Emila3000 31.07.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 a jakiej pojemności ta szklanka ma być? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Strasznie drogie mieli te nożyki – komplet czyli 2 sztuki 100 zł. Ciekawa jestem czy ktoś zgadnie wszystkie kwiatuchy – z czego co jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Gotowanie z Wami to przyjemność Budowlane dane 1,5 szklanki cukinii to 2/3 cukinii , cukinia średnicy 7,5 cm, długość 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Pestko, rewelacja!! Widzę rzodkiewki, papryki żółte i czerwone, cebule Z czego są białe róże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 to jest cukinia??? ale jakaś odmiana co? czy to kabaczek???? bo dla mnie cukinia to zieloną skórkę ma a nie pomarańczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Łukaszolina, to jest żółta cukinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.07.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Pestko, rewelacja!! Widzę rzodkiewki, papryki żółte i czerwone, cebule Z czego są białe róże? i jeszcze cukinie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 i jeszcze cukinie widzę Tak! Różane pączki! Pasztet gotowy do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.07.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 czyli duża chyba cukina Nie lubię tej zółtej, za to zieloną ubóstwiam, najpiej po prostu uparowaną, albo faszerowaną, albo placuszki.... a u mnie dzisiaj faszerowane pomidory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Akurat miałam żółtą, więc taką wrzuciłam. Miałam też resztki kopru i też jest w pasztecie No i zrobiłam pojedyncze proporcje, na jedną blaszkę Odezwał się mój leń kulinarny Emila, poproszę przepis na pomidorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.07.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 pomidorki te robiłam http://www.rogalikblog.pl/przepisy/warzywa-faszerowane/pomidory-nadziewane-pieczarkami-z-makaronem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Emila, dziękuję, smakowite Ale się zrobiło kulinarnie Pasztet się studzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.07.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 wygląda pięknie, muszę zdobyć cukinię w końcu. Na razie przerabiam pomidory, śliwki i ogórki od sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Kalarepa jako róże i cykoria jako chryzantema. Czerwona cebula, a nie rzodkiewka. Papryki zgadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Kalarepa jako róże i cykoria jako chryzantema. Czerwona cebula, a nie rzodkiewka. Te pączki wysokie za żółtą różą to nie rzodkiewki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) A no nie. Patrzyłam facetowi na ręce jak wycinał jedną z cebuli Też myślałam, że rzodkiewki. Dopiero jak nosem prawie dźgnęłam, to się zdziwiłam. Dlatego pokazał mi co zrobił cebulkom, żeby uzyskać taki efekt. Edytowane 31 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Niewiarygodne A ja dziś przychodzę z winkiem Na zakończenie urlopu.. (już łapię chandrę) No i w sierpniu jestem totalną abstynentką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.07.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Oj A ja będę oblewac budowę w sierpniu zrób przerwę od abstynencji na 13 sierpnia A pasztet wygląda obłędnie, ależ mi narobiłaś a mama A już za późno na odwiedziny lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.07.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Aniko, z tej okazji to nawet upiję się czymś bezalkoholowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Łukaszolina, to jest żółta cukinia a no patrz - w życiu takiej nie widziałam na oczy ... Pasztet się studzi! ... a z czym to jeść? to np na kanapkę? czy samo? czy z mięskiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.