Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

taa i zdjeli go razem z tynkiem, albo sciana :D

ja widzialam reklame tasm na regaly i tez sie trzymalo :D az sobie pod nosem zamruczalam : ciekawe czy to sie trzyma tak jak w reklamie... na to moj mi odp: a czemu nie?

Mam tym swoją galerię ponaklejana. Ze względu na to że wynajmujemy nie chciałam płacić przy przeprowadzce kary za zniszczenie ściany a galerię chciałam mieć.

Najpierw przykleilam ramki na zwykłą taśmę dwustronna (mąż przyszedł i popukal się w głowę ;) ) zaczęły odpadają z farbą po jakimś czasie. Kupiliśmy w obi czy castoramie te haczyki i trzymały się świetnie. Zdjelam już do przeprowadzki i nie ma śladu dużego po tym ze były więc mogę polecić :)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pusia, w takim razie realizację z czarnymi widziałam :lol2:

Arbuzowy drink jest pyszny :) Kroję w kostkę arbusa (usuwam maksimum pestek), układam na płaskim naczyniu (ja akurat na formie do pieczenia pizzy) wyłożonym papierem do pieczenia i wkładam do zamrażarki. Wersja bezalkoholowa to woda mineralna lekko gazowana, sok z limonki lub cytryny, mięta i kostki arbuzowe. W wersji dla dorosłych można dolać np. wódki :) Rzeczywiście wyglądają pięknie i dobrze smakują. Zmrożony arbuz świetnie chłodzi napój i dodaje mu świeżego aromatu, szybko też się rozmraża i jest super przekąską :D

Edytowane przez Tomkowa

Diana, a do połaciowych jest jakiś specjalny mechanizm?

Szczerze mówiąc nie wiem, ale myślę że tak, by się ta roleta trzymała okna więc jakieś szyny lub zaczepy do tych patyczków, pojęcia nie mam bo sie nie orientowałam.

A Twoje łazienki są przepiękne, naprawdę niesamowite, a taki napój to bym wypiła

Mam tym swoją galerię ponaklejana. Ze względu na to że wynajmujemy nie chciałam płacić przy przeprowadzce kary za zniszczenie ściany a galerię chciałam mieć.

Najpierw przykleilam ramki na zwykłą taśmę dwustronna (mąż przyszedł i popukal się w głowę ;) ) zaczęły odpadają z farbą po jakimś czasie. Kupiliśmy w obi czy castoramie te haczyki i trzymały się świetnie. Zdjelam już do przeprowadzki i nie ma śladu dużego po tym ze były więc mogę polecić :)

Pamiętasz jak to się dokładnie nazywało? Dziś jadę do LM obejrzeć taśmy Command

Szczerze mówiąc nie wiem, ale myślę że tak, by się ta roleta trzymała okna więc jakieś szyny lub zaczepy do tych patyczków, pojęcia nie mam bo sie nie orientowałam.

A Twoje łazienki są przepiękne, naprawdę niesamowite, a taki napój to bym wypiła

Dianka, muszę zgłębić temat rolet, ale nie spieszę się, bo remont sypialni nie wiem kiedy ;) Łazienki dziękują :)

Napój jest pyszny, więc proszę bardzo się częstować, dziś na arbuzowo :D

drink.jpg

Taśmy są fajne i tańsze (chyba nawet dużo tańsze), pierwsze kilka ramek też mini przykleilam ale potem jak chciałam wymienić w nich zdjęcia to był kłopot bo po odklejeniu trzeba było brać nowa taśmę (z moim zamiłowaniem do zmian wydawanym na nie fortunę)

Popatrzcie i dam znać, może mam opakowanie jeszcze, ale to wyglądało tak ze poszłam do sklepu, spytałem czy jest coś takiego, sprzedawca zaprowadził mnie do półki i wzięłam kilka, nie zwracałem uwagi na firme

http://cdn19.udim.smcloud.net/t/files/t/ed/42/81/ed428195b33a0854_45380.jpg

No masz, ta sama firma ;) tylko że za cenę taśmy która przyjęliśmy 20 obrazków (ja kleilam 3 rogi około 2cm kawalkami - by mieć pewność że nie odpadna) kupisz 2 haczyki. Jak nie masz zamiaru wyjmować zdjęć to lepiej kupić taśmę

piękne metamorfozy wnętrz :) !!

( dołączam się do pytania o drinka :D )

Za miłe słowo dziękuję :) Przygotowanie drinka bajecznie łatwe (kilka postów wcześniej), tylko trochę trzeba popracować przed zamrożeniem arbuza. U mnie trzy tace w szufladzie zamrożone :D

http://cdn19.udim.smcloud.net/t/files/t/ed/42/81/ed428195b33a0854_45380.jpg

No masz, ta sama firma ;) tylko że za cenę taśmy która przyjęliśmy 20 obrazków (ja kleilam 3 rogi około 2cm kawalkami - by mieć pewność że nie odpadna) kupisz 2 haczyki. Jak nie masz zamiaru wyjmować zdjęć to lepiej kupić taśmę

Kupię w takim razie i taśmę i haczyki :D Na taśmie pójdą obrazy, a na haczykach ramki z wymienną treścią :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jest wątek!!

Tomcia :hug: salon jest mega!!! łazienki to wiesz :)

poproszę o drinka arbuzowego bez zieleniny :sick: i rozgoszczę się :D

co do wieszania obrazków - Iwonka a nie myślałaś o linkach z sufitu?

wg mnie bomba :) można dać niewidoczne żyłki, albo fajne jakieś ozdobne tasiemki :)

http://bi.gazeta.pl/im/35/03/bc/z12321589Q,-B-Najzwyklejsze-obrazki-albo-pamiatkowe-zdjecia-moga.jpg

http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57581,12321823,Aranzacje_wnetrz__wieszamy_obrazki.html

http://www.expozycja.com/files/objects/177/18/71930d.jpg

http://www.expozycja.com/Oferta/Akcesoria_Muzealne/177-Prowadnica_Expo.html

Tomcia no jakby mnie mogło TU zabraknąć :hug:

pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszny drineczek :) zagryzam go nektarynką :D

Aniko zgadzam się :yes: dlatego pisałam to dla Ivi bo ona nad spocznikiem może powiesić w jednym rzędzie - ma tam ogrzewanie i wiercić nie chce, to może wywiercić w suficie :)

a jak da się przezroczyste żyłki to prawie nie będzie widać