ivy17 21.07.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Catti dzięki za opis ale u mnie musi być lodówka z tych szerokich 90tek... w normalniej 60tce się zwyczajnie ledwo co mieszczę a muszę mieć zapasy w lodówce przynajmniej na tydzień (a najlepiej to na dwa) by nie jeździć kilkanaście km do sklepu co dwa/trzy dni jak do tej pory Dlatego u mnie mimo ze mógł by być SBS wybrałam /jak kupie/ osobno lodówkę i osobno zamrażarkę po 60 cm - albo do zabudowy albo nie jak coś znajdę w dobrej cenie Bo temat jeszcze musi poczekać chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Jak będę za 10 lat robić nową kuchnię, to też zrobię szeroooooką, wygodną lodówkę. W zabudowie, coby nikomu do głowy nie przyszło niczego mi na lodówkę przyklejać Od 10 lat mam Liebherr 60 cm i to zdecydowanie za mało. Lodówka sama w sobie super i, odpukać, do dziś nic nigdy się jej nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 coby nikomu do głowy nie przyszło niczego mi na lodówkę przyklejać ) U mnie raczej nikt się nie odważy na taką profanację, bo spojrzenie mitycznej Meduzy w porównaniu z moim w takiej sytuacji to tylko pieszczota U nas osobna duża zamrażarka jest w pomieszczeniu gospodarczym, dlatego mogę sobie poszaleć - wygląd za pakowność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dlatego u mnie mimo ze mógł by być SBS wybrałam /jak kupie/ osobno lodówkę i osobno zamrażarkę po 60 cm - albo do zabudowy albo nie jak coś znajdę w dobrej cenie Bo temat jeszcze musi poczekać chwilę chlodziarke mam w zabudowie a zamrazalnik planuje kupic i wstawic do spizarki, bo niestety nie mam miejsca w zabudowie. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.07.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a tu alkohole i znowu ja się zjawiam - będę miała złą opinię :D:D ale muszę napisać że ten mały drobny lód to kolejny cud z lodówki wiadomo że woreczki w domu mam ale mnie trafia jak mam drobny lód z nich wyciągać .... brrr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.07.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Melisa też się zjawia zaraz po postach alko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 LODÓWKA Samsung pokazany przez Pusię stoi od 2 tygodni u moich przyjaciół. Ma podłączenie do wody z powodu kostkarka. Ma też fajne malutkie drzwiczki, żeby sięgając po coś podręcznego (picie w nocy) nie otwierać całej. JEST CICHUTKA – ledwie szumi i to z bliska. Specjalnie oglądałam i słuchałam, bo po wizycie w showroomie Samsunga napaliłam się jak dzika na wymianę sprzętów kuchennych na samsungowe.Nie ma jednej rzeczy, na której mi zależy, a mianowicie szuflada 0 stopni, żeby nie trzeba było wiecznie rozmrażać kociego mięsa. To jest jedyny powód, że wezmę iną lodówkę, ale też Samsunga. Mają 10 lat gwarancji na kompresor. Jeśli chodzi o pełną informację o Samsungach http://sklepsamsung.pl/agd/lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 chlodziarke mam w zabudowie a zamrazalnik planuje kupic i wstawic do spizarki, bo niestety nie mam miejsca w zabudowie. Witam Witaj Meliska :hug:Już w NO? Ja mam dodatkową lodówkę w garażu, ale raz ją włączyłam, żeby zapakować ciasta i zapomniałam o tym Klęłam, na czym świat stoi, że za mała jest ta w kuchni i nic mi się nie mieści. Za trzy dni, chowając auto w garażu, przypomniałam sobie, że stoi tam gotowa chłodziarka i czeka żeby schłodzić słodkości Wszystko przez to, że nie mam przejścia z domu do garażu, bo przecież nie przez sklerozę a tu alkohole i znowu ja się zjawiam - będę miała złą opinię :D:D ale muszę napisać że ten mały drobny lód to kolejny cud z lodówki wiadomo że woreczki w domu mam ale mnie trafia jak mam drobny lód z nich wyciągać .... brrr!! Czyli moja opinia już dawno zszargana? Też kostkom w lodówce mówię zdecydowane tak W Kauflandzie nabyłam super foremki do lodu, z których kostki same wyskakują. Świetne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a tu alkohole i znowu ja się zjawiam - będę miała złą opinię :D:D!! Melisa też się zjawia zaraz po postach alko To witam się w klubie "zszarganych", bo przybyłam do tego dziennika zapytać o płytki łazienkowe, ale natknęłam się na drinki arbuzowe i już zostałam. ....żeby nie trzeba było wiecznie rozmrażać kociego mięsa. O tak, wieczny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 U mnie raczej nikt się nie odważy na taką profanację, bo spojrzenie mitycznej Meduzy w porównaniu z moim w takiej sytuacji to tylko pieszczota U nas osobna duża zamrażarka jest w pomieszczeniu gospodarczym, dlatego mogę sobie poszaleć - wygląd za pakowność. chlodziarke mam w zabudowie a zamrazalnik planuje kupic i wstawic do spizarki, bo niestety nie mam miejsca w zabudowie. Witam ja nie mam spiżarki ani nic gdzie zmieści sie lodówka dodtakowa, garaz za maly zeby tam upychać to muszę zastsosowac lodowke osobno i chłodzierke do zabudowy bo inaczej sie nie zmieszczę a tu alkohole i znowu ja się zjawiam - będę miała złą opinię :D:D ale muszę napisać że ten mały drobny lód to kolejny cud z lodówki wiadomo że woreczki w domu mam ale mnie trafia jak mam drobny lód z nich wyciągać .... brrr!! ja kupuję takie i jest względnie ok http://image.ceneo.pl/data/products/23620909/i-jan-niezbedny-woreczki-do-lodu-kruszonego-23557.jpg?=6551a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Fajny sposób na drinki arbuzowe TU Niebawem przetestuję A tymczasem pierwsza zasłona wisi na tarasie Wykorzystałam wzorzystą prysznicową, którą, nawet nie pamiętam, skąd mam Widać, że kolejne są niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Fajny sposób na drinki arbuzowe] Kurcze.... czy to można podciągnąć pod mobbing jak mi się linki z drinkami w pracy nie otwierają???? Widać, że kolejne są niezbędne [ATTACH=CONFIG]324965[/ATTACH] Konieczne i niezbędne - jedna jest ... teges... za mało Czy one pełnią też funkcję moskitiery?? Nas w sobotę jakieś licho tak strasznie pocięło podczas grilowania, że musiałam użyć maści ze sterydem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Pusia, niestety wszystkie owady mają na taras pełen dostęp Jak widzisz ścianę mam z tujek i brak planów na odgrodzenie od przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Kurcze.... czy to można podciągnąć pod mobbing jak mi się linki z drinkami w pracy nie otwierają???? Spróbuj TU Patent jest na wersję bez dodatków, ale ja, oczywiście, mam zamiar dolać tam co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 tomkowa pokombinuje z tym kolorowanie. Na szybko coś zmalowałam, bez dopracowania fajnie wygląda szara meblościanka, pięknie się wtopiła w ścianę i zasłony Karolina a widziałaś lodówki sbs na żywo? jak dla mnie strasznie mało w nich miejsca. Też chce dużą lodówkę, zeby zakupy raz na kilka tygodni zrobić. Biorę pod uwagę tylko lodówki panoramiczne albo osobno lodówkę i osobno zamrażarke (60+60). teraz skłaniam sie ku tym multidoor ze względu na te wieeelkie półki. Do lodówki sbs wątpię żeby mi wlazł wielki pojemnik na ciasto, czy blacha z piekarnika. Mała lodówka to w moim przypadku marnowanie jedzenia. potrafię po miesiącu odkopać jogurt już dawno przeterminowany, Wylatująca na łeb śmietana to też standard raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 tomkowa pokombinuje z tym kolorowanie. Na szybko coś zmalowałam, bez dopracowania fajnie wygląda szara meblościanka, pięknie się wtopiła w ścianę i zasłony Będę wdzięczna także za niedopracowane Taka szarość jest piękna Pomalowanie drzwiczek mogłoby dać taki efekt, ale sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.07.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Tomkowa Twój taras jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) maluj po całości, uchwyciki zmienisz i będzie cudnie, klasycznie. Masz ładne te mebelki, mają potencjał. meble tylko z pomalowanymi drzwiczkami wyglądają jak z bazaru - na tej fotce. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) waniliana, dziękuję za miłe słowa, ale nigdy tarasu nie uważałam za piękny Ma swoje minusy (np. przeciągi przez brak ścianek, bliskość sąsiada za drzewkami), ale bardzo go lubię Uwielbiają go też pajączki, bo codziennie znajduję ich nowe prace tkackie I zauważyłam, że nocują na nim pobliskie koty Pies śpi w domu, więc nocą sobie po działce swobodnie spacerują A co do mebli w salonie, zgadzamy się w 100% A może te gałki, które planowałam do sypialni wykorzystać? Tylko trzeba by jedną dziurkę przy każdym zaszpachlować edit: przykręciłam na szybko Edytowane 21 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.07.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A tymczasem pierwsza zasłona wisi na tarasie Wykorzystałam wzorzystą prysznicową, którą, nawet nie pamiętam, skąd mam Widać, że kolejne są niezbędne [ATTACH=CONFIG]324965[/ATTACH] pięknie!!! bardzo elegancko i jeszcze bardziej przytulnie się zrobiło Catti dzięki za opis ale u mnie musi być lodówka z tych szerokich 90tek... w normalniej 60tce się zwyczajnie ledwo co mieszczę a muszę mieć zapasy w lodówce przynajmniej na tydzień (a najlepiej to na dwa) by nie jeździć kilkanaście km do sklepu co dwa/trzy dni jak do tej pory - o tych garnkach z rosołem to mam to samo - dlatego na początku zakochałam się w beko bo ma te szerokie półki jak żadna typowa sbs i gdyby nie jej te opinie o głośności to już bym ją brała w ciemno, bo widziałam na żywo i mi pasuje Karolina, głośność to pojęcie względne czasami pierwsza myśl i pierwszy wybór jet najlepszy, bo znaczy, że to najbardziej ci spasowało i będzie ci się podobać... no a wtedy jest szansa, że będziesz dostrzegać bardziej plusy dodatnie niż plusy ujemne tomkowa pokombinuje z tym kolorowanie. Na szybko coś zmalowałam, bez dopracowania fajnie wygląda szara meblościanka, pięknie się wtopiła w ścianę i zasłony a jak się już tak wszystko zleje, to nie zrobi się mdło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts