PusiaKssawery 29.07.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Kapitalnie te światełka wyglądają A u nas pomału szykują się "pochodnie Leśniczego" na sierpniową imprezę. Jak dotąd nie znam nikogo, na kim nie zrobiłyby wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Pusia, co to takiego "pochodnie Leśniczego"? Znam tylko takie zwyczajne, przy których zawsze umierałam ze strachu, gdy dzieciaki urządzały pokazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 29.07.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Tomkowa Twoje lustro znowu się pojawiło, ale 8:10 już było wyprzedane. Musi być na nie duże polowanie. Chyba, że to Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.07.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Pusia, co to takiego "pochodnie Leśniczego"? Zdjęcia pokażę po naszej imprezie, to pomysł naszego zaprzyjaźnionego Leśniczego z Mrzeżyna, do którego na wczasy jeździliśmy.. Bele drewna nacina się w odpowiedni sposób i podpala od góry a pochodnie zaczynają się palić od spodu samymi krawędziami. Pali się to kilka godzin i w nocy daje niesamowity efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Tomkowa Twoje lustro znowu się pojawiło, ale 8:10 już było wyprzedane. Musi być na nie duże polowanie. Chyba, że to Ty ? Niestety nie ja Ale dziś już było trochę droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Zdjęcia pokażę po naszej imprezie, to pomysł naszego zaprzyjaźnionego Leśniczego z Mrzeżyna, do którego na wczasy jeździliśmy.. Bele drewna nacina się w odpowiedni sposób i podpala od góry a pochodnie zaczynają się palić od spodu samymi krawędziami. Pali się to kilka godzin i w nocy daje niesamowity efekt. Brzmi czarodziejsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.07.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Brzmi czarodziejsko I tak wygląda Ja chyba w ogóle mam w sobie mnóstwo pierwotnych instynktów bo uwielbiam ognisko, iskry itp. Upaja mnie ten widok. A na nasz sierpień liczę, ze zacznie się już deszcz Perseid, jako dodatkowa atrakcja dla gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Zakochałam się w produktach O'verlays bez pamięci Zobaczcie co można zrobić z lusterek Lots, które są jeszcze w I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.07.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 lampki są świetne! mam takie również w moich inspiracjach Pochodnie musza byc meeega! nie moge się doczekać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.07.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Pochodnie musza byc meeega! nie moge się doczekać zdjęć Wygrzebane, zeszłoroczne zdjęcia wsadziłam u siebie, żeby u Ani nie zaśmiecać, bo jeszcze mnie pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Wygrzebane, zeszłoroczne zdjęcia wsadziłam u siebie, żeby u Ani nie zaśmiecać, bo jeszcze mnie pogoni Jaaa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Posadziłam dziś lawendę!! 9 sztuk z Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.07.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Posadziłam dziś lawendę!! 9 sztuk z Lidla Anka,pendolino przy Tobie to zepsuta lokomotywa:lol2: Rozumiem ,że inspiracją były zdjęcia na wątku Ane3ka1?Ja dopiero mam zamiar uzupełniać wiedzę o uprawie lawendy a u Ciebie już rośnie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) bionda, dziś przypadkiem zajechałam do sklepu, a bywam tam bardzo rzadko A lawenda chodzi za mną dłużej niż kalina Potem zobaczyłam lawendę w paprotkowym wątku Ani I oniemiałam, że może być tak pięknie I wiadomość z ostatniej chwili: może ciocia z Ameryki przyśle mi te panele Overlays Na Malmy i lustra A że statek płynie wolno, to trochę muszę poczekać Edytowane 29 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 U nas jutro o 8 rano otwierają nowego Lidla. Jadę zapolować. Mam nadzieję, że nie będzie tłoku. W końcu to dzień powszedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 bionda, dziś przypadkiem zajechałam do sklepu, a bywam tam bardzo rzadko A lawenda chodzi za mną dłużej niż kalina Potem zobaczyłam lawendę w paprotkowym wątku Ani I oniemiałam, że może być tak pięknie I wiadomość z ostatniej chwili: może ciocia z Ameryki przyśle mi te panele Overlays Na Malmy i lustra A że statek płynie wolno, to trochę muszę poczekać Aniu widziałam ta lawende ale nie zobaczyłam co to , ma jakąś "metkę" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Lawendy to może stąd lepiej kupować http://www.plantacjalawendy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 29.07.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 U nas jutro o 8 rano otwierają nowego Lidla. Jadę zapolować. Mam nadzieję, że nie będzie tłoku. W końcu to dzień powszedni Jasssnnneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 U nas jutro o 8 rano otwierają nowego Lidla. Jadę zapolować. Mam nadzieję, że nie będzie tłoku. W końcu to dzień powszedni Aniu widziałam ta lawende ale nie zobaczyłam co to , ma jakąś "metkę" ?? W tym, co ja byłam, stała tuż za wejściem, w trójpakach kartonowych. Kartoniki opisane "Lavenda angustifolia" Sadzonki bardzo ładne, trzy za 12,99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) testujcie te sadzonki chciałam lawendą obsadzić płot od strony drogi. W mysl starodawnych wierzeń, że lawenda odstrasza złe duchy i moce. metrów do obsadzenia troszkę będzie Edytowane 29 Lipca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts