PusiaKssawery 06.08.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 no to jak? pijemy! :rotfl: OCHO!!! :rotfl: No i znowu chcecie sprowadzić wątek na drogę pijaństwa? A taki był już porządny, kartoflano - ziemniaczany :rotfl: Na chwilę nie można Was z oczu spuścić Ja chce wyleczyć anginę, moze pomoże Na anginę latem to lody a nie alkohol wypite! ba! powiem, ze u mnie to podpite! to co w szklance mialam bylo moje a reszte podlapal maz:o ja se szukam puszki a tu jej ni ma faceci U mnie swojego czasu to psy kradły piwo ... Priscilka była alkoholiczką, o mięso tak nie żebrała jak o piwko. Pierwsza rzecz jaką ukradła jako szczeniak to była puszka Coolera :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 a tu wieczne libacje że ja nie mogę pić dziewczyny wybiera się któraś na zlot muratora????? ooo a jakiz to jest powod? czyzby taki o ktorym mysle Mi moj lekarz powiedzial dokladnie kiedy mam "szalec"..bylo szalenstwo ale jak juz co do czego to wycofanie sie z decyzji Co do zlotu, buuu Lece do PL na kontrole do lekarza, ale na poczatku wrzesnia, wiec mi nie pasi termin OCHO!!! :rotfl: A taki był już porządny, kartoflano - ziemniaczany :rotfl: Na chwilę nie można Was z oczu spuścić Ktos musi postawic watek do pionu widze Pusia, ze i Tobie sie to podoba Dzisiaj jest Dzien Musztardy wiec pozostanmy przy wczorajszym Na anginę latem to lody a nie alkohol P. bedzie zaaaaadowolony U mnie swojego czasu to psy kradły piwo ... Priscilka była alkoholiczką, o mięso tak nie żebrała jak o piwko. Pierwsza rzecz jaką ukradła jako szczeniak to była puszka Coolera :rotfl: :lol2: tez mialam pieska, ktory lubil piffko, po czym pozniej wlazil po drabinie na dach rodzice robili remont i zmieniali blache...wiec piesio chcial im widocznie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 że ja nie mogę pić Kurcze, ja od "Anny" też w abstynencji żyję widze Pusia, ze i Tobie sie to podoba Jasne, przecież jestem normalna No dobra, nie szalejmy, mniej - więcej normalna tez mialam pieska, ktory lubil piffko, po czym pozniej wlazil po drabinie na dach rodzice robili remont i zmieniali blache...wiec piesio chcial im widocznie pomoc Boskie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.08.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ja chce wyleczyć anginę, moze pomoże http://3.bp.blogspot.com/-O7Wsmr9wb0U/UBBhVhT_CiI/AAAAAAAAA_Q/elzvYuEARkE/s320/IMG_0432zlotepszeniczne.jpg Sposób teścia na angine : płukanie gardła spirytusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Sposób teścia na angine : płukanie gardła spirytusem. noooo to dzisiaj bedziemy pic mocniejsze trunki, normalnie czuje to w kosciach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Sposób teścia na angine : płukanie gardła spirytusem. ooo ja ...nie wiem czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ooo ja ...nie wiem czy dam radę mozesz liczyc na moja pomoc jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.08.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ... U mnie swojego czasu to psy kradły piwo ... Priscilka była alkoholiczką, o mięso tak nie żebrała jak o piwko. ... mojej mamy yorczka to samo jak tylko widzi piwko to aż się trzęsie a niedajboże postawić na podłodze butelkę/puszkę - od razu zrobi wszystko by przewrócić i móc pić ooo a jakiz to jest powod? czyzby taki o ktorym mysle ... pojęcia nie mam o jakim powodzie myślisz mój taki przyziemny - ktoś z dorosłych w domu musi być trzeźwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 mojej mamy yorczka to samo jak tylko widzi piwko to aż się trzęsie a niedajboże postawić na podłodze butelkę/puszkę - od razu zrobi wszystko by przewrócić i móc pić pojęcia nie mam o jakim powodzie myślisz mój taki przyziemny - ktoś z dorosłych w domu musi być trzeźwy no proszeee to sie pieski rozbrykaly Ooo to nie o takim powodzie myslalam...ale czasami tez tak mam z tym "przyziemieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ktoś z dorosłych w domu musi być trzeźwy Dokładnie jak u mnie no proszeee to sie pieski rozbrykaly Słyszałam, że psy upodabniają się do właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 hmmm ja jak swojego pieska przygarnelam to bylam rok po I Komunii... a jak doroslam to wtedy zobaczylam co on robi... moze to ja po nim podlapalam to picie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 zrobiłam fotki mojego drewna na wyspę jesion na regały po bokach tu z frontem dębowym i niemalowanym jeszcze drewnem jesionowym zbliżenie na dąb a tu drewno z kawałkiem blatu z piaskowca który będzie na wyspie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 mozesz liczyc na moja pomoc jak chcesz :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 zrobiłam fotki mojego drewna na wyspę jesion na regały po bokach [ATTACH=CONFIG]326673[/ATTACH] tu z frontem dębowym i niemalowanym jeszcze drewnem jesionowym [ATTACH=CONFIG]326674[/ATTACH] zbliżenie na dąb [ATTACH=CONFIG]326676[/ATTACH] a tu drewno z kawałkiem blatu z piaskowca który będzie na wyspie. [ATTACH=CONFIG]326675[/ATTACH] Wychodzi na to, że tylko Emilia trzyma tu fason A na poważnie, piękne dechy, kocham jesionowe drewno Nie mogę się doczekać zdjęć realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 w morde.. teraz mam problem z ogladaniem zdjec bo jestem na serwisie/przegladzie auta.. jest milo ze hoho Jesion lubljam bo mam schody i stol... Pusia, Emile musimy postawic do pionu bo jak to jest w powiedzeniu : jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 trzymam fason bo nikt cydru nie postawił też sie nie mogę doczekać realizacji, od grudnia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Pusia, Emile musimy postawic do pionu bo jak to jest w powiedzeniu : jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one Koniecznie właścicielki nie ma, to my musimy porządku tu pilnować trzymam fason bo nikt cydru nie postawił Przyjdzie Ania Tomkowa to nadrobi, ona jak z rękawa wytrzepuje ... od grudnia czekam O matko! To strasznie pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 trzymam fason bo nikt cydru nie postawił też sie nie mogę doczekać realizacji, od grudnia czekam ja juz nie mam, wypiłam wczoraj w ramach leczenia gardła Skoczyc do sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ja juz nie mam, wypiłam wczoraj w ramach leczenia gardła Skoczyc do sklepu ? ja mam w domu!! no to mamy kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ja mam w domu!! no to mamy kolezanke ja sie leczylam takim z miodem : http://cytrynowo.pl/wp-content/uploads/2013/12/Cydr-Lubelski-Jab%C5%82ko-Suszone-na-Miodzie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts