Tomkowa 23.07.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ola, nie mogłaś znaleźć lepszego miejsca na pisanie o dodatkach, bo ja jestem ich kompletną maniaczką Mogłabym zagracić się po uszy i nadal będę poszukiwać kolejnych Pudełka podobają mi się wszystkie Jaki masz na nie plan? Gdzie by miały stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dowiedz się może można zamówić wybrany kształt ?? Tak jest! Już piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 to tak jak ja co chwilę coś nowego wyszukuję...a, że często później leżą gdzieś na dnie szafy to nieważne;) chyba nie mam jeszcze planu, może na komodzie koło lustra, może szafka pod tv a może masz pomysł? myślałam też o drewnianej ławeczce, stołku zamiast tego mojego okrągłego stoilka z boku kanapy i na tych ławeczkach? a może wreszcie zrobię sobie kacik biurowy w wolnym pokoju i tam postawić pudełka? choć mąż absolutnie nie każe mi zajać się wolnym pokojem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 mam chyba z 4 pledy a już chcę kupić następny...to już pod chorobę podchodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.07.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 mam chyba z 4 pledy a już chcę kupić następny...to już pod chorobę podchodzi;) Czy ktoś użył słowa "PLEDY"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 mam chyba z 4 pledy a już chcę kupić następny...to już pod chorobę podchodzi;) O, to jestem lepsza mam 5 i dwa koce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.07.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Czy ktoś użył słowa "PLEDY"?? Kurcze wysłało mi się zanim dopisałam do końca Też uwielbiam pledy. One są takie cudownie "śliskie", świetnie się piorą i kudły się ich nie czepiają. A ten co prezentuje Ania jest jeszcze MÓJ kolorystycznie: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=325082&d=1437559430 Swoją drogą, to jest świetne, że prezentując kompletnie odmienne upodobania jeśli chodzi o wystrój domu, możemy i tak wypatrzeć coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.07.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 jesssu ale cudne cudności na tej stronie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 O, to jestem lepsza mam 5 i dwa koce a ja cąly czas poszukuję narzuty nałóżko i co znajdę to cholera jakas droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 No to trzeci koc przywiozłam dziś z TK, pudełko na wspomnienia i sztuczny kaktusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Miłego dnia Wam życzę i kawkę z lodami podaję. Na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.07.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Miłego dnia Wam życzę i kawkę z lodami podaję. Na tarasie genialnie to wymyśliłaś!! gałęęęęęęzieeeeeeeeee!!!! no rewelka! ale chyba dałabym gałęzie do gałęzi w róg a tą wzorzystą... gdzieś na bok fantastyczny pomysł.... lepiej być nie mogło... zdolniacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Catti, ta wzorzysta jest tam tymczasem, dopóki nie dokupię trzeciej z gałęziami Z wzorzystej obrus uszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.07.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 A ja w zachwycie nad tarasem wzorzystej nie zauważyłam.... im bliżej urlopu tym gorzej ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Aniu super wyszło , bieeeereeee kawę i wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Jestem pod wrażeniem:) A jeśli chodzi o dodatki : byłam wczoraj po farbę ceramiczną w pewnym studio aranzacji wnętrz i przepadłam : tkaniny i tapety Eijffinger Gdyby mnie było stać uszyłabym z tego tonę poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.07.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Super pomysł z tymi gałęziami:) Gdybym ja chociaż lubiła szyć:/ a ja na widok igły i nitki mało pawia nie puszczę. Wstyd się przyznać, ale jak mi odpadnie guzik, to albo tego ubrania już nie założę, albo mąż przyszyje lub mama:) no jednym słowem nienawidzę szyć, ale podziwiam innych za ten talent i przede wszystkim chęci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 (edytowane) Oj, ale się cieszę, że się Wam podoba A tak wyglądają lustra na rzepach (sprzęt fotograficzny do bani) Edytowane 24 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Wobec takich okoliczności zmieniam termin: alkohol będzie podawany we czwartek i w piątek Zostawiam drinka http://assets.kraftfoods.com/recipe_images/Mojito-Lemon-Lime-Cocktail44795.jpg i coś na zakąskę http://natashaskitchen.com/wp-content/uploads/2012/04/Caprese-Salad-Skewers-5-547x365.jpg Aniu podawałaś chyba kiedyś przepis na arbuzowe drinki-co tam było bo nie pamiętam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Iwonka, z nieba mi spadasz z tymi napojami!! Drink arbuzowy był na dwa sposoby: zamrażasz arbuza pokrojonego w kostkę. Ja układam na formie do pizzy wyłożonej papierem do pieczenia Potem te kostki wrzucasz w dużej ilości do szklanki i zalewasz wódką (pysznie smakuje z żurawinówką) i trochę wody mineralnej, trochę soku z cytryny/limonki, listek mięty lub bazylii Jeżeli wódka jest zwykła, trzeba trochę posłodzić cukrem lub sokiem Drugi sposób był z linku, w którym pokazano genialny sposób na miksowany drink W pełnym arbuzie należy wyciąć dziurę taką, aby zmieściła się jedna łopatka od miksera. W otwór należy włożyć końcówkę miksera i kręcić Plastikową szklankę należy przeciąć na pół wzdłuż ścianki i włożyć w otwór, aby powstał lejek. Przelewamy do szklanek i uzupełniamy wódeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts