martaMarcia 31.07.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Dziś z warzyw pasztet piekę. Wczoraj próbowałam u znajomej, pycha! proszę przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.07.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Dziś z warzyw pasztet piekę. Wczoraj próbowałam u znajomej, pycha! O jak uwielbiam warzywny pasztet mniam pycha i w ogóle Sama piekę taki z pieczarek, jajek i zielonego groszku i jest przezajebisty, tylko przepisy teraz to mam "gdzieś" w kartonach. I jeszcze zupa z pieczonych warzyw tez pychota. Generalnie to ja bym mogła bez mięsa żyć ... do następnego grillowania A te cuda wycinane z warzyw i owoców potrafią zrobić wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Kupiłam lawendę – 8 komplecików Ja kupiłam na targu do donic przed domem kilka szt po 5 zł, tylko nie wiem jaka odmiana, ale jak przechodzę obok to pachnie mi jak w Chorwacji Potem przesadzę je do ziemi i beda na przyszły rok bo i tak jeszcze ogrodu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.07.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 O jak uwielbiam warzywny pasztet mniam pycha i w ogóle Sama piekę taki z pieczarek, jajek i zielonego groszku i jest przezajebisty, tylko przepisy teraz to mam "gdzieś" w kartonach. I jeszcze zupa z pieczonych warzyw tez pychota. Generalnie to ja bym mogła bez mięsa żyć ... do następnego grillowania A te cuda wycinane z warzyw i owoców potrafią zrobić wrażenie. Pusiu, to jak się odkopiesz, to Ciebie również poproszę o przepis szczególnie latem mogłabym się obyć bez mięsa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) proszę przepis Proszę, pasztet warzywny: 1 cebula 1 marchewka 1,5 szkl. cukini 20 dkg sera żółtego pęczek natki pietruszki 4 jajka 0,5 szkl. oleju 1,5 szk. bułki tartej 1 łyżka wegety Warzywa ścieramy lub drobno kroimy, wszystko razem mieszamy i wkładamy do formy keksowej. Pieczemy 1 godzinę w 180 st. Ja robię z podwójnej porcji Smacznego!! Edytowane 31 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 jej naprawdę możecie żyć bez mięsa?u nas w domu to nie do pomyślenia... bywają posiłki bezmięsne czasem, ale na obiad to już bez szans by przeszło bez mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 O jak uwielbiam warzywny pasztet mniam pycha i w ogóle Sama piekę taki z pieczarek, jajek i zielonego groszku i jest przezajebisty, tylko przepisy teraz to mam "gdzieś" w kartonach. I jeszcze zupa z pieczonych warzyw tez pychota. Generalnie to ja bym mogła bez mięsa żyć ... do następnego grillowania A te cuda wycinane z warzyw i owoców potrafią zrobić wrażenie. Też czekam na przepis U mnie na sierpień domowy kucharz zarządził ograniczenie mięcha do minimum Musimy coś zrobić, żeby waga zaczęła pokazywać zdecydowanie mniej Ja kupiłam na targu do donic przed domem kilka szt po 5 zł, tylko nie wiem jaka odmiana, ale jak przechodzę obok to pachnie mi jak w Chorwacji Potem przesadzę je do ziemi i beda na przyszły rok bo i tak jeszcze ogrodu nie ma A ja chodzę koło swoich i chodzę i nic nie czuję Dziś im dokupię kamyki wapienne szczególnie latem mogłabym się obyć bez mięsa:) To ze mną jest coś nie tak Wczoraj opchałam się nieprzyzwoicie makaronem z boczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.07.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 U mnie na sierpień domowy kucharz zarządził ograniczenie mięcha do minimum Musimy coś zrobić, żeby waga zaczęła pokazywać zdecydowanie mniej Mięcha?? U mnie gwoździem do trumny są słodycze jej naprawdę możecie żyć bez mięsa? Całkiem to nie, tylko okresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 jej naprawdę możecie żyć bez mięsa? u nas w domu to nie do pomyślenia... bywają posiłki bezmięsne czasem, ale na obiad to już bez szans by przeszło bez mięsa ja to jeszcze mogę bez mięsa, ale moj P. prawie nie jada warzyw więc nie bardzo sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.07.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Proszę, pasztet warzywny: 1 cebula 1 marchewka 1,5 szkl. cukini 20 dkg sera żółtego pęczek natki pietruszki 4 jajka 0,5 szkl. bułki tartej 1 łyżka wegety Warzywa ścieramy lub drobno kroimy, wszystko razem mieszamy i wkładamy do formy keksowej. Pieczemy 1 godzinę w 180 st. Ja robię z podwójnej porcji Smacznego!! Dzięki:) w weekend spróbuję zrobić, bo mi narobiłaś smaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 ja to jeszcze mogę bez mięsa, ale moj P. prawie nie jada warzyw więc nie bardzo sie da http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyno.gif u mnie Ł to samo dziś jest w domu więc mu "się trafiło" i dostał michę owoców jak dzieciaki na drugie śniadanie ledwo zjadł kilka kęsów - bo musiał dawać przykład tak go załatwiłam - i już mu niedobrze było ale dzieciaki też mięsne bardzo - parówki i kiełbasa to w ilości hurtowej u nas idą... ale one warzywa i owoce też dużo jedzą bo od małego im pcham i przyzwyczajone... Ł już nie naprostuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 u mnie Ł to samo dziś jest w domu więc mu "się trafiło" i dostał michę owoców jak dzieciaki na drugie śniadanie ledwo zjadł kilka kęsów - bo musiał dawać przykład tak go załatwiłam - i już mu niedobrze było nooo , moj nie dokończy a już go żołądek boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Mięcha?? U mnie gwoździem do trumny są słodycze U mnie na każdym stoliku (a mam ich trochę ) stoi coś słodkiego Nastanie czas umartwiania, bo to dla mnie też największe wyrzeczenie ja to jeszcze mogę bez mięsa, ale moj P. prawie nie jada warzyw więc nie bardzo sie da u mnie Ł to samo dziś jest w domu więc mu "się trafiło" i dostał michę owoców jak dzieciaki na drugie śniadanie ledwo zjadł kilka kęsów - bo musiał dawać przykład tak go załatwiłam - i już mu niedobrze było Niestety, Mój jest w tym przypadku głównym mącicielem "Jemy za mało warzyw i owoców" - to sentencja, którą często słyszę Ale z szefem kuchni się nie dyskutuje, bo może zastrajkować i wtedy to będzie .. Dzięki:) w weekend spróbuję zrobić, bo mi narobiłaś smaka:) Marta, dopisz jeszcze do listy 0,5 szk. oleju! Uciekło mi Daj znać, jak smakowało Edytowałam przepis, bo trochę pomieszałam olej z bułką Edytowane 31 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Dla miłośniczek biało-czarnych kombinacji kolejna zdobycz ze sklepu na P: korkowe podkładki pod talerze i szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 31.07.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Tomkowa witam się pierwszy raz u Ciebie Podglądałam trochę jak robiłaś galerię, tylko nie zapisałam na jakiej taśmie wieszałaś obrazki. Podpowiesz? Mam do powieszenia ramę i kilka obrazków w dziecięcym, a nie chcę wiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.07.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 muszę sie jutro wybra do tego sklepu ja miesa nie jem o 20 lat i wcale mi go nie brakuję Słodycze u mnie to też koszmar chociaż je ograniczam jak mogę, wybieram takie bez syfu w środku, ale i tak jem ich za dużo:bash: przepis na pasztet wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Tomkowa witam się pierwszy raz u Ciebie Podglądałam trochę jak robiłaś galerię, tylko nie zapisałam na jakiej taśmie wieszałaś obrazki. Podpowiesz? Mam do powieszenia ramę i kilka obrazków w dziecięcym, a nie chcę wiercić. Witaj jjana! Obrazki wiszą na taśmie Command, kupionej w LM Użyłam też haczyków. Taśmy kupiłam do 5 i 7 kg muszę sie jutro wybra do tego sklepu ja miesa nie jem o 20 lat i wcale mi go nie brakuję Słodycze u mnie to też koszmar chociaż je ograniczam jak mogę, wybieram takie bez syfu w środku, ale i tak jem ich za dużo:bash: przepis na pasztet wypróbuję Tylko weź edytowany, bo trochę namieszałam Podziwiam za bezmięsność i bezsłodyczość Dla mnie żadne słodycze nie mają w sobie syfu, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 31.07.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Dzięki Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 e słodycze to dla mnie mogłyby nie istnieć... ale orzeszki, paluszki - o matulu, wszystko co słone muszę Tomcia a w tym przepisie to nie ma jeszcze jednego byka? cukinia na szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Tomcia a w tym przepisie to nie ma jeszcze jednego byka? cukinia na szklanki Tyle jej zetrzyj, żeby było 1,5 szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts