Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest jeszcze takie, jasny orzech, sztuczna skóra w kolorze kawy ;)

[ATTACH=CONFIG]325097[/ATTACH]

Byłby bardziej podobny do podłogi lub schodów :D Tylko nie wiem, do czego tapicerka :lol2:

Widzę że większość głosów za tym jasnym a mnie wydaje się mdły i nie podoba mi się w tych kolorach :rolleyes: Ja bym wybrała ciemniejszy

Chodzi o te czerwone co jak pękają mają w środku żółte pesteczki??

A nie mogą być owoce irgi??

Pusiu, mi chodzi o cały krzew kaliny :) Jest przepiękna jak kwitnie, a potem jak owocuje :)

Aniu fotel jasny...

myślisz, że na taśmę zamontowałabym ten zegar co zamówiłam czy będzie za ciężki?

Na pewno nie będzie za ciężki. Spokojnie go zamontujesz na taśmie lub haczyku przyklejanym na taśmie. Haczyk wytrzymuje obciążenie do 2,2 kg. Ja mam zamiar na nim powiesić te lustra sześciokątne. Już je ważyłam: 1,3 kg :p Wytrzyma! :D

Co do krzesła, to negocjuję cenę ;)

Widzę że większość głosów za tym jasnym a mnie wydaje się mdły i nie podoba mi się w tych kolorach :rolleyes: Ja bym wybrała ciemniejszy

Cały czas się zastanawiam które :) Jaśniejsze jest tańsze i trochę rozjaśni ten biurowy ciemny zakątek ;) Ciemniejsze jest piękne, ale martwię się o ten orzech, który może być od czapy ;) A może właśnie tak ma być: postawić tam krzesło zupełnie od czapy :D

Aniu jakbyś jeszcze napisała, którą taśmę masz ( wiem, ze jest w wątku ale nie wiem dokładnie gdzie;) w pralni mieliśmy powieszony wieszaczek na ręcznik na taśmę i niestety się odkleja ale może nie przygotowałam dobrze podłoża lub do płytek się nie nadaje?

Aniu mam plakat z ikea cele podróży (50x70) i nie wiem jaką ramkę wybrać - w małym korytarzu mam ramki z LM ale nie są ładne wyglądają jak pomazane...

Pusiu i jak Ci rośnie? W pełnym słońcu wytrzyma? Masz fotki? ;)

Moja ma 15 lat.

Rośnie w pełnym słońcu, przy studni, w towarzystwie iglaków.

W zasadzie nic z nią nie robię, jest kompletnie niewymagająca, jedynie wiosną, gdy już widać pączki kwiatowe robię jej oprysk Decisem - przeciwko takim czarnym żuczkom. Jeśli jej nie spryskam, żuczki zjadają pąki i kwiatu jest mało. Po oprysku kwitnie bardzo obficie a pompony nie mieszczą się w dłoni. W pełnym kwitnieniu jest cała biała.

Poszukam zdjęcia.

Aniu jakbyś jeszcze napisała, którą taśmę masz ( wiem, ze jest w wątku ale nie wiem dokładnie gdzie;) w pralni mieliśmy powieszony wieszaczek na ręcznik na taśmę i niestety się odkleja ale może nie przygotowałam dobrze podłoża lub do płytek się nie nadaje?

Aniu mam plakat z ikea cele podróży (50x70) i nie wiem jaką ramkę wybrać - w małym korytarzu mam ramki z LM ale nie są ładne wyglądają jak pomazane...

Ola, ja użyłam taśm Command z udźwigiem do 5,4 kg, a do najcięższego obrazka z parą na rowerze do 7 kg. To i tak ogromny zapas, bo żaden z obrazków nie waży więcej niż 2 kg. Ten wieszaczek miałaś na taśmie Command? U mnie wszystko się trzyma znakomicie. Ostatni nad legowiskiem też jest na haczyku Command :)

Bardzo fajny ten plakat i wybrałabym do niego ramkę Stromby 50x70. Jest cieniutka, aluminiowa i ma szkło, a nie pleksi :)

Ola, ja użyłam taśm Command z udźwigiem do 5,4 kg, a do najcięższego obrazka z parą na rowerze do 7 kg. To i tak ogromny zapas, bo żaden z obrazków nie waży więcej niż 2 kg. Ten wieszaczek miałaś na taśmie Command? U mnie wszystko się trzyma znakomicie. Ostatni nad legowiskiem też jest na haczyku Command :)

Bardzo fajny ten plakat i wybrałabym do niego ramkę Stromby 50x70. Jest cieniutka, aluminiowa i ma szkło, a nie pleksi :)

Dziękuję:) musiałabym sprawdzić jaką taśmę mamy bo mąż kupował, przyjdzie zegar to najwyżej będę się radzić:) dziękuję za polecenie ramki:)

Ania, bardzo proszę o zaprezentowanie (najlepiej bezpośrednio u mnie ;) ) tego magicznego środka do fug, o którym piszesz, bom żywo tematem zainteresowana :D (gdzie kupić i za ile też)

z góry dziękuję :)

twoja inspiracja tarasowa jak zwykle przepiękna.... same półki świetne.... no i super ich rozmieszczenie :)

a co do nowego fotela przy biurku.... narzuć na stary swoją nową owczą skórę i ....... masz nowy fotel :lol2:

Edytowane przez Catti

Ania, bardzo proszę o zaprezentowanie (najlepiej bezpośrednio u mnie ;) ) tego magicznego środka do fug, o którym piszesz, bom żywo tematem zainteresowana :D (gdzie kupić i za ile też)

z góry dziękuję :)

twoja inspiracja tarasowa jak zwykle przepiękna.... same półki świetne.... no i super ich rozmieszczenie :)

a co do nowego fotela przy biurku.... narzuć na stary swoją nową owczą skórę i ....... masz nowy fotel :lol2:

Ja już zaczęłam oblekać go tkaniną, którą kupiłam na uszak, i z której uszyłam materac na huśtawkę :lol2:

Skóry owczej nie dam pod ten uparty tyłek :rotfl:

Ze środkiem czyszczącym już lecę!

Fotel ciemniejszy, taki bardziej ''szlachetny'' o ile tak można powiedzieć o meblu :) Nie chcesz poszukać jeszcze jakiś innych foteli? Może za jakiś czas trafi się taki idealny kolorystycznie i z idealną tapicerką:)

O właśnie, taki jest ten ciemniejszy :) No, to chyba poczekam ;)

no właśnie tez jestem zachwycona tymi przedmiotami...myślałam o takich pudełkach http://agnethahome.pl/pl/p/White-Cube/141 ale czy wziąć średnie i duże czy może wysokie? a może całkiem inne? przepraszam Aniu, ze u Ciebie pytam...zamiast kupic okap to jak zwykle dodatki:)

a może

http://agnethahome.pl/pl/p/Pudelko-S.BOX-/109

Edytowane przez olalee