Mmelisa 06.08.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 No faktycznie biela i czernia bym tego nie nazwala ale pasuje do kanapy tak jak piszesz Na bol glowy wezme tabletke napisalabym inaczej, ale na siebie nie moge, bo : jak mnie ząb bolał to go wyrwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.08.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ech, teraz to tylko jakieś plecy doszyć i mam drugą unikalną rzecz: poduszka MacKenzi Childs dla bardzo ubogich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.08.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Może mają źle skierowany monitor. Zazwyczaj staram się podawać kolory w hex bo jest pewniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 kurde nie możliwe, przecież cuda ludzie u nich drukują na tkaninach :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 to moze reklamacja? i w ramach przeprosin dostaniesz nowa taka jaka ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.08.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 tomkowa mozesz umieścić tutaj tą grafikę którą im przesłałaś?? ja dalej woskuję wyspę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.08.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ja dalej woskuję wyspę... masz zapał do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Może mają źle skierowany monitor. Zazwyczaj staram się podawać kolory w hex bo jest pewniejsze. Do pliku, który się wysyła załącza się opis i zaznacza kolory, które są najważniejsze we wzorze. Tu były dwa główne kolory: czarny i biały. Wyszedł kremowy i szary kurde nie możliwe, przecież cuda ludzie u nich drukują na tkaninach :confused: tomkowa mozesz umieścić tutaj tą grafikę którą im przesłałaś?? ja dalej woskuję wyspę... A jednak możliwe, dzisiaj zadzwonię dlaczego tak się stało. Bo przecież nie sposób zamówić więcej po takiej próbce A to wzór, który przesłałam: Kto widzi kremowy i szary, niech podniesie rękę Powodzenia w woskowaniu! Czekamy na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.08.2015 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja widzę kremowy i czarny (ale na stronach dziewczyn które u nich zamawiamy słyszałam że oni mają czasami problemy z czarnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Hmm.. ja widzę biały i czarny, na nich kremowe, szare i niebieskawe pociągnięcia pędzla. No nic, myślałam, że to jakoś komputerowo jest sterowane, a nie jak ktoś w firmie widzi na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.08.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 widze biel i czern z pociagnieciami zolci/pomaranczy (cos w tym odcieniu) jak i szarosci/blekitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dziś Dzień Republiki Wybrzeża Kości Słoniowej A że są największym producentem kakao na świecie, to na dobry początek dnia mrożone kakao:D Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.08.2015 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 OOOOO mniam Ja widze kremowy i czarny z maziajami.Co do transferu można robić olejkiem lawendowym ja robiłam i też wychodzi a nie śmierdzi tak przeraźliwie. Nadruki na tkaninie robi coricamo (testowałam torbę od nich i nadruk był wyraźny) robi też CottonBee (tylko nie wiem czy u nich nie trzeba hurtem zamawiać) i oni mają rewelacyjną jakość bo mam ich próbki, gdyż mam zamiar zamawiać właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Diana, ta moja próbka jest właśnie od tej drugiej firmy Rewelacją bym tego nie nazwała jeżeli chodzi o wierne odwzorowanie barw Próbki ich tkanin też mam, najfajniejsza na poduszki jest gabardyna, ja swoją próbkę wzoru zamówiłam na płótnie a'la len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.08.2015 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Hmmm ja chciałam u nich zamawać właśnie na garbandynie wzory i powiem ci że widziałam sporo wzorów od nich gdzies w blogowym świecie u zamawiających i było ok. Więc może jednak to problem monitora, u mnie też wygląda na krem z szaro-pomarańczowymi maziajami, a czerń z szarymi maziajami. Lepiej może byłoby im numery kolorów napisać, czy jakiś zapis wektorowy grafiki czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dowiem się, dlaczego tak się stało. Przy zamawianiu opisuje się wzór i zaznacza na ich szablonie główne kolory. Zaznaczyłam biały i czarny. Myślałam, że dla wszystkich biały, to biały, a czarny, to czarny To miało służyć właśnie temu, żeby zapobiec przekłamaniom, bo każdy monitor pokazuje inaczej, a jeszcze każde oczy widzą inaczej Do tego załącza się plik o rozdzielczości min. 150 dpi, więc bardzo wyraźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.08.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Trzeźwym (jeszcze) okiem rzucam i stwierdzam - czarny nie jest czarny, biały nie jest biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ale, gdzie Pusiu, gdzie? Na mojej próbce w salonie, czy na pliku, który wstawiłam w oryginalną kratką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.08.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tu: [ATTACH=CONFIG]326693[/ATTACH] Ps. Ty mnie tu testów na inteligencję z samego rana nie rób, bo ja dziś ostatnie godziny przed urlopem i mogę nie kojarzyć z tego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.08.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Trzeźwym (jeszcze) okiem rzucam i stwierdzam - czarny nie jest czarny, biały nie jest biały Dla mnie czerń może nawet dość czarna chociaż z maziajami ale biel z pewnością kremowa, podchodząca pod żółć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts