Mmelisa 05.08.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 szczerze?? pierwotna wersja bardziej mi sie podobala..chciaz na obecnej mozna pograc w skoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 05.08.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Dobra robota! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.08.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) szczerze?? pierwotna wersja bardziej mi sie podobala..chciaz na obecnej mozna pograc w skoczka Ej, Meliska, nie zasmucaj artystki Właśnie zaczęłam donicę I postanowiłam, że choinka w tym roku też będzie z motywem Courtly Check w roli głównej Dobra robota! !! Wiwik, dzięki i mam nadzieję, że nie pękasz po cichu ze śmiechu Oto oryginał Ja swoją mam za 40 PLN, zamiast za 198 USD Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.08.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Na miejscu czasowo docelowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.08.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 W oryginale podoba mi się drewno i okucia ale twoja przeróbka super i dobrze prezentuje się na miejscu docelowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Tomkowa, nie wiem jak Ty to przyjmiesz ale ja z usmiechem na buzi... wiecie, ze dzisiaj jest swieto?? i to jakie!!! Miedzynarodowy dzien piwa i piwowara no to jak? pijemy! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.08.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No i znowu chcecie sprowadzić wątek na drogę pijaństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.08.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 no to jak? pijemy! :rotfl: taaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No i znowu chcecie sprowadzić wątek na drogę pijaństwa? ja tylko grzecznie informuje spoko 17sierpnia bedzie "dniem pozytywnie zakreconych", wiec sobie odbijemy jeszcze taaaak to to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.08.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No i znowu chcecie sprowadzić wątek na drogę pijaństwa? ja tylko grzecznie informuje spoko 17sierpnia bedzie "dniem pozytywnie zakreconych", wiec sobie odbijemy jeszcze to to rozumiem Ja chce wyleczyć anginę, moze pomoże http://3.bp.blogspot.com/-O7Wsmr9wb0U/UBBhVhT_CiI/AAAAAAAAA_Q/elzvYuEARkE/s320/IMG_0432zlotepszeniczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.08.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ja się trzymam na 13. Wtedy szampan, piwo, wino - co się chce I kto chce (poza budowniczymi rzecz jasna bo dom mają mi postawić równy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 To ja bede pic az padne, zebys Ivy do zdrowka wrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.08.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Tomkowa, nie wiem jak Ty to przyjmiesz ale ja z usmiechem na buzi... wiecie, ze dzisiaj jest swieto?? i to jakie!!! Miedzynarodowy dzien piwa i piwowara no to jak? pijemy! :rotfl: Z przyjemnością stawiam, przywiezione z Bieszczadów Sama tylko powącham, bo naprawdę ładnie pachnie No i znowu chcecie sprowadzić wątek na drogę pijaństwa? :rotfl: Ja chce wyleczyć anginę, moze pomoże Pomoże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 wypite! ba! powiem, ze u mnie to podpite! to co w szklance mialam bylo moje a reszte podlapal maz:o ja se szukam puszki a tu jej ni ma faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.08.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) fajnie ta taca wyszła i nawet te ciapki kolorowe jak w oryginale. Chociaż ja lubię jak szachownica jest po prostu powycierana. Lakierowałaś czymś? fajne są lakiery flugera, używałam ich do decou. fotki przerobię tylko powiedz jaka rama ma być gruba. piwa nie znoszę strasznie, w każdej postaci. ja też dzisiaj trochę zmalowałam - 1/6 drewna na wyspę pobieliłam tym woskiem osmo :wiggle: Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.08.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ja też lakieruję fluggerem i potwierdzam że zaskakująco fajny ten lakier i prawie nie śmierdzi Pochwalisz się pobielonym Emila? Ja się wciąż zastanawiam czy nie bielić blatu wyspy...A może fronty? Taca mi się podoba chociaz nie ukrywam że trochę mi za dużo na niej o te paski po bokach. Malowałas od szablonu? Bo sama wiem że to nie taka prosta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.08.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 jutro pstryknę fotki wosk jest cudny, fajnie się nim maluję i jest bardzo wydajny, Jak głupia liczyłam jaką mam powierzchnie tej wyspy do pomalowania, a jak na razie ubyło mi z puszki z centymetr tego wosku. Jak wrócę w końcu do decou to muszę cześć lakierowanych powierzchni zastąpić woskowaniem są taaakie milutkie w dotyku i dużo łatwiejsze w aplikacji. Moja wyspa jest pobielona tak, że widać słoje, bardzo mi na tym zależało. U ciebie chyba ma być bardziej kryjącą. Zrobię test na skrawku boazerii jak ten wosk wygląda przy 2 warstwach, bo podobno ma kryć. Jest też wosk całkowicie kryjący biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.08.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Fluger jest fajny bo jest dostępny w 3 rodzajach wykończenia i nie żółknie. Przerabiałam masę lakierów i różnych werniksów i ciężko trafić na takie, które nie żółkną nie żółknie też vidaron, ale on jest tylko chyba w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 fajnie ta taca wyszła i nawet te ciapki kolorowe jak w oryginale. Chociaż ja lubię jak szachownica jest po prostu powycierana. Lakierowałaś czymś? fajne są lakiery flugera, używałam ich do decou. fotki przerobię tylko powiedz jaka rama ma być gruba. ja też dzisiaj trochę zmalowałam - 1/6 drewna na wyspę pobieliłam tym woskiem osmo :wiggle: Pokaż blat woskowany, prosimy Lakierowałam lakierem błyszczącym do deku. Na spodzie będzie szyba A rama? Myślałam o takiej 4-5 cm Ja też lakieruję fluggerem i potwierdzam że zaskakująco fajny ten lakier i prawie nie śmierdzi Pochwalisz się pobielonym Emila? Ja się wciąż zastanawiam czy nie bielić blatu wyspy...A może fronty? Taca mi się podoba chociaz nie ukrywam że trochę mi za dużo na niej o te paski po bokach. Malowałas od szablonu? Bo sama wiem że to nie taka prosta sprawa Nie, nie od szablonu Paski z boku pewnie pójdą do zamalowania Muszę kupić ten lakier fluggera, w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.08.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 a tu wieczne libacje że ja nie mogę pić Tomcia masz Ty zapału w tych przeróbkach - ja muszę domalować kilka pominiętych miejsc na drzwiach to 10min roboty, a za nic nie mogę się zebrać do tego dziewczyny wybiera się któraś na zlot muratora????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts