Inka87 26.07.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Sama planuje latarenki ze świecami na tarasie. Ja myślę o stojących ale u Ciebie fajnie wyglądałoby na ścianie ścianie t ak jak na inspiracji która wcześniej pokazywałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Dokładnie taka kolorystyka ma być w naszej sypialni - jedna ściana navy blue lub blue jeans a reszta biała Dziś 26.07 więc nie może być inaczej Ania przynosi do Ani imieninowe życzenia i .... piwo z helem https://www.youtube.com/watch?v=-hyHxIR7GAY&feature=youtu.be :rotfl: Szkoda, że nie mam go na dzisiejszy wieczór :rotfl: Wszystkiego najlepszego Aniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.07.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Przyłączam się do życzeń Ja też Ania ale imienin nie obchodzę ;)Pozdrowienia spod Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.07.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 cieszę się, że pomysł na kulki ci się spodobał wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom http://e-kartki.net.pl/kartki/42/2/d/2328.jpg mam wrażenie, że połowa forum to Anie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Przyłączam się do życzeń Ja też Ania ale imienin nie obchodzę ;)Pozdrowienia spod Casto Aniu, ale to wcale nie przeszkadza, aby życzyć Ci wszelkiej pomyślności Wszystkiego najlepszego cieszę się, że pomysł na kulki ci się spodobał wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom mam wrażenie, że połowa forum to Anie Catti, bardzo Ci dziękuję za tyle inspiracji i życzenia:hug: Przyłączam się do życzeń dla wszystkich forumowych Anulek, Haneczek i Grażynek http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Catti, a Ty kiedy świętujesz imieniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.07.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Catti, bardzo Ci dziękuję za tyle inspiracji i życzenia:hug: Catti, a Ty kiedy świętujesz imieniny? ja jestem z Kasiek listopadowych na drugie mam Anna ... moja babcia była Anna , moja mama jest Anna i moja córka też Anna ale prawdę powiedziawszy u nas nie ma tradycji świętowania imienin... obchodzimy urodziny ale już rodzina mojego małża była tylko imieninowa... po wielu latach się przyzwyczaili, że wpadałam z życzeniami dwa razy w roku, a małża przerobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 No, to jesteś w 80% Anna (50 jest Twoje, pozostałe od rodzinnych Ań) My lubimy świętować, więc i urodziny, i imieniny Ale urodziny chyba bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 No to przyznam się że też jestem Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ANEK ci u nas dostatek Też mam jedno imię z tej serii, prawie jak Catti w 99%. Wszystkim Ankom, tym w całości i tym w połowie NAJCIEPLEJSZE ŻYCZENIA i malwy z mojego ogrodu. Kolory możecie wybierać Róże (też z mojego ogródka) są dla Gospodyni wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ja jestem z Kasiek listopadowych na drugie mam Anna ... moja babcia była Anna , moja mama jest Anna i moja córka też Anna ale prawdę powiedziawszy u nas nie ma tradycji świętowania imienin... obchodzimy urodziny ale już rodzina mojego małża była tylko imieninowa... po wielu latach się przyzwyczaili, że wpadałam z życzeniami dwa razy w roku, a małża przerobiłam Catti, to podobnie jak u mnie :rotfl: Ja jestem Hanna Katarzyna, a moja córka Katarzyna Anna i imieniny świętujemy w listopadzie. (św. Katarzyna Aleksandryjska to nasza patronka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) No to przyznam się że też jestem Ania Aniu, tak coś czułam, żeś Ty też Ania Życzę Ci zdrowia, pomyślnego wybudowania domu i szczęśliwego w nim życia Róże (też z mojego ogródka) są dla Gospodyni wątku Kasiu, pięknie dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cieszę się, że latarenki pięknieją w Twoich oczach, bo pamiętam, że wybrałaś cudne Róże przepiękne i kocham je bardzo mocno Mam więc dla wszystkich Gości drink różany Pomyślności!! Edytowane 26 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Dziękuję pięknie!! Mam jeszcze inny pomysł na tę ścianę, osadzony na koncepcji Catti Uwielbiam bardzo duże latarenki Na taras nie będą dobre? Już się trochę przyzwyczaiłam do ich. Na taras też będą dobre. Teraz muszę kupić właściwej wielkości świece, bo te, które z nimi przyjechały nadają się tylko do tej najmniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Wszystkiego najlepszego ,i samych pomyślnych wiatrów na drodze do upiększania domu i nie tylko. Podglądam systematycznie i podziwiam tempo i piękno zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Bejaro, jak miło, że zaglądasz Dziękuję za życzenia! http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.07.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Proszę się częstować Wznoszę toast za Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.07.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Już się trochę przyzwyczaiłam do ich. Na taras też będą dobre. Teraz muszę kupić właściwej wielkości świece, bo te, które z nimi przyjechały nadają się tylko do tej najmniejszej. Kasiu a jakie latarenki kupiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Takie Na allegro są pojedyncze i w kompletach. Fuksem pocisnęłam sprzedawcę o cenę, bo nie zauważyłam, że ma komplety, a pojedynczo wychodzi drożej. Opuścił cenę jeszcze o 49 zł w stosunku do ceny kompletu http://allegro.pl/latarnia-latarenka-lampion-101-78-58cm-3w1-i5437475075.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.07.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Straszny "wysyp" Anek Ode mnie tez dla wszystkich imienniczek NAJLEPSZEGO Pesteczko Kochana dzięki za te cudne malwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.07.2015 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Takie [ATTACH=CONFIG]325577[/ATTACH] Na allegro są pojedyncze i w kompletach. Fuksem pocisnęłam sprzedawcę o cenę, bo nie zauważyłam, że ma komplety, a pojedynczo wychodzi drożej. Opuścił cenę jeszcze o 49 zł w stosunku do ceny kompletu http://allegro.pl/latarnia-latarenka-lampion-101-78-58cm-3w1-i5437475075.html Ależ piękne są te latarnie 101 cm wysokości najwyższej robi wrażenie Ale są śliczne, majestatyczne, a jednocześnie delikatne i pełne uroku. Pestko, to był świetny zakup Z moich najwyższa ma 75 cm i jak kupiłam, to wydawała mi się wielka Teraz, gdy stoją już długo, wydają mi się za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.07.2015 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 No i koncepcja malowania mebli salonowych padła Durna jestem, bo pochwaliłam się gościom tym zamysłem i zdecydowana większość, zamiast przytaknąć, czego oczekiwałam, zaczęła kręcić głowami Że "takie ładne i porządne są", że "to już nie będzie ta klasa" itd. Mojego przekonali, bo zapytał, czy nie możemy poczekać z tym do następnego urlopu. Czyli klapa.. Z tego wszystkiego za karę ma wypakować wszystkie książki, żeby można było rozsunąć te meble, że nie wyglądały jak meblościanka Poprzykręcałam też gałki biało-czarne w części biurowej, wyglądają bardzo ładnie Dziś akcja huśtawka syna i dekoracja ściany na tarasie. W nosie z tymi meblami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts