AnikoPL 08.08.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Lustro świetne. Czekam tak to na twoją wersję A co z kuchnią? Fronty w szachownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.08.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 bratkaf, kocham jeziora A wiesz już konkretnie co ma być na skrzynce napisane? A gdzies widzialam w necie w inspiracjach napis typu "niezle ziolka" i chyba cos takiego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Lustro świetne. Czekam tak to na twoją wersję A co z kuchnią? Fronty w szachownice Kuchnia jest do zmiany, kieeeedyś tam Póki co, fronty są energetycznie pomarańczowe, ale właśnie mnie natchnęłaś, żeby roleta była w szachownicę Pamiętam, że kiedyś szocik szukała takiej tkaniny i zdaje się Diana znalazła A gdzies widzialam w necie w inspiracjach napis typu "niezle ziolka" i chyba cos takiego chce To jak się weźmiemy za malunki, to o nas tak będzie można powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.08.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Napis można samemu namalować odręcznie i wsio. Wcześniej można przekalkować. masakra - w domu 26 stopni, na dworze 28 !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Napis można samemu namalować odręcznie i wsio. Wcześniej można przekalkować. masakra - w domu 26 stopni, na dworze 28 !!!!!!!!! E tam, zaraz masakra To samo miałam zaproponować z napisem Ja bym wydrukowała, wycięła wnętrze liter, przymocowała do skrzynki, psiknęła farbą w sprayu i gotowe właśnie mnie natchnęłaś, żeby roleta była w szachownicę Pamiętam, że kiedyś szocik szukała takiej tkaniny i zdaje się Diana znalazła Dobrze pamiętałam śliczny pokoik Synka szocik! :wiggle:Znalazłam szachownicę!! TU edit: TU sporo taniej, ale trzeba poczekać na dostawę Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.08.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 tego wątku nie da się nadrobić, jak się ma zaległości Tomcia ja szybko tylko fotki przeglądnęłam i masz Ty zacięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Karolina, jak poduchy na siedzisko kuchenne? Może szachownica? KOLOROWA! Przypomniałam sobie o poczciwej komódce Moppe z I Ją też przerobię i w kuchni herbatki trzymać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ją też przerobię i w kuchni herbatki trzymać będę ....w szachownice zapewne Witam sie niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ....w szachownice zapewne Witam sie niedzielnie Witaj Mmelisa A wiesz, że nie jestem pewna tej szachownicy? Zobacz, jakie to fajne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 swietne!ale to chyba bys juz kleila a nie malowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A może transfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 nie wiem, nie znam sie, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Projekt taras uważam za skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Projekt taras uważam za skończony [ATTACH=CONFIG]326935[/ATTACH] marzy mi się tako taras:) będzie zdjęcie drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Druga strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Kupilaś lampeczki i jak ??? ślicznie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Iwonka, lampeczki nie są złe, w domu chyba też by dobrze się prezentowały Te żarówki nie są szklane (to chyba jednak dobrze ) i są niewymienialne. Świecą bardzo przyjemnie, ale nie umiem zrobić takiej fotki, która pokazałaby cały ich urok. Jestem zadowolona. Zimą powędrują na ganek i będą czynić świąteczny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Musze sie tam wybrać po więcej oświetlenia Miło na tym tarasiku u ciebie, bardzo bardzo My na naszym betoni tez sie co wieczór reklaksujemy, kupilam poduchy pod dupkę i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Bardzo dziękuję, przy Waszym wsparciu udało się go uprzytulnić Szkoda, że nie mam tam więcej kwiatów, ale w takim cieniu nic nie chce kwitnąć. Nawet begonie z różowych zrobiły się niemal białe i tracą kwiecie Ale rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Taki cień w tę pogodę jest zbawienny:)) Iwonka spostrzegawcza,od razu zauważyła lampki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts