Tomkowa 29.07.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Tomkowa pokazuj fotele jakie znajdziesz. No i jakie masz tkaniny do wyboru Będę pokazywać Tkaniny będę wybierać na miejscu w hurtowni, jak już będę wiedziała, co gdzie Też pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 o taki chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Emila, patrzyłaś Tam, gdzie ja kupowałam? Najlepiej zadzwoń i wypytaj o to, co Cię najbardziej interesuje. Ja pojechałam do nich, bo miałam blisko i dostałam wiele cennych rad Edytowane 29 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nie patrzcie na tkaniny, bo chodzi głównie o sposób tapicerowania i o to, gdzie jaki materiał Opcja 1: Zamysł pierwotny, czyli tkanina wzorzysta na plecach i bokach. Podłokietniki, siedzisko i oparcie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Opcja 2: Wzorzyste tylko siedzisko i oparcie, pozostała część gładka Edytowane 29 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 po pierwsze - gdzie ten fotel bedzie stać? będzie widać te wzorzyste boczki. Drugich zdjęć nie widzę - ale tu jest taki problem - możesz nie znaleźć cudnej tkaniny tapicerskiej, która sie zaraz nie zniszczy. Na boczki możesz dać byle co, byle pięknie wyglądało. A to co będzie pod tylkiem musi być pancernce, po pól roku się przetrze i będzie wyglądać paskudnie. jest jeszcze inna sprawa - jeżeli dasz na boczki tkaninę, to na pierwszy rzut oka fotele i kanapa bedą wygladać identycznie - czyli siedziska jednolitę z tymi samymi poduchami pod kolor boczków foteli. Nikt na te boczki nie będzie zwracać uwagi. a plecki????? gładkie czy wzorzyste, będzie je widać.????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Opcja 3: Wzorzyste tylko uszy i podłokietniki Opcja 4: Siedzisko i oparcie gładkie, reszta wzorzysta Opcja 5: Połączenie dwóch tkanin wzorzystych Opcja 6: Cały fotel z wzorzystego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 po pierwsze - gdzie ten fotel bedzie stać? będzie widać te wzorzyste boczki. a plecki????? gładkie czy wzorzyste, będzie je widać.????? W wersji 1 zarówno boczki, jak i plecki są wzorzyste Fotel będzie stał, albo w jadalni, albo w salonie, albo w sypialni. We wszystkich tych miejscach będą widoczne jak nie boczki, to plecki W salonie byłby widoczny z każdej strony zgłupiałam Błagam Cię, jedna zgłupiana, czyli ja, wystarczy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Na pocieszenie dodam, że jest opcja 7: cały fotel gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 no tak plecki razem z boczkami - kompletnie mozg mi nie pracuję. Mi się podoba opcja nr.1. Nienachalna, elegancka. wszystkie te inspiracje są piękne mimo że są średnie te kolory i wzory, fotele cudnie wyglądają. Możesz zaszaleć wtedy ze wzorem. i jak już wspominałam - nie zniszczy się ta tkanina. Mozesz nawet tam w ostateczności dać jedwab ręcznie malowany czy cokolwiek co Ci do głowy wpadnie, bo się nie będzie wycierać pod dupskiem. ten układ wzoru wygląda naturalnie i intuicyjnie, kolorowe ubranko wierzchnie dla fotela. odwaracajać ten układ albo robiąc w calości wzór fotel może wyjść wieśniacko.- mam w głowię wizję tych wypoczynków, które sprzedaja na targu, ale moze to po prostu to, że powinnam już dreptac do łożeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.07.2015 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 gładkie to u mnie są -uszaki ikejowskie kupione prowizorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 No i co złe są? Mi się podoba ten uszak ikeowski Dawać gwoździe? Oparcie gładkie, czy z guzikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Emila, w wersji 1 można się pokusić o takie ubranko także dla sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.07.2015 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Zapomniałaś o opcji patchworkowej Gdybym ja robiła sobie wymarzony fotel pewnie połączyłabym więcej niż 2 materiały http://www.chaiselongue.co.uk/wp-content/uploads/patchwork-wing-chair-300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.07.2015 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 U nas jutro o 8 rano otwierają nowego Lidla. Jadę zapolować. Mam nadzieję, że nie będzie tłoku. W końcu to dzień powszedni hahahahhaah NOWY LIDL???? = wojna z emerytami jak o karpie przed świętami - UWAŻAJ NA SIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.07.2015 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Zapomniałaś o opcji patchworkowej Gdybym ja robiła sobie wymarzony fotel pewnie połączyłabym więcej niż 2 materiały A gdybyś miała tylko te powyższe 7 opcji do wyboru, to który? hahahahhaah NOWY LIDL???? = wojna z emerytami jak o karpie przed świętami - UWAŻAJ NA SIEBIE Wybiła ÓSMA!! Pestka, jesteśmy z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.07.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Gdybym miała do wyboru TYLKO te 7 opcji to wybrałabym nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.07.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Wybiła ÓSMA!! Pestka, jesteśmy z Tobą! http://www.strefabiznesu.pomorska.pl/sites/default/files/imagecache/830-wide/cck/image/295636/auchan7.jpg :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.07.2015 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 waniliana, fajny wiśniowy chlebak jest dziś na Ww!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts