.07.2015 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Szocik!! Witaj! :hug:Czy Ciebie nie za często pieką uszy?? Myślę często, bo Tango spod pędzla nie daje mi spokoju 2 tygodnie miną jak z bicza trzasnął Niestety dla mnie, stety dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nie wiem, czy się uda podczas wolnego, ale plan jest taki: - oprawić obraz nad sofą - zamówić roletę do kuchni - uszyć legowisko psu i poduchy na taras - objechać okoliczne sklepy z tkaninami - powycinać szablony luster i ustalić ich wielkość - powiesić obraz w wiatrołapie nad legowiskiem Właśnie się dowiedziałam, że tapicer dziś odda mi siedziska krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Diana znalazła bardzo fajną lampę, i napaliłam się na nią na biurko do salonu, ale dziś na WW jest taka, która też by mi pasowała Która fajniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.07.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dla Ciebie ta z pomarańczowym chyba, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Tak, ale za długo się zastanawiałam i mi ją sprzątnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Czy uszy mnie pieka... hmm to juz wiem przez kogo Oprawiłas obrazy? Lampa fajniejsza srebrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Madziu, obrazy pojadą do oprawienia w czwartym tygodniu lipca Czyli nie żałować pomarańczowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Pomarańczowa ma ten błysk koloru, który bardzo lubię, ale... latami używałam lamp o takiej konstrukcji, tzw. kreślarskich i latami przeklinałam te rozciągające się, nietrzymające sprężyny. Stanowcze Nie dla lampy o takiej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Pestko, dzięki, zupełnie nie miałam o tym pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Właśnie dlatego, że to po pewnym czasie zaczyna się luzować, wolę te na sztywnym trzonku z może bardziej upierdliwą regulacją, wymagającą dwóch rąk, ale za to sztywno trzymające układ Byłaś w My Zorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Byłaś w My Zorki ? Nie byłam, ale jestem Piękne lampy, do loftowych/skandynawskich wnętrz idealne, u mnie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 On robi też na zamówienie. Taką lampę jak ta na biurko z postu 811 zrobi na pewno. Przecież ona w tym samym stylu Te od Zorki można pomalować, on sam pomaluje jak chcesz. Julianna ma od niego właśnie lampy na zamówienie. Ja wezmę 2 do kuchni i spuszczę z sufitu. Mam tam teraz malutkie zwisy, ale mnie wkurzają, bo przeszkadzają przy otwieraniu okna. Myślę o tej lampie http://showroom.decostyl.pl/index.php/Sklep-Internetowy/MyZorki-Design/750-Lampa-Industrialna-Loft-Move-on-Long-John-XL-442.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts