lukasz69karolina 04.08.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ja też ziemniaczana uwwwwwwielbiam i widać to po moim zadku a te stołki metalowe to co chwila na weście są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.08.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Też jestem fanką ceramicznych stolików,chciałabym taki do łazienki górnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 chce zupę (przy takiej pogodzie to tylko chłodnik) lub kaszę gryczana polaną zimnym kefirem Poproszę też. Zupę (za wyjątkiem owocowej i mlecznej) każda i w każdej ilości. Kasza, kefir mniam. W ogóle potrawy bezmięsne są pyszne. ja też ziemniaczana uwwwwwwielbiam i widać to po moim zadku hihihi a te stołki metalowe to co chwila na weście są Co to znaczy na weście - poproszę wersję dla idioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Co to znaczy na weście - poproszę wersję dla idioty WESTWING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.08.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Poproszę też. Zupę (za wyjątkiem owocowej i mlecznej) każda i w każdej ilości. Kasza, kefir mniam. W ogóle potrawy bezmięsne są pyszne. hihihi Co to znaczy na weście - poproszę wersję dla idioty Westwing Mekka designerska kiedyś też tam zrobię zakupy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Mekka designerska Kiedy ja nie jestem "designerska", jestem minimalistyczna, tak se tylko Was podglądam i czasem coś mi w oko wpadnie Trochę się przy Was wyedukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.08.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Minimalizm jest bardzo designerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Minimalizm jest bardzo designerski A Małpa Jedna :hug: jak to mnie tu za słówka łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Powiedziałabym, że nawet HIPERdesignerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 No, to ja będę ULTRAdizajnerska i biorę się za malowanie tacy w szachownicę Wiecie jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wiesz, że te białe są ciekawe Pewnie, że wiem A pomarańczowe jakie cudne!! A mi przypominają wariacje na temat kominkowych beczek do koszenia kapusty mam taka duża i fajny pomysł na sprytne zamaskowane jej Kiedy akurat nie jest używana Masz dużą beczkę??? Ale superfajosko!! Do kuchni ją! ja też ziemniaczana uwwwwwwielbiam i widać to po moim zadku a te stołki metalowe to co chwila na weście są Poluję, poluję Na ceramiczne Też jestem fanką ceramicznych stolików,chciałabym taki do łazienki górnej Tuś mi siostra To będziemy miały, zobaczysz A ja bym też chciała pod prysznic, żeby sobie siedzieć i żeby mi się na głowę lało Co to znaczy na weście - poproszę wersję dla idioty WESTWING Westwing Mekka designerska kiedyś też tam zrobię zakupy ;P Dziś było dużo luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.08.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jak oglądałam dziś na W. te lustra,to myślałam o Tobie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Marta :hug:Ja przy tych pomyślałam o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jak oglądałam dziś na W. te lustra,to myślałam o Tobie:)) Marta :hug:Ja przy tych pomyślałam o sobie [ATTACH=CONFIG]326531[/ATTACH] hehehe tez zastanawiałam sie czy coś znalazłaś dla siebie Aniu jakiej wysokości masz podstawy tripod pod lampy w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Iwonka, podstawy lamp mogą mieć wysokość od 97 cm do 134 cm + 30 cm abażur. U mnie są tak rozsunięte, że całość mierzy 155 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Iwonka, podstawy lamp mogą mieć wysokość od 97 cm do 134 cm + 30 cm abażur. U mnie są tak rozsunięte, że całość mierzy 155 cm o chodzi za mną jakiś tripod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 jakos m sie tak z Tobą te meble skojarzyły http://4.bp.blogspot.com/-4o-2ikpZuYE/VQNOnkWYqII/AAAAAAAAQNI/BGWtNRVG0xs/s1600/SAM_2436.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 o chodzi za mną jakiś tripod Ja kupowałam przez Olx z namiaru Gumisiowej Ręcznie robione, dębowe, bardzo solidne. Ciekawe, czy jeszcze je robią jakos m sie tak z Tobą te meble skojarzyły Malowane?? O taki szary mi właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Gdyby ktoś potrzebował innych wzorów na upiększenie szafek i komód Ikea, to znalazłam jeszcze portugalską firmę In Addiction2 Jeszcze nie mają tak szerokiej i pięknej oferty jak amerykański O'verlays, ale cieszyć się trzeba, że Europa goni Koszty dostawy do nas to 20 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Malowane?? O taki szary mi właśnie chodziło Wygląda ze tak : http://3.bp.blogspot.com/-vm_bdwpimKM/TjaxN0NaCKI/AAAAAAAAApE/IDkBtxYV3YI/s640/e.jpg ale co i jak doczytaszhttp://insideproject8.blogspot.com/p/my-home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts