Catti 17.06.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Catti, super, dziękuję!! Zaraz jadę po te Commandy i dziś zostaną użyte jeszcze mi się przypomniało, że w Casto i LM (bo nie wiem gdzie będziesz) można wziąć kawałki tapet.... można je powkładać do ramek.... jest taki wybór, że hej! wyglądało to świetnie! no i za darmo (!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dziewczęta, alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach Mądrze prawisz Czekajcie, niech no się ogarnę i wrócę do nalewkarstwa, no i niech się dokopię do zapakowanych "na kiedyś" gotowych wyrobów - żeby się nie wcinać w grafik Tomkowej - zaklepuję soboty i niedziele na poczęstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 no ja z Ivy o jeden dzien mamy byc stratne? to w takim razie ja dzisiaj stawiam, Ty jutro a Ivy w niedziele Mi tez pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.06.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Te taśmy z haczykami http://cdn.celcen.pl/product_img/20/479/77301-20479-haczyki_command_17067clr_pl_z_metalowym_uchwyt-800w.jpg http://solutions.3mpoland.pl/3MContentRetrievalAPI/BlobServlet?lmd=1351690346000&locale=pl_PL&assetType=MMM_Image&assetId=1319241058632&blobAttribute=ImageFile przetestowałam wiśiały w oknach świecidełka świąteczne co prawda do szyby kleiłam ale utrzymały szklaną swiecącą kulę nie spadła. Wg mnie obrazki utrzyma spokojnie. Kupowałam w takim dużym Tesco hipermarkecie całodobowym. Ułożenie w galerii mi się podoba. Wczoraj wino dziś drinki,o nalewkach coś było bardzo mi się podoba. Edit. Aha pisało aby przed przyklejeniem odtłuścić powierzchnie ja przetarłam plynem do szyb coś na sciany chyba należy zastosować. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nooo to w ten sposob rozwiazalysmy zagadke tytulowa tego watku.. "Jak ogladac wylaczona telewizje"...anoo serwowac procenty i je pic :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Te taśmy z haczykami a ja miałam te same na zewnątrz i mój wianek od Twosi spadł i renifer stracił nózkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.06.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 a ja miałam te same na zewnątrz i mój wianek od Twosi spadł i renifer stracił nózkę A do czego przyklejałaś,odtłuściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A do czego przyklejałaś,odtłuściłaś? do drzwi na zewnątrz, chyba jakas blacha Tak, odtłuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Niech to jasny gwint Wcale mi nie idzie ta ściana http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Do odtłuszczania trzeba użyć alkoholu izpropylowego! Wiecie, gdzie go znalazłam? W aptece! http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Kupiłam małe waciki do dezynfekcji i odtłuszczania przed zastrzykami 1 gram 70% alkoholu izopropylowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.06.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Więc wychodzi na to że albo temperatura,albo rodzaj powierzchni lub oba czynniki mają znaczenie. Szyba najbardziej chyba łapie, nie mam opakowania nie pamiętam czy pisało coś do czego można kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Same widzicie jak to jest z procentami Dzisiaj idą w ścianę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.06.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Niech to jasny gwint Wcale mi nie idzie ta ściana http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Do odtłuszczania trzeba użyć alkoholu izpropylowego! Wiecie, gdzie go znalazłam? W aptece! http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Kupiłam małe waciki do dezynfekcji i odtłuszczania przed zastrzykami 1 gram 70% alkoholu izopropylowego Izpropylowego brzmi jak operacja na żywym organizmie nie tylko odtłuścisz zdezynfekujesz i co potem plasterek z foli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 to chyba waciki LEKO - używałam ich do pępka Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 to chyba waciki LEKO - używałam ich do pępka Julki Tak, to te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Izpropylowego brzmi jak operacja na żywym organizmie nie tylko odtłuścisz zdezynfekujesz i co potem plasterek z foli? Operacja i to jaka! Dobrze, że nie mam skalpela, bo bym sobie krzywdę zrobiła z tego wszystkiego http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 jeszcze mi się przypomniało, że w Casto i LM (bo nie wiem gdzie będziesz) można wziąć kawałki tapet.... można je powkładać do ramek.... jest taki wybór, że hej! wyglądało to świetnie! no i za darmo (!) Świetny pomysł i wiesz, że rozglądałam się wśród tapet? Ale jakoś nic nie wzięłam. U mnie malutkie te obrazki, a że mam fajne serwetki, więc na początek będą one Nooo to w ten sposob rozwiazalysmy zagadke tytulowa tego watku.. "Jak ogladac wylaczona telewizje"...anoo serwowac procenty i je pic :lol2: Wreście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 17.06.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ja taki haczyk zastosowałam na tynku betonowym, niby tymczasowo i ni cholery nie mogłam go oderwać, sama się zdziwiłam, że tak trzyma, ale w końcu puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) O widzisz. A ja nic o oczyszczaniu nie wiedziałam (po co instrukcję czytać ). Po prostu przyklejalam. Pół roku się trzymalo aż sama odklejalam kiedy pakowalam w tym tygdniu Ale to wyjaśniony reakcję męża jak przyszedł z pracy i widzi gotową galerię i pyta - A odtluszczalas? -nie -.... ok (bardzo dyplomatycznie odwrócił się i wyszedł) Edytowane 17 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 17.06.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak mi się podoba ten Twój salon, że depresji dostałam w swoim i te pufy, chyba muszę u siebie jakiś kolor wprowadzić. Daj źródło do tych puf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak mi się podoba ten Twój salon, że depresji dostałam w swoim i te pufy, chyba muszę u siebie jakiś kolor wprowadzić. Daj źródło do tych puf. No coś Ty, depresja?? W takim pięknym, dużym salonie?? Niemożliwe. Mój ma szerokość tylko 4 metry, to dopiero depresji można dostać Pufy są z Biedronki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts