Tomkowa 22.07.2015 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) "Lustra" nad łóżkiem Na stan ścian nie patrzymy Rzeczywiście nad schodami powinno ich być więcej Te od Inki są śliczne, ale nie stać mnie na nowy komplet, jeżeli te z Westa miałyby wisieć nad łóżkiem Edytowane 22 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja bym je chyba dała do sypialni:-) One same nad schodami to za mało, a nie wiem czy te przecierki będą się dobrze komponować z reszta luster jak by miały być inne , pikene kryształowe jak planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Dzieci śpią (cud dwoje na raz!) więc coś takiego wykleiłam http://images52.fotosik.pl/773/d01c59fc7802b11fmed.png Edytowane 22 Lipca 2015 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mam jeszcze taki pomysł: sypialnia nie zrobi się prędko, więc dokupię kilka małych od Inki i pomieszam nad schodami Jak dojdzie do remontu na górze, to się poprzewiesza, a ja pomalutku sobie dokupię większe Hm? Ale: te na łańcuszkach muszę powiesić na gwoździkach, a planowałam nie dziurawić ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dzieci śpią więc coś takiego wykleiłam (cud dwoje na raz!) http://images52.fotosik.pl/773/d01c59fc7802b11fmed.png Czytasz w moich myślach(pisałyśmy dokładnie o tej samej porze)!! Do nabycia 5 małych i dwa średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.07.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 haha to Ty czytasz w moich Małe i średnie miedziane, akurat są w promocji, ale w takich ilościach i tak trochę to będzie kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Na szybko wersja z mniejszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.07.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 za drobniutkie te lustra nad schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie wiem czemu, ale mnie samotne trzy najbardziej pasują Nie jest naćkane, one same w sobie są ładne i jest jakoś lekko Ale najpewniej macie rację.. Mam jeszcze haczyki ze ściany telewizyjnej, więc pewnie skończy się tak, że jakiś czas same sobie powiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziewczyny, jak podoba się Wam to krzesło do biurka przy kominku? Wybarwienie to ciemny orzech, więc raczej średnio pasuje, a skóra naturalna, czarna. 450 zł za nie to dużo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziewczyny, jak podoba się Wam to krzesło do biurka przy kominku? [ATTACH=CONFIG]325086[/ATTACH] Wybarwienie to ciemny orzech, więc raczej średnio pasuje, a skóra naturalna, czarna. 450 zł za nie to dużo?? A siedział ktoś na nim?? Czy jest wygodne, bo wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Fotel jest ekstra. Tylko lepiej by pasował do biurka z drewnem w kolorze biurka, a siedzeniem i oparciem szarym. Lusterka pięknościowe W towarzystwie dużych nad schodami znakomicie obronią się powieszone w jednej linii w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mi też ten fotel bardzo się podoba Ale nie zamierzam go kupić, żeby przemalowywać i tapicerować od nowa W ciemnym brązie i z szarym materiałem nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jest jeszcze takie, jasny orzech, sztuczna skóra w kolorze kawy Byłby bardziej podobny do podłogi lub schodów Tylko nie wiem, do czego tapicerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 http://allegro.pl/stylowy-fotel-biurowy-087941-i5539228341.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.07.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 hejka, dawno mnie nie było, ale szybko nadrobiłam zaległości. Wypowiem się może na temat lodówki sbs Samsunga, ja posiadam taką: http://www.twenga.pl/samsung-rsh7unbp.html Tak, kostkarka to cudo. My tez bardzo imprezowi i dla gości oczywiście U nas będzie samsung RSH5ZLBG http://www.ceneo.pl/7689158#tab=spec Piszą o nim, że głośna kostkarka, mnie to nie przeraża, w kuchni przecież nie śpię, poza tym na opinie trzeba tez wziąć poprawkę, bo ludzie lubią sobie pomarudzić (o rekuperatorze tez czytałam, że głośny, a naszego wcale nie słyszę). Tego samsunga ma Beata (Betagi) z FM i bardzo chwali - zwłaszcza kostkarkę. Cena filtra to ok. 80-100 zł na pół roku więc też do przeżycia. Sama kostkarka nie jest głośna, "głośny" jest pogłos spadającego lodu, ale kostki spadają wtedy gdy zbiornik nie jest pełny, gdy już się naprodukuje lód, to kostki nie spadają, no i w lodówce jest funkcja ice off, można wyłączyć produkcję lodu. Prawdą jest, że np. zimą rzadko korzysta się z kostkarki i wtedy te kostki się sklejają, ale ni ejest to jakiś wielki problem tomkowa pokombinuje z tym kolorowanie. Na szybko coś zmalowałam, bez dopracowania fajnie wygląda szara meblościanka, pięknie się wtopiła w ścianę i zasłony Karolina a widziałaś lodówki sbs na żywo? jak dla mnie strasznie mało w nich miejsca. Też chce dużą lodówkę, zeby zakupy raz na kilka tygodni zrobić. Biorę pod uwagę tylko lodówki panoramiczne albo osobno lodówkę i osobno zamrażarke (60+60). teraz skłaniam sie ku tym multidoor ze względu na te wieeelkie półki. Do lodówki sbs wątpię żeby mi wlazł wielki pojemnik na ciasto, czy blacha z piekarnika. Mała lodówka to w moim przypadku marnowanie jedzenia. potrafię po miesiącu odkopać jogurt już dawno przeterminowany, Wylatująca na łeb śmietana to też standard raz w tygodniu. Ja piekę dużo ciast, blacha na ciasto, pojemniki do przewożenia ciast wchodzą spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 http://allegro.pl/stylowy-fotel-biurowy-087941-i5539228341.html Za ciemne mi się wydaje i za ciężkie I za drogie Coraz intensywniej myślę o tym jasnym orzechu i przekazaniu go w ręce tapicera Kosztuje połowę tego, co podlinkowałaś hejka, dawno mnie nie było, ale szybko nadrobiłam zaległości. Wypowiem się może na temat lodówki sbs Samsunga, ja posiadam taką: http://www.twenga.pl/samsung-rsh7unbp.html Sama kostkarka nie jest głośna, "głośny" jest pogłos spadającego lodu, ale kostki spadają wtedy gdy zbiornik nie jest pełny, gdy już się naprodukuje lód, to kostki nie spadają, no i w lodówce jest funkcja ice off, można wyłączyć produkcję lodu. Prawdą jest, że np. zimą rzadko korzysta się z kostkarki i wtedy te kostki się sklejają, ale ni ejest to jakiś wielki problem Ja piekę dużo ciast, blacha na ciasto, pojemniki do przewożenia ciast wchodzą spokojnie:) Hej bratkaf! Ciekawe, na co zdecydowała się Karolina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziewczyny, jak podoba się Wam to krzesło do biurka przy kominku? [ATTACH=CONFIG]325086[/ATTACH] Wybarwienie to ciemny orzech, więc raczej średnio pasuje, a skóra naturalna, czarna. 450 zł za nie to dużo?? Ładne krzesełko Nie wiem czemu, ale mnie samotne trzy najbardziej pasują Nie jest naćkane, one same w sobie są ładne i jest jakoś lekko Ale najpewniej macie rację.. Mam jeszcze haczyki ze ściany telewizyjnej, więc pewnie skończy się tak, że jakiś czas same sobie powiszą Aniu wieszaj, taśmy zawsze mozna odkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ładne krzesełko Aniu wieszaj, taśmy zawsze mozna odkleić Iwonka, ja się zastanawiam nad tym jaśniejszym Napisano mi, że ten jasny orzech jest zbliżony do dębu, więc może by pasowało? Są dębowe schody, dębowe stojaki lamp A tapicerkę bym wymieniła na ładną szarość? Co myślisz? Lustra zapewne niebawem powieszę, bo nie wytrzymam, żeby leżały schowane w pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Iwonka, ja się zastanawiam nad tym jaśniejszym Napisano mi, że ten jasny orzech jest zbliżony do dębu, więc może by pasowało? Są dębowe schody, dębowe stojaki lamp A tapicerkę bym wymieniła na ładną szarość? Co myślisz? Lustra zapewne niebawem powieszę, bo nie wytrzymam, żeby leżały schowane w pudle To jeśli to kolor zbliżony do dębu to chyba bardziej będzie pasował U Te krzesełka to nowe ?? Masz swojego tapicera to pewnie za niewielką kwotę wymieni Ci tapicerkę, chociaż postawiła by i zobaczyła czy bardzo konieczne a jesli tak /bo pewnie tak/ to po przemalowaniu mebli wybrała bym kolor - bo nie wiem czy szarego nie będzie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts