PusiaKssawery 06.08.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 no to mamy kolezanke Emile musimy postawic do pionu Panie Prezesie melduję wykonanie zadania :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 a wiecie co moj chlopina zrobil pod moja nieobecnosc!? dobral sie do mojej trunkowej butelki, delikatnie otworzyl by se skonsumowac zawartosc i zeby zonka sie nie zorientowala... bedac u znajomych i spozyciu % wygadal sie, ze mu nie posmakowalo i zawartosc ze szklanki odlal do butelki ! myslalam ze go udusze za to..ale to jest dla niego nauczka, ze nie rusza sie nie swoich % ja lubie wytrawne i polwytrawne a on slodkie tylko jak to teraz pic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 http://cytrynowo.pl/wp-content/uploads/2013/12/Cydr-Lubelski-Jab%C5%82ko-Suszone-na-Miodzie.jpg IVY Kobieto bez serca, czy Ty wiesz ile mam stopni C w biurze??? A Ty tu takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 tylko jak to teraz pic? Po własnym Chłopie się brzydzisz?? Przecież to alkohol - zdezynfekowało się samo od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 IVY Kobieto bez serca, czy Ty wiesz ile mam stopni C w biurze??? A Ty tu takie widoki ze co ...że miód za bardzo rozgrzewa ?? To zostawiam mrożona kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.08.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Hejka, ja wczoraj dwa piwka wypiłam:) świętowałam dzień piwowara, bo byłam na koncercie:) jak wy tu takie zdolne manualnie jesteście to napiszcie jak wykonać napis na tej oto skrzynce:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211273-DIY-czyli-zr%C3%B3b-to-sam(a)-we-wn%C4%99trzach/page32 (skrzynka pod koniec strony) Nie chce specjalnie za dużo materiałów kupować, bo będzie to jedyna rzecz, którą sama przyozdobię, jedynie farbę kupię. Czy są jakieś specjalne szablony z napisami, od których mogę namalować napis? Kalka raczej odpada, nie lubię się tak bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Po własnym Chłopie się brzydzisz?? Przecież to alkohol - zdezynfekowało się samo od środka przeciez kolezankom nie postawie takiego trunku juz ja go zdezynfekuje przy nastepnej takiej probie ja zrobilam sobie kawe passat... sa jeszcze inne kawy odmiany vw az musze fotke cyknac..tylko zrobie przyczajowe bo ludxie sa obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.08.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 zrobiłam fotki mojego drewna na wyspę jesion na regały po bokach [ATTACH=CONFIG]326673[/ATTACH] tu z frontem dębowym i niemalowanym jeszcze drewnem jesionowym [ATTACH=CONFIG]326674[/ATTACH] zbliżenie na dąb [ATTACH=CONFIG]326676[/ATTACH] a tu drewno z kawałkiem blatu z piaskowca który będzie na wyspie. [ATTACH=CONFIG]326675[/ATTACH] Pięknie się zapowiada. Poważnie zastanawiam się nad bielonym blatem w barku. Co Wy na to? Tylko wiecie, trzeźwym okiem spójrzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ty ivy ten miód to chyba z mlekiem i czosnkiem powinnaś pić, a nie w postaci procentów coś mocniejszego by się przydało, nie lubię sprzątać domu na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ty ivy ten miód to chyba z mlekiem i czosnkiem powinnaś pić, a nie w postaci procentów wybrałam wersje przyjemniejsza i liczę ze pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Tylko wiecie, trzeźwym okiem spójrzcie Czarno to widzę Zaraz i Ciebie Meliska do pionu ustawi Chociaż użyłaś słowa "barek" a to może być zaliczone na Twoją korzyść A poważnie, mnie się ogólnie bielone drewna podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Czarno to widzę Zaraz i Ciebie Meliska do pionu ustawi Chociaż użyłaś słowa "barek" a to może być zaliczone na Twoją korzyść A poważnie, mnie się ogólnie bielone drewna podobają. mialam napiasc ze czarno to widze, ale zawolano mnie do oplaty delikatnie bielona deske to myslimy polozyc w salonie, ale jak to bedzie ku finish'owi to sie okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Mój wosk nadaję się do bielenia podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ktos musi postawic watek do pionu Dzisiaj jest Dzien Musztardy Sposób teścia na angine : płukanie gardła spirytusem. To ja proponuję na dziś połączenie szklanki musztardówki, cytryny i spirytusu Proszę bardzo! Chorych uzdrowi, zdrowych wzmocni: CYTRYNÓWKA noooo to dzisiaj bedziemy pic mocniejsze trunki, normalnie czuje to w kosciach:lol2: W kościach czujesz? Na kości cytrynówka też jest super ooo ja ...nie wiem czy dam radę mozesz liczyc na moja pomoc jak chcesz We mnie też wielkie wparcie no proszeee to sie pieski rozbrykaly Dokładnie jak u mnie Słyszałam, że psy upodabniają się do właścicieli Jak tylko skończy się abstynencja, to podaję swojemu psiaku wino Jestem przekonana, że będzie lubił zrobiłam fotki mojego drewna na wyspę a tu drewno z kawałkiem blatu z piaskowca który będzie na wyspie. Emila, pięknie!! Rewelacja! Hm.. co ja bym mogła u siebie pobielić?? To zostawiam mrożona kawkę Iwonka, ale u Ciebie ładnie! Poproszę szerszy kadr biura Ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 dokładnie rok temu też bawiłam sie w malowanie drewna. cały sierpien olejowałam 250 metrów boazerii na skosy na poddaszu. 3 takie kupy wyszło, na styk ich starczyło. tu stanowisko pracy a w kuchni się suszyły:lol2: jeszcze masa mi ich została wiec będę je wciskać gdzie sie da, zbudujemy z nich domek dla Julki albo dwa, planuje dawać je na plecki mebli, pewnie część będzie bielona w sumie sufity na poddaszu też można pobielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Hejka, ja wczoraj dwa piwka wypiłam:) świętowałam dzień piwowara, bo byłam na koncercie:) jak wy tu takie zdolne manualnie jesteście to napiszcie jak wykonać napis na tej oto skrzynce: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211273-DIY-czyli-zr%C3%B3b-to-sam(a)-we-wn%C4%99trzach/page32 (skrzynka pod koniec strony) Nie chce specjalnie za dużo materiałów kupować, bo będzie to jedyna rzecz, którą sama przyozdobię, jedynie farbę kupię. Czy są jakieś specjalne szablony z napisami, od których mogę namalować napis? Kalka raczej odpada, nie lubię się tak bawić. Bratkaf, moja znajoma robiła mi pudełko drewniane na zdjęcia w ten sposób, że poprosiła mnie, abym wydrukowała sobie na drukarce laserowej to, co chcę, aby było na pudełku. Wybrałam czarno-białe zdjęcie. Musi być wydrukowane w odbiciu lustrzanym, bo jest nanoszone transferem. Tak samo trzeba zrobić z napisem (jest taka fajna funkcja w Windows ). Używała Mod Podge. Potem lakierowanie i gotowe To chyba najprostszy i najtańszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) może też rozpuszczalnikiem nitro zrobić transfer - do napisów chyba lepszy i mnie roboty, do mod podge trzeba mocno lakierować. miałam fajny preparat do transferów, ale musiałabym go wygrzebać z pudła, żeby sprawdzić jak się nazywa. szablony też można kupić np. tutaj http://www.fabrykafantazji.pl/ Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 O, TU są podane techniki transferu przy pomocy różnych preparatów, w tym przy pomocy zmywacza do paznokci z acetonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Tomkowa, Ty to wiesz jak wejsc z tematem Cytrynowka powiadasz...no to biere, chociaz ja dzisiaj nadal na chmielowej jade, booooo moj mezu przez pomylke zamiast 8puszek na 2 osoby zabrac, to spakowal ich az 16 dobrze ze celnicy nas nie skontrolowali bo jeszcze o 1 wino za duzo wzielismy...kurde przemyt jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Mel, cytryna z chmielem się lubią, tylko jutro może głowa boleć Przyszła zamówiona próbka materiału i .. tragedia, niestety Nie mam pojęcia na czym u nich polega odwzorowanie kolorów, zwłaszcza białego i czarnego, ale jutro może się dowiem Tam, gdzie powinny być białe pola, są żółto-kremowe, a tam, gdzie czarne - grafitowe. Brzeg próbki jest biały, więc świetnie widać różnicę. Jestem kompletnie niezadowolona, ale nawet ten krem pasuje do kanapy Tyle, że nie taki miał być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts