Emila3000 17.06.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dziewczyny, wrzucam ponownie ostatnie ułożenie obrazków, bo dziś zamierzam sfinalizować sprawę Rzućcie proszę trzeźwym okiem, czy tak to może być. Zapas taśmy do przyklejania kupię, jak by co Najpierw upijasz a poźniej każesz patrzeć trzeźwym okiem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A propos trzeźwości, to w zeszłym roku podczas budowy nauczyłam się pić piwo, przerzucając tony ziemi i piachu łopatą. Myślę, że dzięki temu boskiemu napojowi przeżyłam stres budowlany. Nigdy wcześniej piwa nie piłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Emila. Czekam na relacje bo też chce taka farbe którą ty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Przychodze sie przywitac,:hug: Czytam podgladam i kibicuje:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Forum śpi a tu taki ruch. Ledwo się wpisałam a Wy naklepałyście kilka stron. Metamorfozy SPEKTAKULARNE. Jak znajdę wolniejszą chwilkę to się wczytam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Przychodze sie przywitac,:hug: Czytam podgladam i kibicuje:lol2::lol2: Witam, witam :hug: Wszelka aktywność jest tu mile widziana Forum śpi a tu taki ruch. Ledwo się wpisałam a Wy naklepałyście kilka stron. Metamorfozy SPEKTAKULARNE. Jak znajdę wolniejszą chwilkę to się wczytam co i jak. Forumowemu marazmowi mówimy stanowcze NIE !! :lol2: Oglądamy wyłączoną telewizję, rozwijamy wyobraźnię i inne umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A propos trzeźwości, to w zeszłym roku podczas budowy nauczyłam się pić piwo, przerzucając tony ziemi i piachu łopatą. Myślę, że dzięki temu boskiemu napojowi przeżyłam stres budowlany. Nigdy wcześniej piwa nie piłam. Jeżeli chodzi o piwo, to ja niezmiernie rzadko, ale jeżeli już, to tylko Browar Grybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ja nie pije od jakiś 6 lat, co nie znaczy że wcześniej byłam alkoholiczka. Piłam bardzo mało ale po urodzeniu dzieci nie widzę żadnego powodu do picia. Będę jednak miała winniczke i będę robic wino, jak wróci mi ochota to będę miała zapasy kilkuletniego domowego wina Edytowane 17 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ja nie pije od jakiś 6 lat, co nie znaczy że wcześniej byłam alkoholiczka. Piłam bardzo mało ale po urodzeniu dzieci nie widzę żadnego powodu do picia. Będę jednak miała winniczke i będę robic wino, jak wróci mi ochota to będę miała zapasy kilkuletniego domowego wina Poczekaj aż zaczniesz w końcu budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Aniko, to tu jest super miejsce na dzielenie się przepisami na winko Z własnych wyrobów, to popełniłam kiedyś gruszkówkę, ale ponieważ winniczki, tudzież innego miejsca na długie przechowywanie nie mam, to i po gruszkówce już ani śladu Winniczka to super sprawa. Zawsze marzyłam o takiej, jaką ma forumowa Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Najpierw upijasz a poźniej każesz patrzeć trzeźwym okiem :rotfl: Napisałam wcześnie, cobyśmy jeszcze zdążyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Mój tata ma a tam wina z 2004 wina np z płatków róż Dlaczego Budowa ma spędzić mnie w alkoholizm skoro jeszcze jej się nie udało? U mnie będzie to trochę inaczej wyglądać. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 az mi sie przypomnialo jak bylam u kumpeli (nascie lat temu)... jej brat pedzil wino... pewnego dnia powiedzial nam zebysmy poszly spuscic tego wina do butelki, bedzie w sam raz na wieczorne ognisko..no to poszlysmy:rolleyes:...kolezanka nie potrafila zaciagnac wezykiem tego wina i sie lekko upila, wiec mowie jej daj pokaze ci jak to sie robi zanim jednak zaczelam spuszczac to wino do butelki, kumpela wpadla na zacny plan i obie sie napilysmy z tego wezyka, a co okazja byla, brat nie widzial..jest wino jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dziewczęta, alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach Ale, żeby nie było, że jesteśmy zagrożone czyhającym w kącie nałogiem, następną flaszkę serwuję dopiero w piątek :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomkowa nie badz wisnia... w piatek lece do PL, wiec niby jak ja mam tu z wami toastowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Boże broń - żadnym abstynentem nie jestem, tylko ... w pracy się nie da Ja mam na czarna godzine i na mega wku...dwa piwa w pracy w lodówce, dostałam od szefa więc ten tego Pusia, w takim razie realizację z czarnymi widziałam Arbuzowy drink jest pyszny Kroję w kostkę arbusa (usuwam maksimum pestek), układam na płaskim naczyniu (ja akurat na formie do pieczenia pizzy) wyłożonym papierem do pieczenia i wkładam do zamrażarki. Wersja bezalkoholowa to woda mineralna lekko gazowana, sok z limonki lub cytryny, mięta i kostki arbuzowe. W wersji dla dorosłych można dolać np. wódki Rzeczywiście wyglądają pięknie i dobrze smakują. Zmrożony arbuz świetnie chłodzi napój i dodaje mu świeżego aromatu, szybko też się rozmraża i jest super przekąską Drinka zapisuje bo brzmi superowo Za miłe słowo dziękuję Przygotowanie drinka bajecznie łatwe (kilka postów wcześniej), tylko trochę trzeba popracować przed zamrożeniem arbuza. U mnie trzy tace w szufladzie zamrożone Kupię w takim razie i taśmę i haczyki Na taśmie pójdą obrazy, a na haczykach ramki z wymienną treścią ooo to czekam na info o testach AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jest wątek!! co do wieszania obrazków - Iwonka a nie myślałaś o linkach z sufitu? wg mnie bomba można dać niewidoczne żyłki, albo fajne jakieś ozdobne tasiemki Karola własnie kiedys gdzies to widziałam i sie zatsnawiałam nad tym, chyba muszę wrócić do pomysłu bo mnie coś ta biala sciana zaczyna denerwowac na schodach Dziewczyny, wrzucam ponownie ostatnie ułożenie obrazków, bo dziś zamierzam sfinalizować sprawę Rzućcie proszę trzeźwym okiem, czy tak to może być. Zapas taśmy do przyklejania kupię, jak by co [ATTACH=CONFIG]321089[/ATTACH] jak dla mnie jest ok, wypełnienie tez dużo da Dziewczęta, alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach Ale, żeby nie było, że jesteśmy zagrożone czyhającym w kącie nałogiem, następną flaszkę serwuję dopiero w piątek :lol2: oooo to tez nie popiję, jade do teściowej i trzeba być grzeczną Edytowane 17 Czerwca 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomkowa nie badz wisnia... w piatek lece do PL, wiec niby jak ja mam tu z wami toastowac? oooo to tez nie popiję, jade do teściowej i trzeba być grzeczną http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif Wobec takich okoliczności zmieniam termin: alkohol będzie podawany we czwartek i w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.06.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 rany, ale wątek galopuje Będę wdzięczna za dobre źródło tanich plakatów do pobrania Z tego, co się orientuję, za darmo to raczej nic nie ma podrzucam ci pomysły Wioli z jej bloga darmowe plakaty, pomysły na ramki i zdjęcia, literki z tektury.... http://www.interiorspl.com/strona-gwna/2014/12/15/l12haw16jjxo0a185pic7ng0ofvvbj http://www.interiorspl.com/strona-gwna/2015/1/22/czarno-biae-fotografie-do-pobrania-prosto-z-dingle http://www.interiorspl.com/strona-gwna/2014/9/3/3-pomysy-na-rcznie-zrobione-ozdoby-ktre-bd-miay-ogromny-wpyw-na-wntrze http://www.interiorspl.com/strona-gwna/2014/4/4/zrb-to-sama-prosty-i-tani-sposb-na-odmian-wygldu-starych-ramek http://www.interiorspl.com/strona-gwna/twoje-diy-prezentuje.html gdzieś tam jest jeszcze o galeriach, ale nie mam teraz czasu szukać taśmę i haczyki Command posiadam, ale nie miałam okazji jej jeszcze użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wobec takich okoliczności zmieniam termin: alkohol będzie podawany we czwartek i w piątek no ja z Ivy o jeden dzien mamy byc stratne? to w takim razie ja dzisiaj stawiam, Ty jutro a Ivy w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Catti, super, dziękuję!! Zaraz jadę po te Commandy i dziś zostaną użyte Mmeliska, dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts