Tomkowa 22.07.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ivy, przekonałaś mnie Tak, to nowe krzesła. A może ta kawa, tak jak mówisz, nie będzie zła? Dostrzegłam zbliżone barwy w mapie nad pianinem Słuchajcie, szyję materac na huśtawkę i idzie mi jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ivy, przekonałaś mnie Tak, to nowe krzesła. A może ta kawa, tak jak mówisz, nie będzie zła? Dostrzegłam zbliżone barwy w mapie nad pianinem Słuchajcie, szyję materac na huśtawkę i idzie mi jak krew z nosa Postawisz, zovaczysz- może w tym kąciku sie zgra a jak nie to znasz numer do tapicera Aniu fajnie ze umiesz coś szyć, ja niestety nie ma tego talentu Zawsze tłumaczylam sobie ze w naszej rodzinie tylko jedna siostra moze miec ten dar - moja siostra jest z zawodu krawcową i umie rozne cudeńka. aktualnie szyje suknie ślubne szkda tylko ze mam do nie 350 km :bash: Bo myśle ze byśmy sie dogadały i miałam bym już piękny wystrój okien:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Iwonka, zaproś Siostrę na jakiś czas do siebie Zaplanujcie wspólnie urlop, a może i jakaś sukienka się skroi? Moje umiejętności krawieckie pozostawiają wiele do życzenia, dodatkowo maszyna świruje i dostaję szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Iwonka, zaproś Siostrę na jakiś czas do siebie Zaplanujcie wspólnie urlop, a może i jakaś sukienka się skroi? Moje umiejętności krawieckie pozostawiają wiele do życzenia, dodatkowo maszyna świruje i dostaję szału Jak przyjezdza to chce sie wyrwac od maszyny Sukienka pewni by sie skroiła ale planów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Eeee do kitu z taką robotą Pół na maszynie ledwie zipiącej, pół w ręku. Ale siedzi się wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 kobieto! tobie robota to się w rękach pali fantastyczna poducha huśtawkowa.... ale lustra....... cudne!! ja też jestem za tym, żeby je w sypialni... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=325082&d=1437559430 tylko nie tak wysoko :rolleyes: trochę niżej proszę pani skoro ściana i tak do remontu, to klej do woli a do przedpokoju kup 10 paczek heksagonalnych w Ikei i szalej..... w łazience na Houseloves wyglądają super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Catti, szalona Lustra nad łóżkiem tak wysoko, bo musiałam zakleić jednym (podpowiem, że środkowym) niewyjściowy kinkiet W przedpokoju mam duże lustro z własnoręcznie malowaną na czarno ramą Nad schody te ikeowskie mówisz? W Houseloves wszystko jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nad schody te ikeowskie mówisz? a co ci szkodzi? można z nich piękny wzór zrobić i przyklejać bardzo ciasno tak mi się dziś skojarzyło, jak wkleiłaś te heksy na twoją ścianę.... myślę, że efekt byłby zarąbisty, tym bardziej, że w jednej powierzchni odbijałyby coś ciekawego z tej drugiej ściany nie chcesz ramek... to może to! taka jedna, ciekawa, lustrzana powierzchnia a w międzyczasie.... na spokojnie.... latami.... szukać.... innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) No tak, odbijałyby miłą szarość na drugiej ścianie No, to teraz pomyśl, co miałyby odbijać Sama chciałaś Może nowe ramki ze zdjęciami, które przytargałam ostatnio z B? Takie fajne, ze spinaczami do umieszczenia zdjęć edit: wiesz, że te lustra nie są już dostępne w Ikea?? Edytowane 22 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Może nowe ramki ze zdjęciami, które przytargałam ostatnio z B? Takie fajne, ze spinaczami do umieszczenia zdjęć o nie!!! właśnie je chciałam :rolleyes: u nas już nie ma ale jak to luster nie ma???? wycoffffali?? śfffinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Tak, strasznie śfinie! Raz mi wycofali uchwyty do górnej łazienki. Tak się uparłam, że w końcu znalazłam na ebaju i są I ramki jedne też mi wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Co to za B ??? Krzesełko bierz to jasne, postaw i popatrz czy będzie pasowało tapicerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Pestko, Biedronka Na zakup krzesła nie dostałam zgody I po co ja, durna, pytałam? Kupię w tajemnicy, nigdy się nie dowie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 edit: wiesz, że te lustra nie są już dostępne w Ikea?? a widziałaś ostatni post na Jagodowym? stare kościelne okno http://2.bp.blogspot.com/-CXmkk04BiWE/VaPUbO3zCeI/AAAAAAAAIFw/qRXOzUXArWo/s640/IMG_8528.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Catti, bardzo je lubię, często widuję ten kształt na Weście i nawet myślałam na taras, bo mam tam całą ścianę pustą Ale nad schodami tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 błysnęłam To lustro okienne wspaniałe, tylko za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 błysnęłam To lustro okienne wspaniałe, tylko za ile podobno tylko za cenę szklenia Catti, bardzo je lubię, często widuję ten kształt na Weście i nawet myślałam na taras, bo mam tam całą ścianę pustą Ale nad schodami tego nie widzę pustą ścianę?? półki zrób jak u mnie będziesz miała gdzie ustawiać latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Catti, obiecałam sobie, że tej ściany nie podziurawię Była na nowo tynkowana podczas remontu po wymianie okien na drzwi na taras;) Półki się nie sprawdzą, bo będą wiecznie brudne. Czy u Was też tak koszmarnie się kurzy?? Ja nie wiem, jak funkcjonują ci, którzy na tarasach mają obrusy, naczynia, zasłony .. Jak patrzę na wiele inspiracji, które podziwiam, to odpadają właśnie z tego powodu: za chwilę wszystko u mnie będzie pokryte grubą warstwą kurzu Trzeba by wycierać dwa razy dziennie, codziennie Ja kiedyś marzyłam o takim lustrze, nad sofę Nawet miałam plan, że sama sobie takie zrobię Na szczęście, ze swym talentem, pojawiła się szocik Skoro tych sześciokątnych nie ma w I, to może kwadratowe powiesić rogami do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.07.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 O matko!!! jak Ty to robisz, żebym ja miała takiego kopa i wszystko w mgnieniu oka robiła. Czytam i raz za razem szczena mi opada, już huśtawka - dla mnie też zrób poduchy na krzesła, już lustra - jak na moje oko idealne do sypialni, tysiąc inspiracji - bardzo spodobał mi się wzór z luster ikeowskich.Pomysł malowania mebli odważny, ale patrząc na to co już zrobiłaś to zapewne i z tym sobie poradzisz.A kiedy będą fotele, już nie mogę się doczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Aga, jutro jadę wybierać tkaninę na fotel! Z szyciem dramat, bo maszynę chyba wyrzucę przez okno. A chcę jeszcze uszyć dwie poduchy z materiału, który został z krzeseł. No i kalinę muszę posadzić Jak ja je mogłam przeoczyć?? Dopiero na południu kraju dostrzegłam ich czar. Tam już im czerwienieją owoce A ponieważ kwiaty kojarzą mi się z moimi ukochanymi hortensjami, muszę ją mieć!! Pestka i Gosiek33 już mnie ukierunkowały A ponieważ przywiozłam sobie z podróży duży wieniec, to rozpoczęłam kolekcję gadżetów, które w nim umieszczę dla każdej z czterech pór roku I owoce kaliny są mi niezbędnie niezbędne Edytowane 22 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts