AnikoPL 17.06.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 taa i zdjeli go razem z tynkiem, albo sciana ja widzialam reklame tasm na regaly i tez sie trzymalo az sobie pod nosem zamruczalam : ciekawe czy to sie trzyma tak jak w reklamie... na to moj mi odp: a czemu nie? Mam tym swoją galerię ponaklejana. Ze względu na to że wynajmujemy nie chciałam płacić przy przeprowadzce kary za zniszczenie ściany a galerię chciałam mieć. Najpierw przykleilam ramki na zwykłą taśmę dwustronna (mąż przyszedł i popukal się w głowę ) zaczęły odpadają z farbą po jakimś czasie. Kupiliśmy w obi czy castoramie te haczyki i trzymały się świetnie. Zdjelam już do przeprowadzki i nie ma śladu dużego po tym ze były więc mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Pusia, w takim razie realizację z czarnymi widziałam Arbuzowy drink jest pyszny Kroję w kostkę arbusa (usuwam maksimum pestek), układam na płaskim naczyniu (ja akurat na formie do pieczenia pizzy) wyłożonym papierem do pieczenia i wkładam do zamrażarki. Wersja bezalkoholowa to woda mineralna lekko gazowana, sok z limonki lub cytryny, mięta i kostki arbuzowe. W wersji dla dorosłych można dolać np. wódki Rzeczywiście wyglądają pięknie i dobrze smakują. Zmrożony arbuz świetnie chłodzi napój i dodaje mu świeżego aromatu, szybko też się rozmraża i jest super przekąską Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.06.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Diana, a do połaciowych jest jakiś specjalny mechanizm? Szczerze mówiąc nie wiem, ale myślę że tak, by się ta roleta trzymała okna więc jakieś szyny lub zaczepy do tych patyczków, pojęcia nie mam bo sie nie orientowałam. A Twoje łazienki są przepiękne, naprawdę niesamowite, a taki napój to bym wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Mam tym swoją galerię ponaklejana. Ze względu na to że wynajmujemy nie chciałam płacić przy przeprowadzce kary za zniszczenie ściany a galerię chciałam mieć. Najpierw przykleilam ramki na zwykłą taśmę dwustronna (mąż przyszedł i popukal się w głowę ) zaczęły odpadają z farbą po jakimś czasie. Kupiliśmy w obi czy castoramie te haczyki i trzymały się świetnie. Zdjelam już do przeprowadzki i nie ma śladu dużego po tym ze były więc mogę polecić Pamiętasz jak to się dokładnie nazywało? Dziś jadę do LM obejrzeć taśmy Command Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 W takim razie realizację z czarnymi widziałam W takim razie ja też (patrz, jeszcze nie wypiłam a już mi na oczy padło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Szczerze mówiąc nie wiem, ale myślę że tak, by się ta roleta trzymała okna więc jakieś szyny lub zaczepy do tych patyczków, pojęcia nie mam bo sie nie orientowałam. A Twoje łazienki są przepiękne, naprawdę niesamowite, a taki napój to bym wypiła Dianka, muszę zgłębić temat rolet, ale nie spieszę się, bo remont sypialni nie wiem kiedy Łazienki dziękują Napój jest pyszny, więc proszę bardzo się częstować, dziś na arbuzowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Taśmy są fajne i tańsze (chyba nawet dużo tańsze), pierwsze kilka ramek też mini przykleilam ale potem jak chciałam wymienić w nich zdjęcia to był kłopot bo po odklejeniu trzeba było brać nowa taśmę (z moim zamiłowaniem do zmian wydawanym na nie fortunę)Popatrzcie i dam znać, może mam opakowanie jeszcze, ale to wyglądało tak ze poszłam do sklepu, spytałem czy jest coś takiego, sprzedawca zaprowadził mnie do półki i wzięłam kilka, nie zwracałem uwagi na firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.06.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 piękne metamorfozy wnętrz !! ( dołączam się do pytania o drinka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 http://cdn19.udim.smcloud.net/t/files/t/ed/42/81/ed428195b33a0854_45380.jpg No masz, ta sama firma tylko że za cenę taśmy która przyjęliśmy 20 obrazków (ja kleilam 3 rogi około 2cm kawalkami - by mieć pewność że nie odpadna) kupisz 2 haczyki. Jak nie masz zamiaru wyjmować zdjęć to lepiej kupić taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 piękne metamorfozy wnętrz !! ( dołączam się do pytania o drinka ) Za miłe słowo dziękuję Przygotowanie drinka bajecznie łatwe (kilka postów wcześniej), tylko trochę trzeba popracować przed zamrożeniem arbuza. U mnie trzy tace w szufladzie zamrożone http://cdn19.udim.smcloud.net/t/files/t/ed/42/81/ed428195b33a0854_45380.jpg No masz, ta sama firma tylko że za cenę taśmy która przyjęliśmy 20 obrazków (ja kleilam 3 rogi około 2cm kawalkami - by mieć pewność że nie odpadna) kupisz 2 haczyki. Jak nie masz zamiaru wyjmować zdjęć to lepiej kupić taśmę Kupię w takim razie i taśmę i haczyki Na taśmie pójdą obrazy, a na haczykach ramki z wymienną treścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jest wątek!! Tomcia salon jest mega!!! łazienki to wiesz poproszę o drinka arbuzowego bez zieleniny i rozgoszczę się co do wieszania obrazków - Iwonka a nie myślałaś o linkach z sufitu? wg mnie bomba można dać niewidoczne żyłki, albo fajne jakieś ozdobne tasiemki http://bi.gazeta.pl/im/35/03/bc/z12321589Q,-B-Najzwyklejsze-obrazki-albo-pamiatkowe-zdjecia-moga.jpg http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57581,12321823,Aranzacje_wnetrz__wieszamy_obrazki.html http://www.expozycja.com/files/objects/177/18/71930d.jpg http://www.expozycja.com/Oferta/Akcesoria_Muzealne/177-Prowadnica_Expo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jest wątek!! Tomcia salon jest mega!!! łazienki to wiesz poproszę o drinka arbuzowego bez zieleniny i rozgoszczę się Łukaszolina, jesteś!! :hug:Mówisz, że może być? Cieszę się bardzo Rozgość się i popijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Takie linki są ładne jak jest tylko jeden rząd obrazów. Przy kilku poziomach zrobi się brzydki liniowy chaos - moim zdaniem przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomcia no jakby mnie mogło TU zabraknąć pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszny drineczek zagryzam go nektarynką Aniko zgadzam się dlatego pisałam to dla Ivi bo ona nad spocznikiem może powiesić w jednym rzędzie - ma tam ogrzewanie i wiercić nie chce, to może wywiercić w suficie a jak da się przezroczyste żyłki to prawie nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Boże broń - żadnym abstynentem nie jestem, tylko ... w pracy się nie da .... :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 :rotfl::lol2: Nie ma się co śmiać. Nie chciałam, żeby sobie Tomkowa o mnie źle pomyślała Wystarczy przypał z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dziewczyny, wrzucam ponownie ostatnie ułożenie obrazków, bo dziś zamierzam sfinalizować sprawę Rzućcie proszę trzeźwym okiem, czy tak to może być. Zapas taśmy do przyklejania kupię, jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nie ma się co śmiać. Nie chciałam, żeby sobie Tomkowa o mnie źle pomyślała Tomkowa o nikim nie myśli źle O niemogących pić myśli ze współczuciem http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Trzeźwo patrząc na te obrazki - fajnie to wygląda. Podobnie będę chciała u siebie zrobić korytarz, tylko zamiast obrazków zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 może też kupię taką taśmę na próbę/czy haczyka. sprawdzę czy sie do mojego wapna będzie trzymać u mnie jest wesoło - mamy dom z ceramicznych pustaków - ani w to gwoździa wbić, wiercić też trzeba ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts