PusiaKssawery 13.07.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 [ATTACH=CONFIG]323948[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]323949[/ATTACH] Kurcze, niby taka "niekolorystyczna" jestem a te krzesła wyszły kapitalnie. No pięknie się prezentują. I z innej beczki [ATTACH=CONFIG]320943[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]320945[/ATTACH] Powiedz mi Kochana bardzo proszę, jak masz położone te płytki (i te "czarne" też) - chodzi mi o fugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.07.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Krzesła wyglądają super czekam teraz na fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.07.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ivy, po prostu kup i przekonaj P., że nikt jej tak dobrze tam nie zawiesi, jak On Jest świetna i w bardzo dobrej cenie coś musze takiego spróbować zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Pusia, Diana, bardzo mnie to cieszy, że chwalicie te sprintem zrobione krzesła Nie jest to szczyt moich marzeń, ale chyba na razie lepiej niż wcześniej (choć wielką miłością obdarzam chevron) Pusia, jasna płytka jest fugowana po całości. Ta płytka ma swoją fugę i nie trzeba jej robić, wystarczy wyłącznie na łączeniach, które trzeba zrobić bardzo cieniutkie, żeby były takie, jak reszta. Płytka ciemna jest właśnie tak fugowana - wyłącznie na łączeniach płytek. Sama się muszę przyglądać, gdzie te łączenia są Majster też tak chciał zrobić na dole, tę jasną, ale ja się uparłam na całość, bo musiałabym dać na wszystkich ścianach niemal białą fugę. Teraz sobie myślę, że szkoda, że nie zrobiłam tej fugi jeszcze ciemniejszej, bo najładniej ta ściana wygląda, jak jest kompletnie mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2015 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 coś musze takiego spróbować zrobić Ja tak robię Sprawdza się idealnie Zasadniczo bardzo rzadko uzgadniam zakupy do domu. Gdybym za każdym razem pytała, czy mogę, czy jest okej, czy podoba się itp., to zapewniam Cię, że byłyby u nas wyłącznie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Dla Wszystkich uściski z Bieszczadów przesyłam :hug:I aniołka bieszczadzkiego, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.07.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ja tak robię Sprawdza się idealnie Zasadniczo bardzo rzadko uzgadniam zakupy do domu. Gdybym za każdym razem pytała, czy mogę, czy jest okej, czy podoba się itp., to zapewniam Cię, że byłyby u nas wyłącznie meble ooooo to prawda, prawie żadne dodatki nie były u nas uzgadniane jakoś bardzo, reszta tez dośc bardziej moja wena bo tez by było mega pusto albo jeszcze gorzej pełno dziwnych rzeczy , jednak ta jedna lampa jest "wspólna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.07.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Dla Wszystkich uściski z Bieszczadów przesyłam :hug:I aniołka bieszczadzkiego, na szczęście [ATTACH=CONFIG]324123[/ATTACH] Dziękujemy!! Miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Pusia, jasna płytka jest fugowana po całości. Ta płytka ma swoją fugę i nie trzeba jej robić, wystarczy wyłącznie na łączeniach, które trzeba zrobić bardzo cieniutkie, żeby były takie, jak reszta. Płytka ciemna jest właśnie tak fugowana - wyłącznie na łączeniach płytek. Sama się muszę przyglądać, gdzie te łączenia są Majster też tak chciał zrobić na dole, tę jasną, ale ja się uparłam na całość, bo musiałabym dać na wszystkich ścianach niemal białą fugę. Teraz sobie myślę, że szkoda, że nie zrobiłam tej fugi jeszcze ciemniejszej, bo najładniej ta ściana wygląda, jak jest kompletnie mokra Kurcze jakaś ciemna jestem albo zamroczona, zrozumiałam, że płytki kładzione są tak jakby bez fugowania?? Nie masz jakiegoś zdjęcia zbliżenia, o które mogłabym tak ślicznie poprosić trzepiąc rzęskami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.07.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Kurcze jakaś ciemna jestem albo zamroczona, zrozumiałam, że płytki kładzione są tak jakby bez fugowania?? Nie masz jakiegoś zdjęcia zbliżenia, o które mogłabym tak ślicznie poprosić trzepiąc rzęskami??? Dobrze zrozumiałaś, prawie Fugi muszą być, ale na łączeniach płytek. Minimalne Na szybko wrzucam fotkę zrobioną zaraz po skończeniu (niedomalowane górne brzegi, proszę nie patrzeć). Na czerwono zaznaczyłam łączenie płytek i tam jest fuga. Pozostałe to fuga "własna" płytki Potrafisz dojrzeć pozostałe łączenia płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.07.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Bardzo fajne. Nic praktycznie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Bardzo fajne. Nic praktycznie nie widać No dokładnie - nic nie widać! Znaczy łączeń nie widać. Ale kafelkarz nie wyskoczył przy tym przez okno?? Przecież to robota żmudna i zegarmistrzowska niemal, żeby taki efekt uzyskać?? Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.07.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Może to lubi. Wtedy to wyzwanie i przyjemność. Ale chyba ciężko o takich fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ale chyba ciężko o takich fachowców. W ogóle ciężko o fachowców. Dlatego jak już się takiego ma, lepiej go nie spłoszyć. Do mojej wykończeniówki rodzimi fachowcy i tak podchodzą z taką "lekką nieśmiałością", a jak mu powiem, że fuga ma być niemal niewidoczna układana w sześcianik to może uciec. Mogę "buchnąć" to zdjęcie do swojego dziennika, żeby mieć na wzór jakby co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.07.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dla mnie właśnie to nie fachowiec skoro chce pieniądze dostawać ale broń boże się nie nameczyc i niczego nowego nie robić bo może jeszcze bedzie więcej umiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.07.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 moj kafelkarz nieczego się nie bał. Też mam takie płytki z fugą - tylko wieksze 60x60 i też takie pokręcone kształty. do tego w ch... krzywe. dał radę. Cegiełkę w jodełkę też chciał mi układać. brał z metra jak za złoto ale nie było z nim problemów. Oprócz tego że był pederastą i zaczepiał panów tynkarzy w dwuznaczny sposób (czasem jednoznaczny) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Oprócz tego że był pederastą i zaczepiał panów tynkarzy w dwuznaczny sposób (czasem jednoznaczny) :rotfl: No to się urechotałam na koniec dnia :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.07.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 JAki koniec dnia? Dopiero 14 :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 JAki koniec dnia? Dopiero 14 :o Na koniec dnia pracy Teraz z piwkiem, przed komputerkiem w domku... jak nowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.07.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 hahaha !! ale kafelkarz!!! wyrwał kogoś chociaż?? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts