Tomkowa 10.08.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Pestko, dzięki za dobre słowo Za orientem ja też raczej nie (z wyjątkiem marokańskiej koniczynki!! ), ale taki stołek w tym miejscu chodził za mną od czasu, gdy skończyliśmy tę łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.08.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Bardzo mi się stołek pod prysznicem podoba Od ręki malowałaś? No szacun! A czemuż to chcesz mi mandalę domalować do blatu? Tak źle w tym pasku wygląda :/ ? Sama żałuję że poszłam w tą opcję ale wciąż liczę że się wybronię z tą kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 waniliana, niczego nie żałuj, bo będzie dobrze, zobaczysz I pod żadnym pozorem nikomu nie tłumacz, że miało być inaczej, może lepiej, a może gorzej? Po prostu taki miałaś plan i już Nos do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 szafa wyszła super, też się długo zastanawiam o co z nią chodzi i gdzie ona w ogóle jest wygląda jakby była oryginalnie obklejona lustrami stołek czadowy. tylko ja zdecydowanie wole w wannie siedzieć i strasznie cierpie bo wanny jeszcze nie mamy a co do wyboru, który stołek pod prysznic, to ja bym sie kierowała uciążliwością jego mycia. ten z guziczkami może zbierać osady z mydła czy kamień jeżeli go masz. ściana u Julki skuta Józio ma przyjść w środę tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Aniu myślę że jak najbardziej sie nada na rolety.A ogólnie to nie chciałaś takiej zwykłej biało-czarnej szachownicy, jest taka tkanina i to w dobrej cenie pamiętam że kiedyś dla kogoś szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 szafa wyszła super, też się długo zastanawiam o co z nią chodzi i gdzie ona w ogóle jest wygląda jakby była oryginalnie obklejona lustrami stołek czadowy. tylko ja zdecydowanie wole w wannie siedzieć i strasznie cierpie bo wanny jeszcze nie mamy a co do wyboru, który stołek pod prysznic, to ja bym sie kierowała uciążliwością jego mycia. ten z guziczkami może zbierać osady z mydła czy kamień jeżeli go masz. ściana u Julki skuta Józio ma przyjść w środę tynkować. Hej, Pracusiu, fajnie, że Ci się podoba Właśnie przyszła wiadomość, że jedzie drugi stołek! Aniu myślę że jak najbardziej sie nada na rolety. A ogólnie to nie chciałaś takiej zwykłej biało-czarnej szachownicy, jest taka tkanina i to w dobrej cenie pamiętam że kiedyś dla kogoś szukałam Diano, ja właśnie pamiętałam, że szukałaś szachownicy dla szocik Mniejszą szachownicę 2x2 i w dobrej cenie znalazłam TU Tylko się zastanawiam, czy nie jest za drobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Wiesz co znalazłam ją w tkaniny.net i była większa tak mi się wydaje chyba 4x4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tak, wklejałam tę z tkaniny.net wcześniej Idealna byłaby 3x3 cm Bo ta duża, chyba za duża Ta drobniejsza ma większą odrobinę gramaturę. To znaczy, że jest grubsza i mniej prześwitująca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Znalazłam źle pamiętałamhttps://www.tkaniny.net/15-20016-001999_cotton-checkers.html?$category=9sge9ssyvgh8 cmhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a27390a49cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witaj Mmelisa A wiesz, że nie jestem pewna tej szachownicy? Zobacz, jakie to fajne : [ATTACH=CONFIG]326906[/ATTACH] Jakie fajne no cudo, jakby tak pled taki uszyć byłby rewelacyjny hmmmm Ominęłam u ciebie 1 stronę i to taką fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Diano, zerknij TU, więcej takich cudowności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Coś dla Waniliany, w wersji black&white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Znalazłam źle pamiętałam https://www.tkaniny.net/15-20016-001999_cotton-checkers.html?$category=9sge9ssyvgh 8 cm http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a27390a49cb.jpg To właśnie ta Raport jest 8 cm, czyli rozumiem, że pojedynczy kwadrat 4 cm, tak? Ona ma gramaturę 110 g/m2, tamta z mniejszymi kwadratami 140 g/m2. Która będzie lepsza na roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.08.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tomkowa ja chyba nie jestem aż tak konsekwentna w wyborze wzoru jak Ty Gdzieś tam się u mnie te kółka kręcą ale Ty z szachownicą pobijasz wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.08.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 I jest wyczekiwany stołek chiński Na razie jeden przyjechał. Od razu wylądował tam, gdzie planowałam Jeszcze nie testowałam, choć tu i ówdzie chodzą słuchy, że właśnie siedzę pod prysznicem no pięknie się wkomponował, aż mi się zachciało taki mieć, pasuje jako stolik pomocniczy ala kawowy, na odstawienie filiżanki? albo jako stoliczek nocny? no kurde boskie te stołki a powiedz mi, czy u ciebie to lustro w łazience, to sięga od prysznica do....? masz na całej ścianie? już nie pamiętam innych zdjęć łazienki, czy było to uwidocznione no i czy nad lustrem masz jeszcze płytki. Jestem na etapie planowania drugiej łazienki, i jest ona tak nieustawna, że głowa mała, nie chcę zabunkrować jej płytkami. Miałam wczoraj dobre chęci i połaziłam w Warszawie po sklepach plastycznych, by kupić ten mod podge i dupa nie było nigdzie, mimo że na stronie było napisane ze mają:/ muszę jednak zamówić na allegro:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.08.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 To właśnie ta Raport jest 8 cm, czyli rozumiem, że pojedynczy kwadrat 4 cm, tak? Ona ma gramaturę 110 g/m2, tamta z mniejszymi kwadratami 140 g/m2. Która będzie lepsza na roletę? Obie się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No, to pięknie, dzięki Pusia, szczerość cenię ponad wszystko Kochana, ależ ja nic złego na myśli nie miałam Twój wątek jakoś chyba tak sam z siebie się ochrzcił (kompletnie nie mam pojęcia dlaczego) i większość tej nazwy używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.08.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tomkowa taras wyszedł Ci świetnie, zazdroszczę wypoczynku na nim. I stołek też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tomkowa, tylko, żeby tej szachownicy nie zrobiło Ci się za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts