ivy17 07.08.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ivy, niestety dotąd zero odzewu Czekam cierpliwie W jednym z marketów budowlnaych o dziewczęcym imieniu znalazlam na metalowych nóżkach i dumam: http://www.jula.pl/globalassets/catalog/productimages/423488.jpg?width=458&height=458&scale=canvas&bgcolor=white jeszcze aka ale nie jestem przekonanan : http://www.jula.pl/globalassets/catalog/productimages/423489.jpg?width=458&height=458&scale=canvas&bgcolor=white i maja cos na podobieńswo cotton ball - cena 69 zł http://www.jula.pl/globalassets/catalog/productimages/422461.jpg?width=458&height=458&scale=canvas&bgcolor=white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Ta pierwsza bardzo ładna i teraz w niższej cenie Do tego tekstylny abażur. Jest na trzy żarówki i wszystkie zapalają się jednocześnie, ale można dać jakieś słabiutkie i nastrojowe światło gotowe Podoba się! A widziałaś te, na baterie, ledowe żarówki? Świetne są! I dłuższy łańcuch, do gniazdka, również na zewnątrz Chyba się tam wybiorę Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Ta pierwsza bardzo ładna i teraz w niższej cenie Do tego tekstylny abażur. Jest na trzy żarówki i wszystkie zapalają się jednocześnie, ale można dać jakieś słabiutkie i nastrojowe światło gotowe Podoba się! bo mi tez najbaradziej , i tak czaje się koło niej Postawiłam bym tutaj gdzie latarenki Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) bo mi tez najbaradziej , i tak czaje się koło niej Postawiłam bym tutaj gdzie latarenki Brać!! Ale ładny ten Twój salon Tak sobie myślę, patrząc na fotkę, że bym tej lampie chyba zmieniła abażur Na jakiś kolorowy Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 07.08.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ta pierwsza bardzo ładna i teraz w niższej cenie Do tego tekstylny abażur. Jest na trzy żarówki i wszystkie zapalają się jednocześnie, ale można dać jakieś słabiutkie i nastrojowe światło gotowe Podoba się! A widziałaś te, na baterie, ledowe żarówki? Świetne są! [ATTACH=CONFIG]326790[/ATTACH] I dłuższy łańcuch, do gniazdka, również na zewnątrz [ATTACH=CONFIG]326791[/ATTACH] Chyba się tam wybiorę Tomkowa super są, zwłaszcza te drugie. Znając Twoje tempo jutro będą wisieć na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Chyba się tam wybiorę Jakos maja ostatnio nawet fajne oświetlenie i normalne ceny Brać!! Ale ładny ten Twój salon Tak sobie myślę, patrząc na fotkę, że bym tej lampie chyba zmieniła abażur Na jakiś kolorowy Abazur pewnie do wymiany jak by sie trafi l jakiś fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 boskie te lampeczki na łańcuchach, po ile one są. Też muszę się koniecznie tam wybrać, w tygodniu muszę męża do wawy wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ok wlazlam na stronę i od razu coś takiego na mnie zerkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tez widzialam te lampeczki/zaróweczki... Bo lubie te orginalne, ale dużo droższe sa http://img.lovingit.pl/blog//wp-content/uploads/2013/11/52362740fc6c0aac4e4bd5c684a658b6-435x645.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tomkowa super są, zwłaszcza te drugie. Znając Twoje tempo jutro będą wisieć na tarasie Od dawna wybieram się po szare zmywaki, które pokazywała Iwonka, ale teraz to już nie mam wyjścia Abazur pewnie do wymiany jak by sie trafi l jakiś fajny Przywieź do mnie, to go przemalujemy boskie te lampeczki na łańcuchach, po ile one są. Też muszę się koniecznie tam wybrać, w tygodniu muszę męża do wawy wyciągnąć Krótsze 37, dłuższe stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ok wlazlam na stronę i od razu coś takiego na mnie zerkało To jest Magiczna Kula, która odpowie na każde Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.08.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 to lampka led w tym ślimaku jest chociaż może przyszłość też przepowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Od dawna wybieram się po szare zmywaki, które pokazywała Iwonka, ale teraz to już nie mam wyjścia to inny sklep : Przywieź do mnie, to go przemalujemy wiesz , długo pewnie nie będziesz musiala namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.08.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Oba tripody fajne. Abażury zawsze można zmienić, albo podrasować. ja mam 2 statywy, tripody fotograficzne po moim tacie. Mosiężny chromowany i drewniany. oba mają regulowane długości nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 to inny sklep No tak, na Y, ale wymawia się prawie J Ech, tyle tych sklepów wiesz , długo pewnie nie będziesz musiala namawiać Farba żółta jest, pędzle są, woda jest Sofa w salonie jest rozkładana, bo gościnnego nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Farba żółta jest, pędzle są, woda jest Sofa w salonie jest rozkładana, bo gościnnego nie mamy kusząca propozycja Tylko lampe muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Kolejny efekt prac malarskich Chyba trzeba jeszcze ze dwa razy lakierem pociągnąć, ale już mi się nie chce Tak donica wyglądała przed: A tak wygląda teraz Mam obiecane czerwone kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.08.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 to chyaba powoli trzeba leczyć, niedługo psa przemalujesz świetnie wyszła ta donica:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.08.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 to chyaba powoli trzeba leczyć, niedługo psa przemalujesz świetnie wyszła ta donica:yes: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 to chyaba powoli trzeba leczyć, niedługo psa przemalujesz świetnie wyszła ta donica:yes: Dzięki Pies jest bezpieczny - jest czarno-biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts