Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może mają źle skierowany monitor. Zazwyczaj staram się podawać kolory w hex bo jest pewniejsze.

Do pliku, który się wysyła załącza się opis i zaznacza kolory, które są najważniejsze we wzorze. Tu były dwa główne kolory: czarny i biały. Wyszedł kremowy i szary :(

kurde nie możliwe, przecież cuda ludzie u nich drukują na tkaninach :confused::confused::confused:

tomkowa mozesz umieścić tutaj tą grafikę którą im przesłałaś??

ja dalej woskuję wyspę... :rolleyes:

A jednak możliwe, dzisiaj zadzwonię dlaczego tak się stało. Bo przecież nie sposób zamówić więcej po takiej próbce

A to wzór, który przesłałam:

canvas.jpg

Kto widzi kremowy i szary, niech podniesie rękę ;)

Powodzenia w woskowaniu! Czekamy na efekt końcowy :D

OOOOO mniam

Ja widze kremowy i czarny z maziajami.

Co do transferu można robić olejkiem lawendowym ja robiłam i też wychodzi a nie śmierdzi tak przeraźliwie.

Nadruki na tkaninie robi coricamo (testowałam torbę od nich i nadruk był wyraźny) robi też CottonBee (tylko nie wiem czy u nich nie trzeba hurtem zamawiać) i oni mają rewelacyjną jakość bo mam ich próbki, gdyż mam zamiar zamawiać właśnie.

Hmmm ja chciałam u nich zamawać właśnie na garbandynie wzory i powiem ci że widziałam sporo wzorów od nich gdzies w blogowym świecie u zamawiających i było ok. Więc może jednak to problem monitora, u mnie też wygląda na krem z szaro-pomarańczowymi maziajami, a czerń z szarymi maziajami. Lepiej może byłoby im numery kolorów napisać, czy jakiś zapis wektorowy grafiki czy coś ?

Dowiem się, dlaczego tak się stało. Przy zamawianiu opisuje się wzór i zaznacza na ich szablonie główne kolory. Zaznaczyłam biały i czarny. Myślałam, że dla wszystkich biały, to biały, a czarny, to czarny ;) To miało służyć właśnie temu, żeby zapobiec przekłamaniom, bo każdy monitor pokazuje inaczej, a jeszcze każde oczy widzą inaczej :D Do tego załącza się plik o rozdzielczości min. 150 dpi, więc bardzo wyraźny